Kleintje outfit

Processed with VSCO with hb1 preset
Dat ik klein ben hoef ik eigenlijk helemaal niet op mijn shirt te vermelden, want dat is natuurlijk wel te zien met mijn lengte van 1,65m. Maar toch, al een tijd volg ik ‘kleintje’ op Facebook en hun teksten die elke keer voorbij komen bij mijn nieuwsberichten vind ik gewoon echt te gek. Precies hoe ik mij soms voel, je word opgetild tijdens een festival omdat je klein bent, je kunt ergens niet bij, of je wordt gewoon 5 jaar jonger geschat. Soms is het vervelend, maar ik vind het toch wel erg leuk dat ik door mijn lengte dit shirtje mag en kan dragen.

Processed with VSCO with hb1 preset
Op de site zijn verschillende shirts verkrijgbaar, maar deze vond ik toch wel het leukst. Deze maakt toch wel echt duidelijk dat ik een ‘kleintje’ ben. Heb al vaak gehoord dat ik niet zo’n shirt hoef te dragen, omdat het ook wel gewoon te zien is. Oké, zit wat in. Dit weekend ging ik samen met mijn vriend een aantal foto’s maken en laat gelijk jullie mijn hele outfit zien van deze dag.

Processed with VSCO with hb1 preset
Het shirt is dus zwart, ik vind het dan altijd een beetje saai om deze te combineren met een donkere broek. Zelf ben ik wel een fan van donkere broeken, maar ik koos ervoor om bij dit shirt een witte broek aan te trekken. Het weer liet het nog niet helemaal toe, maar dat maakt mij dan eigenlijk niet zo heel veel uit. Als het maar leuk staat, toch!? Hierbij had ik een taupe kleurig jasje aan, -die niet te zien is, want dan zie je het shirt niet-, een paar witte Adidas Stan Smith’s en mijn zwarte tasje van de Mango had ik mee.

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset
We hebben bij de haven een aantal foto’s gemaakt, wat ik zelf een super mooie locatie vind om foto’s te maken. Al die bootjes op de achtergrond geeft zo’n leuke sfeer op de foto! Ik kijk er nu al naar uit dat het vaker wat mooier weer is, en dat ik dit shirtje erg vaak kan gaan dragen in combinatie met mijn witte sneakers van Adidas!

Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

Broek – Only | Tas – Mango | Shirt – Kleintje | Schoenen – Adidas | Horloge – Michael Kors

Processed with VSCO with hb1 preset
Wie wilt er nog meer zo’n shirt!?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 17 april 2017 / 05:16

  Wat een toffe outfit! Zo’n shirt mag ik ook wel met mijn lengte van 1,56, hij is echt heel erg leuk en zeker hoe jij hem gecombineerd hebt. Je haar is ook onwijs gaaf geworden, staat je onwijs goed meid.

 2. 17 april 2017 / 06:01

  Ik vind hem zó leuk. Die komt gelijk op mijn wishlist te staan!

 3. 17 april 2017 / 07:15

  Ik heb ‘m stiekem ook nog op m’n wishlist staan! Enne, 1,65 valt me nog alles mee. Ik ben nog 10 cm kleiner, hihi.

 4. 17 april 2017 / 12:04

  Mooie foto’s en leuke locatie Kim! Dat shirt zou ook wel wat voor mij zijn hihi.

 5. 17 april 2017 / 18:31

  Ik ben zelf ook klein en Albert noemt mij altijd liefkozend ‘kleintje’ dus ik MOET dit shirt ook hebben haha. Super leuk! Staat je erg leuk trouwens en je haar is erg mooi, maar dat had ik al gezegd haha! <3

 6. 18 april 2017 / 11:40

  Ah dit is een hele leuke outfit! Ik zag ‘m al voorbij komen op facebook.
  Zelf ben ik niet bepaald klein, maar wil wel graag de pet waar blondie opstaat hihi
  Leuk juist die statements die overduidelijk zijn.

 7. 24 april 2017 / 14:38

  Wat een lief shirt, maar met een stoere uitstraling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 + 6 =