Fashion | Mijn favoriete telefoonhoesjes

telefoonhoesjes-kimmetjekims

Het is heel erg, maar wat ik met kleding en make-up heb, heb ik ook met telefoonhoesjes. Ik heb echt de wereld aan telefoonhoesjes en vandaag laat ik jullie graag mijn favorieten zien!

telefoonhoesjes-kimmetjekims
Victoria’s Secret – Hoesje met print

Dit hoesje kocht ik afgelopen juni toen ik bij een vriendin was in Engeland. Deze vond ik zo leuk. Normaal gesproken ben ik niet zo van de panter printjes etc, maar deze vond ik toch wel erg leuk en is een leuke toevoeging aan mijn andere telefoonhoesjes. Deze kocht ik in een Victoria’s Secret winkel in Southampton.

telefoonhoesjes-kimmetjekims
Guess – TelefoonhoesjesXL

Deze ontving ik via een samenwerking, hoe leuk! Precies hoe ik ben en precies mijn kleurtjes. Goud met bruin, super leuk. Deze doe ik dan ook vaak om mijn telefoon heen omdat hij zo leuk staat bij al mijn kleding. Dit hoesje is verkrijgbaar op https://www.telefoonhoesjesxl.nl.

telefoonhoesjes-kimmetjekims
Kimmetjekims – Made by my parents

Zoals jullie tijden terug in een artikel hebben kunnen lezen heb ik dit geweldige hoesje gekregen van mijn ouders. Deze kreeg ik tegelijkertijd samen met mijn tas. Ik ben er zo blij mee, een hoesje die niemand anders heeft en helemaal van mij! Ik vind het zo lief dat ze deze hebben laten maken. Je kunt je eigen hoesjes op veel verschillende sites laten maken.

telefoonhoesjes-kimmetjekims
Victoria’s Secret – Pink

Dit is denk ik mijn oudste hoesje uit dit rijtje, maar stiekem wel eentje waar ik dus heel erg blij mee was. Dit hoesje kocht ik op Amsterdam Airport Schiphol en is dus te koop in Victoria’s Secret Stores.

telefoonhoesjes-kimmetjekims
Marmeren hoesje – Xenos

Dit leuke en vooral goedkope hoesje kocht ik bij de Xenos. Tijdens het winkelen was mijn hoesje kapot gegaan en moest ik eigenlijk even snel een andere. Maar hier ben ik zo blij mee! Dus deze mag ook zeker tussen mijn favorieten.

telefoonhoesjes-kimmetjekims
Flamingo hoesje – Decor by Julia
Een van mijn vrolijkste hoesjes is toch wel die van de webshop van Julia. Ik zag deze en wist gelijk dat ik deze moest hebben. Laatst toen ik afsprak met Julia kreeg ik dit hoesje in een te pretty zakje en hij kostte maar € 5,95. Dit hoesje is verkrijgbaar op www.decorbyjulia.nl.

telefoonhoesjes-kimmetjekims telefoonhoesjes-kimmetjekims telefoonhoesjes-kimmetjekimsWat vinden jullie van mijn hoesjes? Welke zou jij willen hebben en dragen jullie ook een leuk hoesje om jullie telefoon?

Liefs Kimberley

12 Reacties

 1. 4 augustus 2016 / 05:38

  Wat een super leuke hoesjes! Ik vind Victoria’s Secret hoesje mooi!

 2. 4 augustus 2016 / 06:24

  Jeetje, wat een leuke hoesjes heb je. Zeker die met jouw logo en die met de flamingo’s zijn top!

 3. 4 augustus 2016 / 06:25

  Tof hoesje is die met jouw blognaam er op! Leuk dat je ouders die gegeven hebben. Echt een uniek hoesje is dit ja! Vind die met de flamingo’s ook errrrg leuk. Lekker vrolijk! :)

 4. 4 augustus 2016 / 06:47

  Heel erg leuk! Die marble hoesjes zijn mijn favoriet 😀

 5. 4 augustus 2016 / 08:45

  Super leuke hoesjes allemaal. Ik wil ook weer een hoesje van Victoria’s Secret!

 6. 4 augustus 2016 / 11:31

  Wat een leuke hoesjes allemaal! Die marmeren vind ik echt prachtig <3

 7. 4 augustus 2016 / 14:23

  Ah Kim wat super leuk dit!! Fijn om te zien dat je er blij mee bent en heel erg lief dat ik er tussen sta *heart emoji* Xx

 8. 4 augustus 2016 / 16:58

  Wat een leuke hoesjes! Ik vind die met flamingo’s heel erg leuk!

 9. 6 augustus 2016 / 19:04

  Wat een mooie telefoonhoesjes. Ik vind die met de flamingo’s echt heel erg schattig! Ik had met mijn vorige telefoon ook super veel hoesjes.. En die paste ik dan bij mijn outfit aan, maar ik heb nu een iphone 6 plus en daar zijn helaas nog niet zoveel leuke hoesjes voor.. :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

99 − 91 =