Maskers van Kocostar testen!

kimmetjekims

De laatste tijd mag ik heel vaak maskers ontvangen om te reviewen. Vind ik helemaal niet erg, want ik vind het leuk als ik wat exclusievere maskers mag testen en als ze dan ook nog werken ben ik helemaal happy. Onlangs mocht ik de Kocostar slice masks ontvangen en ik ga jullie laten zien hoe dit masker eruit ziet en ga vertellen of ik hier enthousiast over ben en of ik deze maskers weer eens zou kopen.

kimmetjekims

De vormgeving en de verpakking
De Kocostar slice masks sheet zitten in een ‘gewone’ verpakking. Ze zien er overigens wel erg vrolijk uit, ik denk dat iedereen deze wel zou willen kopen als je uit gaat van de vrolijke verpakking. Wanneer je naar de achterkant van de verpakking kijkt, kun je ook nog eens de vrolijke inhoud zien zitten, hoe cute! Ik mocht 2 verschillende ontvangen, namelijk de ananas en de watermeloen. Laten dit nu net twee fruitsoorten zijn die echt favo zijn bij mij in de zomer, dus dat komt goed uit. Naast de maskers mocht ik ook een leuke lipbalsem ontvangen in de vorm van een mondje.

kimmetjekims

Over Kocostar & Tonymoly
Over Tonymoly (de lipbaslsem): Tonymoly is opgericht in 2006 in Seoul, Zuid-Korea. Het is een van de meest toonaangevende merken in de Korean Beauty Scene . Door de hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten en de innovatieve technologieën wordt Tonymoly erkend als één van de pioniers op het gebied van Koreaanse beauty trends. De producten staan bekend om de stijlvolle en unieke verpakkingen. New Flag is de distributeur van Tonymoly.

kimmetjekims

Over Kocostar: Het Zuid-Koreaanse merk Kocostar is opgericht in 2007. Kocostar produceert gebruiksvriendelijke salonproducten voor haar, huid en nagels. Met deze producten moet iedereen een salonbehandeling thuis kunnen ervaren zonder te veel geld en tijd eraan te besteden. Distributeur New Flag heeft in oktober 2017 het merk geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Wereldwijd wordt Kocostar verkocht in 20 verschillende landen.

Verschillende maskers en prijzen
Ik mocht dus maar liefst twee verschillende maskers ontvangen via Kocostar. Ze zijn er ook nog in andere varianten; je kunt ook kiezen voor kiwi en komkommer bijvoorbeeld. De maskers zijn te koop voor € 3,95 per stuk.

kimmetjekims

Mijn ervaring met Kocostar & Tonymoly
Ik vond het erg leuk om deze maskers te testen omdat het weer iets anders is dan de maskers die je meestal gewend bent die je zelf in de winkel koopt. De stukjes watermeloen en ananas bleven goed liggen op mijn huid en het voelde heel fris aan. Het voelde wel raar omdat ik het niet gewend ben, maar na 15 a 20 minuten mocht het masker er weer vanaf. Even Instagram checken dus, in de tussentijd! Ben ik enthousiast? Ja, ik vind het fijn in gebruik en ik vind ook dat mijn huid daarna lekker aanvoelt. Ook de dag erna voelt mijn huidje vooral fris aan. Ik vind de lapbalsem heel leuk qua vormgeving, en is ook nog eens lekker vet maar niet te vet. Goed verzorgend dus, eentje die ik zo in mijn tas kan stoppen!

kimmetjekims

Liefs Kimberley

Share:

2 Reacties

  1. 13 maart 2018 / 08:51

    Ik heb precies deze varianten ook! Ben heel erg benieuwd geworden, klinkt al heel fijn :)

  2. 13 maart 2018 / 09:02

    Ze zien er grappig uit, met die stukjes! Lekker vrolijke verpakkingen, ook. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 53 = 55