Happy list januari

Processed with VSCO with a6 preset

Het is vandaag alweer de laatste dag van januari, wat gaat de tijd toch ontzettend snel! Vandaag heb ik voor jullie een happy list. Deze heb ik nog nooit gedeeld, dit is de eerste keer. Elke maand sluit ik af met een happy list. Hierin vertel ik wat mijn blije momenten waren van deze maand! Altijd goed om stil te staan bij de positieve momentjes, dat maakt mij altijd helemaal vrolijk. Wat was er zo leuk aan de maand januari?

Het nieuwe jaar in gegaan met mijn lieve vriend – Steeds weer meer bloggen, omdat het zo leuk is – Hele leuke nieuwe samenwerkingen – Weekendje Zandvoort met een aantal lieve vriendinnen – Leuke pakketjes mogen ontvangen en hierover kunnen bloggen – Personeelsuitje naar de goudfabriek, de dierentuin en uit eten met mijn collega’s – Weekendje weg geboekt met hotelovernachting met mijn vriend voor over 1 maandje – Mijn nieuwe instagram linken aan mijn blog en dit gaat steeds beter – Een aantal dagen sneeuw en hier in gespeeld met mijn lieve hondjes – Afspreken met Svenja, outfitfoto’s maken en samen aan onze blog werken – Nagenoten van alle leuke uitjes met mijn familie; lasergamen, bowlen, heel vaak uit eten – Een eerste bezoekje aan het Holland Casino, met winst, whiehoe! – Steeds vaker wandelen en stukjes hardlopen – Een polaroid camera gekregen van mijn vriend die ik al zoo lang wilde – Lunchdates met vriendinnen – Alle lieve reacties van mijn lezers op mijn blog en instagram

Wat maakte jou blij deze maand?

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 04:52

  Wat een leuke en gezellige dingen heb je gedaan, de tijd gaat zo snel he!

 2. 31 januari 2017 / 07:12

  Aaaah zo lief dat ik ook in je happy list sta, hihi. Ik vond het ook super leuk om samen met jou outfit foto’s te maken en om aan onze blogs te werken. En zo een heerlijk vooruitzicht dat je samen met je vriend een weekendje weg gaat, dan zijn zulke fijne momenten. En woehoe, zo tof dat je nu ook een polaroid camera hebt, ben benieuwd naar de foto’s die je daarmee gaat maken!

 3. 31 januari 2017 / 07:14

  Wat een fijne happy moments. Pfoe mij hebben de laatste tijd héél veel dingen blij gemaakt waaronder veel quality time met vrienden, familie en mijn vriend :-).

 4. 31 januari 2017 / 09:39

  Wat een fijn lijstje, ik word er ook helemaal blij van! <3 Leuk dat je dit iedere maand gaat doen.

 5. 31 januari 2017 / 12:16

  Wat een heerlijk lijstje! Zo leuk dat je dit doet! <3

 6. 31 januari 2017 / 17:33

  Wat een fijn lijstje :) Wat mij blij maakte? Heb je even?! Vakantie boeken is toch wel een groot puntje op mijn happy list <3

 7. 1 februari 2017 / 14:12

  Wat een leuke happy list! Wij gaan verhuizen, maar ons huis was nog niet verkocht. Tot vandaag! Heel blij mee dus!

 8. 3 februari 2017 / 20:35

  Klinkt als een prima eerste maand van het nieuwe jaar! Heb je nog niet zo lang een vriend of heb ik er eerder overheen gelezen? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

17 − 15 =