Een kijkje in mijn kledingkast: United Wardrobe!

shopmyclosetkimmetjekims

Wie heeft het niet? Ik heb het natuurlijk over United Wardrobe. Sinds een paar weken heb ik het, en ik ben echt blij dat ik het heb. Het verkoopt namelijk echt wel en ik kan ook nog eens super leuke items daar weer kopen! Daarom laat ik jullie graag in dit artikel kennis maken met mijn United Wardrobe, en wie weet kunnen we elkaar gaan volgen en/of iets van elkaar kopen. Ik vind het belangrijk dat items die ik gewoon niet meer draag, dat ik die gewoon doorgeef aan een vriendin, of dat ik ze dus gewoon verkoop. Veel van mijn kleren zijn zeker nog niet afgedragen en dan vind ik het zonde om deze zomaar weg te gooien. Mijn kledingstukken zijn vaak maat XS of S, dus neem snel een kijkje wanneer je deze maat ook hebt!

Wil je mijn kledingkast zien op United Wardrobe? Klik dan hier!

Wat is jullie account op United Wardrobe?

Liefs Kimberley

4 Reacties

 1. 20 juli 2017 / 08:18

  Oehh gave items, ik heb eigenlijk geen idee of ik je al volgde; ik zal eens kijken!

 2. 20 juli 2017 / 09:33

  Jaa, echt een tof concept dat United Wardrobe. Ik moet me er ook maar eens in gaan verdiepen!

 3. 22 juli 2017 / 11:44

  Leuke items zitten er tussen. Zelf heb ik geen united Wardrobe, maar misschien ga ik het snel eens aan maken.

 4. 8 augustus 2017 / 13:46

  Ik ben vorig jaar een tijdje actief geweest op UW en vind ’t erg leuk, maar het is wel jammer dat je met die transactiekosten zit, eigenlijk ben je dan altijd duurder uit als je iets koopt en als je iets vérkoopt, krijg je er minder voor dan wanneer je het via Marktplaats verkoopt. Maar het idee is leuk en de app erbij is ook handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 56 = 61