De leukste slaapkamer ideeën – inspiratie!

sleeproom-inspiration
Wat is er leuker dan fantaseren over een te mooie kamer met allemaal mooie meubels en items? Ik doe het heel vaak. Ik heb thuis al een hele mooie kamer, Maaar.. Ik vind het ook super leuk om op Pinterest rond te kijken naar de mooiste inspiratieposts. Vandaag heb ik een aantal op een rijtje gezet die mij het meest aanspreken en hoe ik mijn slaapkamer later het liefst zou willen inrichten wanneer ik uit huis ga.

Inspiratie 1 / Inspiratie 2
sleeproom-inspiration

Inspiratie 3 / Inspiratie 4

sleeproom-inspiration

Inspiratie 5 / Inspiratie 6

sleeproom-inspiration

Inspiratie 7 / Inspiratie 8

sleeproom-inspiration

Inspiratie 9 / Inspiratie 10

sleeproom-inspiration

Inspiratie 11 / Inspiratie 13

sleeproom-inspiration

Hoe zou jij je kamer inrichten of hoe heb jij het ingericht?

Liefs Kimberley

7 Reacties

 1. 8 januari 2017 / 08:10

  Leuke inspiratie! Ik heb een van de eerste foto’s gebruikt als inspiratie voor mijn open kast, helaas wel geen inloopkast. (:
  Liefs,
  Yara

 2. 8 januari 2017 / 14:31

  Ik vind het ook zo leuk om op Pinterest te kijken naar dit soort inspiratie. Leuke foto’s heb je uitgezocht!

 3. 9 januari 2017 / 19:19

  Ik heb onlangs mijn slaapkamer een complete make-over gegeven, maar ik hou dus absoluut niet van wit wat je tegenwoordig heel veel zit. Mijn slaapkamer is in een aantal tinten grijs gecombineerd met lichte natureltinten. Ik vind het een heel rustgevende plek geworden.

 4. 9 januari 2017 / 20:03

  Hele mooie inspiratie! ik hou wel van de clean look met niet teveel poespas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3 + 3 =