Flowerbomb Viktor & Rolf

kimmetjekims

Een tijdje terug mocht ik een heerlijke eau de toilette ontvangen van het merk Viktor & Rolf, namelijk Flowerbomb. Zomerse geuren maken mij eigenlijk altijd wel happy, niet alleen in de zomer. Dit is dus echt een geurtje die ik zeker vaker ga dragen, ook wanneer het wat minder weer is. Al word ik wel éxtra vrolijk als het mooi weer is en ik dit geurtje mag dragen.

kimmetjekims

Ik moet eerlijk toegeven dat ik deze parfum zelf nog nooit eerder had geroken, terwijl ik hem wel eens in de winkel had zien staan. Zelf ben ik iemand die af gaat op de flacon, als de flacon er mooi uit ziet, dan ga ik het geurtje ruiken. Maar ik denk dat ik hier niet de enige in ben, toch?

kimmetjekims

De details aan het flesje en aan de verpakking vind ik echt super mooi. Alles is afgewerkt met het logo van Viktor & Rolf en als je het flesje bekijkt zit er aan de zijkant van het flesje ook nog een mooie afwerking met het logo erop. Zelfs de verpakking is in 3D afgewerkt. Daarom sta ik er ook zo versteld van, dat ik dit geurtje nog nooit eerder heb geroken, aangezien ik altijd op de uitstraling af ga van een flesje parfum in een parfumerie.

kimmetjekims

Flowerbomb is er voor de personen die houden van warme, sensuele parfums met zoete, poederige bloemen en een lichtkruidige ondertoon. Het is een hele verleidelijke en sexy geur, maar niet zo overwelmend ‘zwaar’ zoals de meeste verleidelijke parfums op de markt. Het kan daarom prima gedragen worden voor elke dag. Laat je niet net als ik afschrikken door het woord ‘Flowerbomb’ want dit parfum is helemaal niet zo bloemig als de naam zegt.

kimmetjekims

De houdbaarheid van het luchtje is best wel lang. Laatst was ik ergens te shoppen en toen vroeg een vrouw aan mij welk luchtje ik op had. Ik had hem zelf al een hele tijd niet meer geroken, maar toch grappig dat andere mensen het luchtje dan wel ruiken. Dat betekent dat hij zeker wel lang blijft hangen!

Deze parfum van Viktor & Rolf is verkrijgbaar bij verschillende parfumerieën en is bij de Douglas voor 100 ml voor € 109,70 te koop.

kimmetjekims

Ik ben zoals jullie misschien al hebben kunnen lezen enorm enthousiast over deze parfum. De flacon ziet er leuk uit, en het geurtje is ook echt helemaal mijn ding. Ik ben dol op zoet en bloemen dus dit luchtje is zeker voor mij gemaakt. De prijs ligt alleen wel iets hoger, daar zou ik dan zelf nog wel even over nadenken als ik een luchtje aanschaf. Verder is dit luchtje zeker zijn prijs waard!

Zijn jullie bekend met deze parfum?

Liefs Kimberley

2 Reacties

  1. 7 mei 2018 / 14:13

    Alleen de verpakking is al prachtig! Heerlijke geur (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1