Limited Edition Eau de Cologne van parfumania.nl!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanneer het herfst is vind ik het ook fijn om mijn herfst parfums erbij te pakken. In de zomer vind ik het fijn om de wat zoetere geuren uit mijn parfumkast te pakken maar wanneer het herfst is mogen ze wel iéts sterker zijn. Onlangs ontving ik twee nieuwe limited edition geuren van parfumania.nl en vandaag laat ik jullie graag weten wat ik vind van deze herfstachtige limited edition eau de cologne geuren!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De twee geuren die ik mocht ontvangen zijn van het merk Kolnisch Wasser 4711 en bevatten beide 50 ml. De vormgeving vind ik erg leuk, het flesje bevat allemaal patroontjes. Iets wat ik altijd toch wel belangrijk vind bij een geurtje of parfum is de vormgeving. Wanneer dat mij aanspreekt in een drogisterij loop ik er ok eerder naar toe.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De geuren zijn van het merk 4711, hier had ik zelf nog nooit van gehoord. Maar ik vind het altijd leuk om nieuwe producten en geuren te ontdekken. Deze 50 ml fles is ook nog eens makkelijk mee te nemen in je handtas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acqua Colonia Red Apple & Chili eau de cologne spray 50 ml
voor meer info kun je hier kijken!
Deze geur vind ik echt heerlijk. Ik ben dol op geurtjes die een beetje zoet zijn, niet te aanwezig en die een tintel fris zijn. Deze parfum heeft dit allemaal. Dit geurtje blijft ook wel lang hangen alleen ik vind persoonlijk zelf dat het andere geurtje wat ik mocht ontvangen langer blijft hangen. Dit komt ook meer omdat het andere geurtje direct al aanweziger is dan de Red Apple & Chili. Ik denk dat ik deze de komende tijd in mijn handtas ga doen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Acqua Colonia Plum & Honey eau de cologne spray 50 ml
voor meer info kun je hier kijken!
Deze geur vind ik wat sterker dan de Apple en Chili. Het heeft een wat sterkere geur en naar mijn gevoel blijft deze gedurende dag ook langer hangen. Het is een geur die ik nog niet eerder heb geroken, het is echt een exclusieve geur. De prijs en de hoeveelheid is ook prima, omdat dit product dus zo lang op je huid blijft zitten en je blijft hem lang ruiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De paarse variant vind ik eerlijk gezegd een geur die niet bij mij past. De rode daarin tegen wel, deze ga ik zeker weten heel vaak erbij pakken. De zoete appeltjes lucht vind ik echt heerlijk. De adviesprijs is € 19,95 maar je kunt één eau de cologne al voor € 17,95 krijgen en wanneer je deze voor 17:15 uur besteld is deze de volgende dag al in huis.

Welk geurtje lijkt jullie het lekkerst?

Liefs Kimberley

 

 

14 Reacties

 1. 28 oktober 2016 / 05:53

  Wat een leuke flacons, mij lijkt de rode ook heel lekker! Mooie foto’s!

 2. erika
  28 oktober 2016 / 06:07

  Jij krijgt echt te veel gratis producten, je ziet gewoon dat je het daar vaak om doet& de helft past niet bij je. Erg jammer want je mist nu een volger.

 3. 28 oktober 2016 / 07:29

  Wat een leuke flesjes, ze hebben een beetje zo een vintage look, heel pretty <3 Jammer dat een geur niet helemaal bij je past! Ik vind ze persoonlijk allebei erg lekker klinken!

 4. 28 oktober 2016 / 09:39

  Nog niet bekend hiermee! Geuren zijn zo persoonlijk :) zou ze echt moeten ruiken voordat ik echt een goed beeld van de geur. Fijne review!

 5. 28 oktober 2016 / 10:05

  Wat een leuke flesjes, mij lijkt de rode wel wat

 6. 28 oktober 2016 / 10:49

  Wat zijn ze pretty! Echt hele gave flacons! Ik kende het merk nog niet, maar die met Red Apple & Chili lijkt me heel lekker! X

 7. 28 oktober 2016 / 11:32

  Jammer dat je de geuren niet zo lekker vind!

 8. 1 november 2016 / 18:31

  Ik ken dit merk ook helemaal niet. Wat een mooie en vrolijke verpakkingen :)

 9. 1 november 2016 / 19:50

  Die paarse lijkt mij ook niet echt een geur die bij mij past, maar verder zien ze er wel super leuk uit. Nog nooit van het merk gehoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

33 + = 38