Maskers testen van Milu

kimmetjekims

Het is gewoon zo belangrijk om je huid wat extra verzorging te geven, vooral wanneer het deze tijd van het jaar is. Onlangs werd ik benaderd door Milu om maskertjes te testen van hen. Ik had ze al eerder gezien bij de Hudson Bay, maar ik moet toegeven dat ik ze nog nooit had getest.

kimmetjekims

De vormgeving en de verpakking
Kijk. Alleen. Die. Verpakking. Dat maakt toch iedereen vrolijk? Ik ben dol op pastelkleuren en wanneer ik dan zoiets in de winkel zie liggen, of wanneer ik zoiets mag ontvangen dan ben ik gelijk HAPPY! Verpakking en vormgeving doet heel veel voor mij, daardoor zou iets mij zeker eerder aanspreken en daardoor zou ik het misschien ook wel eerder kopen. Om dit masker zit een mooie kartonnen verpakking vol met informatie over het masker. De masker zit in de kartonnen verpakking ook nog in een extra verpakking. Hier ben ik zeker tevreden over.

kimmetjekims

Verschillende maskers en prijzen
Het merk Milu kent verschillende maskers, voor ieder wat wils. De prijzen zitten tussen de € 8,95 en € 12,95 per masker. Je kunt er ook voor kiezen om voor de 3 sheets masks giftbox te gaan, dan krijg je dus 3 maskers voor € 22,95.

kimmetjekims

kimmetjekims

Mijn ervaring met Milu
Meestal ben ik ‘smeerbare’ maskers gewend maar de eerste die ik testte was een opplakmasker. Helemaal niet verkeerd, want ik vind het ook altijd wel leuk om iets anders te proberen. Maar wat vind ik van Milu? Zoals ik al eerder zei ben ik fan van de vormgeving van Milu. De maskers zijn exclusief, om hoe ze eruit zien, maar de werking vind ik ook exclusief. Persoonlijk heb ik nog wel eens last van een warm brandend hoofd na een masker, maar dat heb ik bij deze totaal niet. Ik vind vooral dat deze maskers mij een fris gevoel geven. Ik heb echt het gevoel dat ik mijn best heb gedaan om mijn huid te verzorgen na dit masker. Ben ik tevreden? Ja, echt wel!

kimmetjekims

Hello gorgeous,nice to meet you! Willen jullie deze ook proberen?

Liefs Kimberley

2 Reacties

  1. 9 maart 2018 / 14:39

    Dit lijken me hele fijne maskertjes! Ik heb het wel eens voorbij zien komen op Instagram en die pastel kleurtjes trekken meteen je aandacht, haha. Zo leuk! Sheet masks zijn ideaal <3

  2. 10 maart 2018 / 09:21

    Die zien er fijn uit, ik ben benieuwd!
    Liefs,
    Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 7 = 3