Deze girly-hotspots wil ik nog eens bezoeken

kimmetjekims

Dat ik het leuk vind om af en toe een dagje weg te gaan is zeker waar. Ik vind het leuk om in verschillende steden gezellige activiteiten te ondernemen: ik kan er niet genoeg van krijgen! Maar natuurlijk staan er altijd nog een aantal op mijn wishlist. Girly-hotspots waar elk meisje naar toe zou willen en waar ik ook zeker nog eens naar toe zou willen.

fullsizerender

Disneyland Paris
In deze sprookjeswereld ben ik eigenlijk al best vaak geweest. Vroeger als klein meisje ging ik hier heel vaak naar toe met mijn ouders en 4 jaar terug ben ik hier ook nog geweest. Ik wil er alleen nu alweer zo ontzettend graag naar toe. Vooral rond de kerst lijkt het mij prachtig om daar eens te zijn. Disney is zo magisch en het maakt me zo blij als ik daar mag zijn!

Peggy Porschen Cakes
Alleen de buitenkant van het pandje van deze ruimte vol met heerlijke zoete cakejes ziet er al te pretty uit. Ik ben al een aantal keren in Engeland geweest, maar nog nooit in Londen. Het lijkt me zo leuk om dat eens te bezoeken en dan natuurlijk de Peggy niet over te slaan!

img_0843

kimmetjekims

Flamingo Beach Aruba
Parelwitte stranden, een helderblauwe zee en je kunt er zover ik heb gelezen gewoon tussen de flamingo’s rondhuppelen. Het lijkt me echt fantastisch! Ik vind deze dieren prachtig, niet alleen in de dierentuin maar ook in vele accessoires. Het lijkt me dus erg tof om eens Flamingo Beach te bezoeken om deze dieren van nog dichterbij te bekijken en om natuurlijk een fancy foto te maken!

Big Pink Miami
Dit is een restaurant waar je dus voor diner kunt komen en een heerlijke cocktail. Het is daar binnen helemaal ingericht naar mijn stijl: roze en retro. Love it! Hier zou ik wel een aantal cocktails willen drinken.

Pink Lagoon 
Deze roze zee heeft iedereen vast wel eens gezien op Facebook. Ik vind het zoo ontzettend bijzonder dat ik hier ook echt nog eens naar toe zou willen. Het lijkt me prachtig om hier langs te lopen, gewoon eens even anders dan de zee hier in Nederland.

kimmetjekims

Waar zouden jullie ooit nog eens naar toe willen? Of welke moet ik hier absoluut aan toevoegen?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 28 september 2017 / 06:56

  Wat een geweldige girly hotspots! Ik zou heel graag naar Disneyland willen want daar ben ik nog nooit geweest. <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 28 september 2017 / 06:57

  Toffe bestemmingen! Ik wil ook zeker nog eens naar Disney met mijn vriend :)

 3. 28 september 2017 / 08:54

  Liefde voor Disneyland Paris! Normaal gezien ga ik rond kerst terug met m’n mama. ♥

 4. 28 september 2017 / 09:34

  Ik wil ook zooo graag een keertje terug naar Disney! Vooral omdat toen ik ’t bezocht superklein was en er eigenlijk weinig meer van herinner..

 5. 28 september 2017 / 12:45

  Ik heb dit artikel even opgeslagen. Het klinkt allemaal zo mooi en naar een aantal plekken zou ik zelf ook dolgraag willen.

 6. 28 september 2017 / 17:20

  Leuke hotspots! Ik ben zelf nog nooit naar Disney geweest (echt erg, ik weet het) dus daar wil ik graag nog heen!

 7. 28 september 2017 / 17:27

  Ik ben in maart naar Disney geweest, zo leuk was het en een geweldige verassing toen John Legend daar was

 8. 29 september 2017 / 17:44

  Wat gaaf! Disney is ook echt een plek waar ik eens heen wil <3 dat moet er echt eens van komen. Daarnaast klinkt een roze zee echt super tof! Ik als roze lover ben hier echt benieuwd naar haha ^^

 9. 1 oktober 2017 / 10:04

  Ik ken eigenlijk alleen maar Disneyland en Pink Lagoon! Lijkt me geweldig om de roze zee een keer te zien (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

29 − 26 =