Happy list summer ’17 – wat heb ik allemaal gedaan?

Processed with VSCO with hb1 preset

Mijn laatste ‘happy list’ is alweer een tijdje geleden, en toch vind ik het altijd wel leuk om dit even met jullie te delen. Meestal deed ik dit over een maand, maar nu wil ik graag laten weten wat mij deze zomer zo blij maakte. Voorheen deed ik dit altijd in kleine stukjes, nu kan het iets langer zijn; gewoon omdat het weer zo’n leuke zomer was. Maar goed, eigenlijk ook weer te kort.. want eigenlijk kan ik niet alles benoemen: te veel was te leuk!

kimmetjekims kimmetjekims

Het vieren van mijn verjaardag op 4 september met mijn lieve familie, een aantal vriendinnen en mijn lieve vriend. De gezelligheid en het eten van heerlijke stukjes taart -mijn favo appeltaart!-, en het krijgen van de meest lieve cadeautjes ooit. Zo kreeg ik van mijn ouders en mijn broertje een gouden ring met diamanten er in met hen initialen. Iets wat ik voor altijd bij mij zou dragen, zo bijzonder. Van mijn vriend kreeg ik de leukste Vans die ik al zooo lang wilde. Mooie legergroene, die ik zo vaak zou gaan dragen dit najaar. Daarnaast kreeg ik ook een hoop leuke, lieve kaarten, cadeaukaarten en andere leuke cadeautjes. Hier komt nog een post over op mijn blog! Mijn ring wordt namelijk nog even wat mooier naar mijn vinger gemaakt.

Processed with VSCO with hb1 preset

Het bezoeken van verschillende festivals vind ik echt één van de leukste activiteiten in de zomer. Zo bezocht ik Tomorrowland -voor het eerst, omg!-, Mysteryland en nog veel meer festivals. Tomorrowland is toch wel echt het leukst geweest samen met Mysteryland. Tomorrowland bezocht ik met 3 vriendinnen en naar Mysteryland ging ik met mijn vriend. Ik kan zo genieten van een hele dag dansjes doen, drankjes drinken en genieten van mijn favoriete dj’s in een lekker plaatsje in de zon.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with f1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

De middagjes weg met mijn vriend: naar het strand in Scheveningen, heel vaak ergens lunchen: we gingen laatst kijken hoe vaak we dat doen, maar echt wel 10 keer per maand uit eten of ergens een lunch.

Processed with VSCO with hb1 preset

Vakantie naar Lanzarote met mijn vriend; wat was dit ongelofelijk leuk. Ik heb trouwens deze week een fotoboek hiervoor besteld, dus deze kunnen jullie binnenkort ook komen bewonderen op mijn blog.

kimmetjekims kimmetjekims kimmetjekims

Met mijn lieve gezin, mama, papa, mijn broertje dagen weg. Zo zijn we een dag naar een pretpark geweest, waar je ongelofelijk lekkere wafels had trouwens, waar we in verschillende attracties hebben gezeten en heerlijk hebben gelachen. Ook hebben we een dagje een dierentuin bezocht. Deze familie-uitjes blijven gewoon leuk en moeten elke zomer weer gedaan worden.

Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb1 preset

Het veranderen van mijn kamer. Ik woon dan nog wel gewoon thuis, maar ik vind het heerlijk om zo af en toe mijn kamer helemaal te re-stylen. Zo zijn al mijn muren nu wit geworden, want ja, i’m the white girl. Zo heb ik wat nieuwe accessoires toegevoegd en heeft het gewoon een hele nieuwe uitstraling, love it! Hier is de post te lezen hoe mijn kamer nu geworden is.

Mijn zomer was geweldig. Bedankt lieve mensen! Ik weet zeker dat ik nog heel veel ben vergeten, maar gelukkig staat hier het meest samengevat over hoe mijn zomer was.

Hoe was jullie zomer?

Liefs Kimberley

8 Reacties

 1. 14 september 2017 / 06:06

  Wat een hoop mooie momenten. Mijn zomer was top en er één om nooit meer te vergeten. Ik trouwde en ging 2 x op vakantie, genoot van lekker scooteren met mooi weer, van etentjes en gezellige terrasavonden. Ja , het was weer heerlijk :-)!

 2. 14 september 2017 / 06:19

  Ik ben onwijs benieuwd naar je fotoboek! En superlief dat je legergroene Vans van je vriend hebt gekregen <3

 3. 14 september 2017 / 06:31

  Wat klinkt het als een super leuke zomer <3 Wat leuk dat je naar wel festivalletjes bent geweest <3
  Liefs,
  Evelien

 4. 14 september 2017 / 09:18

  Wat een hoop mooie momenten! Ik ben super benieuwd naar je ring, klinkt als een prachtig cadeau.

 5. 14 september 2017 / 10:33

  Een artikel waar je zelf ook spontaan blij van wordt! Zo jaloers ook dat je naar die toffe festivals bent geweest.

 6. 14 september 2017 / 11:04

  Zo te zien heb je een heerlijke zomer gehad <3 En wat heb je een prachtige cadeaus gekregen voor je verjaardag!

 7. 14 september 2017 / 11:44

  Kilinkt als een geweldige zomer! De festivals waren ook voor mij de hoogtepunten. :-)

 8. 20 september 2017 / 21:06

  Leuk overzichtje en mooie foto’s! Vooral die bij jou bij dat hekje voor het strand vind ik er erg mooi en romantisch uit zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 7 = 15