Mijn favoriete bloggers op dit moment

Processed with VSCO with a6 preset

Al een tijdje, alweer een dik jaar, heb ik mijn blog. Waar ik echt nog geen dag spijt van heb gehad dat ik mijn blog ben begonnen. Het is echt mijn passie, ik vind het geweldig om er mee bezig te zijn. Maar naast het bloggen vind ik het ook leuk om andere blogs te lezen. Hier is het ook allemaal mee begonnen, en dat is ook iets wat ik dus nog steeds graag doe. Vandaag laat ik mijn favoriete bloggers op dit moment zien, gewoon omdat ik hun blog vaak bezoek en ik deze echt met jullie wil én moet delen.

favoriete-bloggers-kimmetjekims
Svenja – www.lovinglifeiseasy.nl
Naast dat Svenja een vriendinnetje van mij is geworden, vind ik haar blog ook zo ontzettend leuk. Haar blog bevat hele diverse posts, van outfit posts tot inspirerende en wishlist posts. Haar stijl lijkt zoveel op die van mij en dat is denk ik waarom het mij allemaal zo aanspreekt. Daarnaast zijn haar foto’s ook nog eens super pretty, wat het bekijken en lezen van een blog een stuk fijner maakt.

favoriete-bloggers-kimmetjekims
Anna – www.annajirina.nl
Anna heb ik een tijd terug op het beautygloss event ontmoet, en toen vond ik het gelijk al zo’n spontane meid. Dat komt ook allemaal naar voor in haar blog en Instagram vind ik. Vooral haar persoonlijke artikelen over het mooie Groningen en alle foto’s die ze daarbij maakt vind ik erg leuk!

favoriete-bloggers-kimmetjekims
Julia – www.juliaverbij.com
Julia is iemand die ik al vanaf het begin volg. Niet haar blog, maar vooral haar video’s en foto’s die ze deelt op YouTube en Instagram. Wat ze doet, doet ze ontzettend mooi en alle foto’s passen altijd perfect bij elkaar. Haar YouTube filmpjes vind ik vooral erg leuk, de onderwerpen spreken mij erg aan. Vooral haar nieuwe spulletjes inspireren mij om dit ook te gaan kopen.

favoriete-bloggers-kimmetjekims
Daphne – www.laviededaphne.com
Daphne volg ik ook al heel erg lang. Ik vind haar blog er echt heel exclusief uit zien, heel strak, heel veel flatlays en niet teveel kleuren. Echt een eigen stijl en daar houd ik van! Haar artikelen zijn vaak ook persoonlijk en vertellen veel over haar en hoe ze is. Haar kledingstijl, waarbij je vooral altijd veel rokjes ziet vind ik erg mooi. De foto’s van haar zelf zien er ook altijd professioneel uit.

Wie zijn jullie favoriete bloggers?

Liefs Kimberley

16 Reacties

 1. 7 februari 2017 / 06:12

  Ik ken ze allemaal en ben het zeker met je eens, zijn hele leuke bloggers! Ik ben groot fan van Janni Deler, zeker eens kijken!

 2. 7 februari 2017 / 07:19

  Ik ken alleen nummer 2 nog niet! Ik ga eens kijken.

 3. 7 februari 2017 / 10:25

  Ahhh wat ontzettend lief en leuk dat je mij en mijn blog noemt Kim! <3 Dankjewel lieverd!!!

 4. 7 februari 2017 / 10:50

  Wat een mooie favoriete bloggers. Anna ken ik wel ook een blog die ik al best lang volg.

 5. 7 februari 2017 / 14:20

  Wat een mega leuke bloggers zijn dit ook, Julia ken ik nog niet op blog gebied dus ik neem gelijk een kijkje! fijne week verder♥

 6. 7 februari 2017 / 17:37

  Twee van deze bloggers volgde ik nog niet, en daar heb ik meteen verandering in gebracht! Bedankt voor de tips. :-)

 7. 7 februari 2017 / 18:49

  Dat zijn inderdaad 4 toppertjes! Jij bent één van mijn favorieten maar dat wist je denk ik al wel.

 8. 7 februari 2017 / 18:51

  Aaaaaaah zo ontzettend lief dat ik hier tussen mag staan Kimberley <3 Zo blij dat wij elkaar dankzij onze blogs hebben leren kennen!

 9. 8 februari 2017 / 18:20

  Het zijn hele fijne blogs om te lezen! Ik kende ze al, maar echt toppers!

 10. 9 februari 2017 / 20:02

  Stuk voor stuk hele leuke blogs en personen om te volgen!

 11. 13 februari 2017 / 15:15

  Super lief Kim! <3 Ik vind outfitposts met Svenja op je blog altijd super leuk! En wie z'n foto's passen er beter bij elkaar dan die van jou? Xx

 12. 14 februari 2017 / 20:04

  Wat leuk dat je ze hier in het zonnetje zet! Ik volg Svenja en Anna ook, hele leuke blogs zijn dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =