Etos Xmas event

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoals jullie waarschijnlijk al weten en op andere blogs voorbij hebben zien komen ben ik afgelopen maandag 18 december naar het Etos xmas event geweest. Deze dag ging ik samen met Suzanne –www.suzanne-elisa.nl- een dagje naar Zaandam om daar eerst te winkelen en om vervolgens naar het xmas event van Etos te gaan.

etos-xmas-event
OLYMPUS DIGITAL CAMERA        OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het belooft een gezellige, winterse middag te worden met een toffe fotoshoot (mits je dat wilt, niets is verplicht), Christmas shopping (shop GRATIS je kerstcadeaus bij elkaar op onze mini kerstmarkt en laat ze inpakken aan de ‘Xmas Wrapping Table’) en heel veel lekkere bites en cocktails! Dit is wat Etos zei over het event, daar moet ik wel naar toe natuurlijk!

etos-xmas-event etos-xmas-event etos-xmas-event etos-xmas-event

We werden ontvangen bij het Etos hoofdkantoor in Zaandam. Ik was hier zelf nog nooit eerder geweest, omdat ik de vorige keer helaas niet kon toen er een event plaats vond. We werden erg leuk ontvangen en naar het kantoor van Etos geleid. Er was een mooie ‘kerstboom’ geplaatst vol met leuke kerstcadeautjes, er waren allemaal tafels vol met nieuwe producten van Etos die je kon proberen en ook was er een bar waar je een lekkere cocktail of een ander vers sapje kon halen.

etos-xmas-event etos-xmas-event

Toen we binnen kwamen kregen we al snel een presentatie over hoe het het komende jaar er uit zou komen te zien voor Etos. Denk dan aan nieuwe producten, aan vernieuwingen en dat soort dingen. Het zag er echt goed uit, de vormgeving van Etos en de producten zelf zijn er al op vooruit gegaan maar in 2017 komt er nog zoveel meer en moois bij. Can’t wait!

etos-xmas-event etos-xmas-event etos-xmas-event etos-xmas-event

Wat ik ook altijd erg leuk vindt aan zulke events is, dat ik weer andere bloggers ontmoet. Omdat ik er de vorige keer niet bij was had ik heel veel meiden nog nooit gezien en gesproken dus dan is dit natuurlijk de perfecte gelegenheid om even een praatje te maken. Er was ook een fotograaf aanwezig die heel veel leuke foto’s heeft gemaakt tijdens het event, en deze wil ik heel graag aan jullie laten zien.

etos-xmas-event etos-xmas-event soowpictures_etosmooipr2016_0166

Aan het eind, wanneer je weg ging, mocht je maar liefst drie leuke kerstcadeautjes uitzoeken van Etos die vervolgens erg leuk werden ingepakt. Ik koos voor een mascara, de body mist ‘Forever love’ en een heerlijk pakket van de exclusieve lijn van Etos. Deze ligt nu onder de kerstboom, deze wil ik graag gaan weggeven.

etos-xmas-event etos-xmas-event

Ik wil Etos, de lieve meiden van Etos en alle andere bloggers heel erg bedanken voor deze gezellige middag. Ik hoop dat er snel weer zoiets is, het was weer heel erg leuk!

Wat is jouw favoriete product van Etos?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 26 december 2016 / 07:22

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt van het Etos event. De laatste foto is mooi met jou en Suzanne samen. Klonk als een leuk event.

 2. 26 december 2016 / 10:08

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Het ziet er heel gezellig uit

 3. 26 december 2016 / 10:12

  Wat ziet dat er leuk en gezellig uit! Mooie foto’s ook! x

 4. 26 december 2016 / 10:53

  Ziet er gezellig uit zeg, en ook goed verzorgd door Etos <3 Ik kon er helaas niet bijzijn :( Had een kerstviering op mijn werk, hopelijk de volgende x!

 5. 30 december 2016 / 12:37

  Oh wat een leuke foto’s en wat zag je er prachtig uit! Super leuk dat je hier naartoe bent geweest. Ik vind de nieuwe producten van Etos echt prachtig en chic!

 6. 2 januari 2017 / 09:36

  Ahh ziet er zo gezellig uit; echt jammer dat ik er niet bij kon zijn! Wil je heeel snel zien kimmie <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

24 − = 18