Happy list februari

Processed with VSCO with a6 preset

En toen was februari ook alweer voorbij, wat gaat de tijd toch snel! Elke maand sluit ik af met een happy list. Hierin vertel ik wat mijn blije momenten waren van deze maand! Altijd goed om stil te staan bij de positieve momentjes, dat maakt mij altijd helemaal vrolijk. Wat was er zo leuk aan de maand februari?

Kaartjes kunnen bemachtigen voor Tomorrowland (omg, can’t wait) – Geschommeld over Amsterdam bij LookOut Amsterdam – Alle lieve reacties van mijn lezers op mijn blog en instagram – Lunchen bij Corner Bakery in Amsterdam – Leuke pakketjes mogen ontvangen om over te bloggen – Dagje naar Groningen met mijn vriend – Afscheidsfeestje van een vriendin die 9 maanden weggaat – Vakanties bekijken voor aankomende zomer – Geshopt en geluncht met mijn nicht in Almere – Wandelingen door het bos – Steeds een beetje kunnen genieten van het zonnetjeNieuwe kleding – Nieuwe schoenen van Sacha – Winactie mogen geven door Etos, vandaag laatste kans om mee te doen

Wat maakte jou blij deze maand?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 28 februari 2017 / 06:54

  Wat een mooie foto en leuke happy list meis! Ik heb (gelukkig) ook een boel om blij van te zijn, zoals kaartjes voor Ed Sheeran en John Mayer, etentje met vrienden, bezoek van mijn neefje en nichtjes etc. :) Super fijn!

 2. 28 februari 2017 / 08:01

  Wat een fijne maand weer, heel leuk om te lezen ook! Ik ben naar Berlijn geweest en ben nu op wintersport, heel dankbaar en blij!

 3. 28 februari 2017 / 08:17

  Ik ben jaloers, ik wil ook naar Tomorrowland! Smokkel me naar binnen! Hahaha. Ik heb zin in aankomende maand want dan zie ik jou! <3

 4. 28 februari 2017 / 10:18

  Wat een heerlijke happy list weer Kim <3. Super tof dat je naar Tomorrowland gaat! I'm jealous hihi. Ik heb ook een hoop leuke dingen gedaan de afgelopen maand. Het leukste was dan toch de Harry Potter expo en dat ik werd gesorteerd door de sorteerhoed hihi.

 5. 28 februari 2017 / 15:54

  vakanties bekijken word ik heel vrolijk van maar ook zenuwachtig want ik ga in juni/juli en ik weet nog niets haha

 6. 28 februari 2017 / 20:43

  Leuk zo’n overzicht van blije dingen! Dan denk je er nog eens aan terug,en waardeer je het iets meer! ♥

 7. 4 maart 2017 / 18:11

  Ik zou der ook blij van worden van zo leuke dingen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 42 = 43