I did it. Ik heb een piercing laten zetten

kimmetjekims
O M G! Ik heb gewoon voor het eerst een piercing laten zetten. Van te voren wist ik niet hoeveel pijn dit zou gaan doen en hoe het eruit zou zien, maar ik wilde het al zo lang. Afgelopen donderdagmiddag besloot ik dan ook om maar gewoon naar de piercingshop te gaan om deze piercing te laten zetten. Het klinkt nu misschien allemaal wat spannender dan het is, maar ik heb er oprecht lang over na zitten denken of ik het wel of niet zou doen. Maar nu ik deze piercing heb, ben ik er ontzettend blij mee.

kimmetjekims

Ik heb een forward helix laten zetten! Op dit moment zit er natuurlijk nog wel een een zweerknop in, maar als deze ‘zweertijd’ voorbij is, wil ik natuurlijk dolgraag er een steentje/zirkonia/diamant in hebben. Maar nu eerst nog eventjes wachten dus. Wanneer het me echt bevalt wil ik misschien ook nog wel een tweede of een derde, maar voor nu is dit eerst wel voldoende. Ik vind het in ieder geval super tof en heb er zeker geen spijt van dat ik deze piercing heb laten zetten.

helix-kimmetjekims

Ik heb nog een aantal leuke ideeën opgezocht op het internet hoe ik het eventueel zou willen hebben. Zoo leuk! Hierboven één voorbeeld hoe ik het wel zou willen hebben.

Hebben jullie piercings?

Liefs Kimberley

13 Reacties

 1. 15 oktober 2017 / 05:08

  Mooi geworden! Mijn dochter heeft ook een helix, maar dan in de rand van haar oor. Zeg ik dat zo goed? Ik heb zelf geen piercings meer, maar heb er vroegah wel eentje in mijn neus gehad (eruit gehaald toen ik 30 werd, maar er zit nog steeds een gaatje en er past nog steeds een piercing door, kan ik de kinderen ook erg mee op de kast jagen, wat ik dan ook regelmatig doe…)

  • 15 oktober 2017 / 10:05

   Haha, soms je kinderen ermee klieren mag wel even he. Ik heb zelf ook een neuspiercing gehad, toen ik nog veel jonger was. Maar die is wel dichtgegroeid, daar krijg ik echt niks meer doorheen!

 2. 15 oktober 2017 / 07:45

  Wat ontzettend stoer van je! <3 Echt prachtig zo die drie priecings bij elkaar, super toff idee om dat het laten doen. Zelf heb ik alles laten schieten om ik zo bang voor het piercen. Heel veel plezier met je nieuwe piercing!

 3. 15 oktober 2017 / 08:18

  Heel mooi! Ik wil zoiets ook nog wel een keer, maar ik twijfel…heb niet vaak oorbellen in

  • 15 oktober 2017 / 10:06

   Uhm, nou het was niet een heel prettig gevoel nee, haha! Maar ik ben blij met het resultaat, dus weet al niet eens meer super goed hoeveel pijn het echt deed.

 4. 15 oktober 2017 / 10:35

  Wat gaaf dat je dit hebt gedaan! Ik vind het echt een mooie plek voor een piercing. Zeker met zo’n steentje erin straks staat het vast prachtig :)

 5. 15 oktober 2017 / 12:12

  Wat gaaaaf! Zelf wil ik al meer dan een jaar een helix en een lage helix, maar ik durf niet..

 6. 15 oktober 2017 / 16:08

  Wauw nice! Ik wil heel graag een tweede gaatje en een ringetje in mijn oor, echt al heel lang! Maar toch doe ik het steeds niet..

 7. 15 oktober 2017 / 17:48

  Ik vind het heel mooi! Toch houdt ik het zelf liever bij een normaal gaatje in het oor haha.

 8. 20 oktober 2017 / 16:33

  Wat tof! Ik wil binnenkort een helix laten zetten al vindt ik dit ook heel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 2