Een herinnering op aluminium van fotofabriek!

kimmetjekims

Het wordt soms tijd dat ik meer ruimte vrij maak op mijn kamer, zodat ik nog meer op kan hangen aan mijn muren. Want, ik heb er weer een mooie foto op aluminium bij die ik onlangs mocht laten afdrukken bij www.fotofabriek.nl. Ik koos er dit keer voor om een foto van Thomas en mij samen te zetten op een aluminium plaat. Ik vind het zo mooi om foto’s en herinneringen in boeken te hebben, zodat ik er altijd nog eens naar kan kijken. Nog mooier is dan dat je een foto in je huis of kamer kunt ophangen, dan kun je er nog veel vaker naar kijken!

kimmetjekims

Wat vind ik van de kwaliteit van deze foto op aluminium? Op aluminium heb ik al eerder een foto mogen laten bedrukken. Toen stond ik er ook van te kijken hoe de kwaliteit hiervan is. Het is namelijk behoorlijk sterk, en het beschadigd ook niet snel. Dit komt doordat de foto echt in het materiaal is verwerkt. Bij deze foto vind ik het ook zo mooi dat het echt een glimmend laagje heeft van aluminium, zo lijkt de foto net een beetje 3D! De plaat is ook niet dik, dus valt wel mooi op een vlakke muur. Maar dat niet alleen, er zitten ook nog eens super handige plakstrips achter zodat je de foto zo makkelijk ergens kunt ophangen, aan de wand of iets dergelijks.

kimmetjekims

Op dit moment ga ik deze foto op mijn kamer neerzetten of neerhangen, daar moet ik nog even over nadenken. De foto moet natuurlijk wel een erg mooi plekje krijgen! Wanneer ik ooit op mijzelf ga, gaat deze foto mee en weet ik zeker dat deze direct een mooi plekje gaat krijgen in een huisje.

kimmetjekims

Wat vinden jullie van mijn foto op aluminium?

Liefs Kimberley

3 Reacties

 1. 4 juni 2017 / 06:18

  Wat een ontzettend leuke foto van jou en Thomas.
  Ik vind vooral de kleuren van de foto heel erg mooi overkomen. Echt super leuk om zo’n foto op aluminium.
  De webshop en de service heb ik ook als heel prettig ervaren. Leuk gedaan zo met die schelpjes, heeft meteen zo’n zomerstintje aan de foto’s.

 2. 4 juni 2017 / 06:31

  Ik vind zoiets erg leuk! Een keer wat anders dan hout :) Zoiets zou ik ook nog wel willen van mij en mijn vriend.

 3. 6 juni 2017 / 14:56

  Toffe foto van jullie beiden! De kleuren zijn lekker heftig, zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

20 − 14 =