Kimberley x Caseable

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Via Caseable mocht ik een nieuwe laptophoes ontvangen en een nieuw telefoonhoesje. Nooit verkeerd, want ik neem mijn laptop alleen maar mee als ik hem ergens in kan doen waardoor hij beschermt overgebracht kan worden. Daarnaast mocht ik een case voor mijn telefoon ontwerpen met de design tool van Caseable, hiermee kun je volledig naar je eigen smaak een telefooncase maken!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als eerst koos ik een nieuwe laptophoes uit voor mijn laptop. Op deze website zijn ongelofelijk veel laptophoezen te verkrijgen voor de MacBook Pro Retina 13, maar toch wist ik dat deze het moest worden. Een laptophoes mag van mij altijd wel zo neutraal mogelijk zijn, zonder gekke plaatjes of andere dingen. Daarom koos ik voor een hoes die zwart is en afgewerkt is met gouden stippen, de ”Gold Dots”. Deze hoes is vormgegeven door Khristian Howell en kost € 36,90. Je kunt hem hier snel shoppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat zo leuk is aan Caseable is dat je je eigen case kunt ontwerpen. Je kunt dus volledig je eigen ideeën uitwerken op een telefooncase. Het is een hardcase die voor een goede bescherming zorgt en de print die er op gedrukt is, is duidelijk zichtbaar. Omdat ik een tijdje terug mijn logo heb veranderd en ik eigenlijk alleen een case had met mijn oude logo, vond ik het leuk om een case te laten maken met mijn nieuwe logo er op. Lijkt het je ook leuk om een case te maken voor je telefoon? Dat kan hier. Deze case kostte € 24,90. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toen ik deze nieuwe cases binnenkreeg ben ik ze gelijk gaan gebruiken. Om mijn telefoon zit nu een nieuwe case, en mijn MacBook heeft ook een leuke nieuwe hoes! Wat me opviel was dat er heel veel verschillende producten verkrijgbaar zijn op deze site, voor ieder wel wat wils. Dus ben je nog op zoek naar een case die je heel erg persoonlijk wilt maken, dan ben je bij Caseable bij het goede adres. Denk dan bijvoorbeeld aan je eigen logo op een case, of gewoon een leuke foto die je ooit zelf hebt gemaakt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat vinden jullie van mijn nieuwe cases?

Liefs Kimberley

14 Reacties

 1. 17 november 2016 / 06:49

  Hele leuke hoesjes! Tof je blognaam op een telefoonhoesje!

 2. 17 november 2016 / 06:51

  Wat leuk om je eigen hoesje te hebben! Heel tof!

 3. 17 november 2016 / 06:54

  Ik vind ze allebei echt heel tof! Gaaf ook, je eigen design erop.

 4. 17 november 2016 / 08:26

  Aaaaah zo leuk je hoesje met eigen design/logo <3 De hoes voor je macbook ziet er ook super stijlvol uit. Love it!

 5. 17 november 2016 / 08:53

  Aah leuk Kim! Toevallig ben ik ook benaderd en ben ik al druk bezig met ontwerpen, hihi. Jij hebt super leuke dingetjes uitgekozen!

 6. 17 november 2016 / 10:32

  Ooh wat leuk zeg!! Ziet er stijlvol uit :)

 7. 17 november 2016 / 13:21

  Jaaa, leuk he? Wij hebben er inderdaad ook een laten maken! Hihi! Komt een dezer dagen ook online. Ik vind het een heel leuk concept!

 8. 17 november 2016 / 17:40

  Wat een tof hoesje Kim! Ik heb eigenlijk wel een laptophoes nodig. Ga ik eventjes kijken. Tegenwoordig zijn die krengen zo moeilijk te vinden!

 9. 17 november 2016 / 19:06

  Ahh zo leuk Kimberley! Vooral het telefoonhoesje vind ik leuk!
  Liefs,
  Elles

 10. 19 november 2016 / 14:38

  Wat ontzettend gaaf! Zelf zou ik ook heel graag een telefoonhoesje willen met het logo erop van mijn blog. Beide items zien er prachtig uit. Daar ga je veel plezier van krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

37 − = 27