Mijn kerstboom met de leukste kerstballen!

kimmetjekims

Sinds een paar dagen heb ik mijn kerstboom weer op mijn kamer staan. Ook al is mijn kamer niet de grootste en is de kerstboom dat wel, hij moet staan. Gewoon omdat ik hem zoo mooi vind en het gewoon zo ontzettend gezellig is. Ik kan niet genoeg krijgen van verschillende soorten kerstballen, kerstslingers en allerlei andere leuke versiersels en hebbedingetjes voor kerst. Ik houd echt van deze periode van het jaar!

kimmetjekims

Onlangs bezocht ik de Bijenkorf in Utrecht en ik wist niet wat ik zag, zoveel lekkers! Geen echt eten, maar ik heb het over kerstballen. Bij de Bijenkorf verkopen ze de kerstballen van Vondels in allerlei verschillende vormen en maten, en geloof me, ik werd gek! Ik wist niet waar ik moest kijken, zoveel leuks. Donuts, croissants, suikerspinnen, lolly’s, spekjes.. Net een snoepjeswinkel. Zo kun je van je hele kerstboom een snoepje maken. Echt zo lief allemaal, dat mijn moeder voor haar zelf een aantal teckeltjes kocht en ik kreeg van mijn ouders een roze donut kerstbal en een camera kerstbal. Dit omdat ik dol ben op donuts en gek ben op fotograferen.

Processed with VSCO with s2 preset

Zelf heb ik een witte kerstboom, ik vind het zo geweldig dat deze kerstballen hier nu in hangen. Ze passen perfect bij de rest van mijn kerstspullen en mijn kamer, als je het aan mij vraagt. Dat is ook niet zo moeilijk met zulke mooie ballen natuurlijk.

kimmetjekims

Elke avond als ik in bedje lig, brand mijn kerstboompje. Zo gezellig! Ik ben benieuwd of jullie ook een kerstboom hebben staan.

kimmetjekims

Hebben jullie ook zo’n zin in kerst?

Liefs Kimberley

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

24 − = 20