Fashion | Mijn favoriete nieuwe najaar items van My Jewellery

my-jewellery-kimmetjekims

My Jewellery is een merk waar ik het liefst alles van zou willen hebben. Maar he, jammer genoeg kan dat niet. Zoals het nu lijkt zou je niet zeggen dat het najaar er alweer aan komt, maar het is toch echt zo. Je ziet al steeds meer in winkels en webshops leuke najaar collecties verschijnen. Vandaag heb ik een lijstje gemaakt met mijn favoriete nieuwe najaar items van My Jewellery. Welke is jouw favoriet?

Shell Choker – € 9,95
Chokers zijn echt een hype, al moet ik er bij mezelf nog wel een beetje aan wennen. Maar kijk hoe leuk deze nieuwe is van My Jewellery! Deze schattige schelpjes vind ik echt té leuk. Deze zou ik zeker wel willen dragen.

Lief Leven Bangle – € 24,95
Volg je de Instagram van Lief Leven? Ik vind die teksten zo leuk! Sinds kort werkt My Jewellery samen met Lief Leven en hebben ze daardoor dus ook dit schattige armbandje. Een perfect armbandje om aan je armcandy toe te voegen.

Suedine Overknee Black – € 49,95
De musthave voor deze winter; overknee laarzen. Ik vind ze er erg leuk uit zien, vooral onder een nette jurk. Jammer vind ik altijd bij mezelf dat ik nog kleiner lijk als ik dit soort dingen ga dragen, maar misschien moet ik het gewoon eens proberen. De zwarte lijken mij het prettigst, omdat je deze met veel kledingstukken kunt combineren. Ze zijn er ook in andere kleuren.

img_1939

Suedine Dress Army – € 29,95
Deze jurk vind ik dus geweldig leuk passen bij de overknee laarzen. Dit zou je zo als setje aan kunnen doen, toch? Deze army kleur zie je steeds meer en ik weet ook zeker dat ik nog heel veel items in deze kleur wil gaan aanschaffen dit najaar.

Little Hearts Case – € 14,95
Alsof ik nog niet genoeg telefoonhoesjes heb. Maar deze is toch te cute!? Aangezien ik allemaal gekleurde cases heb voor mijn iPhone, zou deze echt perfect zijn. Zo lief al die hartjes..

Checked Scarf – € 29,95
Als het straks echt kouder word, heb ik het ook snel echt heel erg koud. Dan mag deze mooie sjaal natuurlijk niet ontbreken. Doordat deze sjaal zwart met wit is, is deze echt perfect te combineren. Daarnaast is hij ook nog eens heerlijk dik, mmmm fijn!

My Jewellery Limited Watch Black Silver – € 49,95
Zwart en zilver, beide zo not me.. Maar ik vind dit echt een geweldige combinatie! Wat een strak horloge is dit om te zien zeg. Het is alleen wel erg lastig kiezen mocht je dit horloge ook te gaaf vinden, want er zijn namelijk nog veel meer verschillende kleurenbandjes verkrijgbaar. Army, grijs, roze..

img_1940
Welk item zouden jullie willen?

Liefs Kimberley

12 Reacties

 1. 14 september 2016 / 04:39

  Ohh ik moet er niet aan denken dat het volgende week al herfst is. Ik geniet te erg van dit weer. Je hebt een leuk lijstje gemaakt Kimberley! Vooral die groene jurk vind ik prachtig!
  Liefs,
  Elles

 2. 14 september 2016 / 06:40

  Wat een leuke items! Ik vind het telefoonhoesje zo schattig!

 3. 14 september 2016 / 07:13

  Het telefoon hoesje is zo schattig! Ik heb ook nog soortgelijke laarzen in de kast staan. Die ga ik deze herfst lekker doordragen :)

 4. 14 september 2016 / 08:07

  Wat een leuke items! Ik vind die choker heel erg leuk, daar zou ik ook wel een armbandje van willen hebben :) X

 5. 14 september 2016 / 08:10

  Dat armbandje van Lief Leven! Joehoe, ik ben het einde van de maand jarig en weet wel wat er op mijn lijstje komt! :)

 6. 14 september 2016 / 09:02

  Die choker is echt cool! Weer eens wat anders 😀 Vind die armband ook al zo mooi :) ik hou echt van dat type armbanden.

 7. 14 september 2016 / 12:54

  Super leuke items! Vooral de overknee laarzen en het telefoon hoesje is erg leuk.

 8. 14 september 2016 / 20:23

  Dat telefoonhoesje is zo leuk!! En die horloge, pretty!

 9. 15 september 2016 / 09:58

  De chockers met schelpjes is zo schattig!
  Vroeger droeg ik al heel veel met die schelpjes dus dit is eigenlijk wel weer een soort leuke jeugd herinnering hihi

 10. 23 september 2016 / 12:04

  Ik snap je helemaal, ik zie altijd genoeg leuks in de webshop <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3