Etos verkoopt nu ook Revolution + swatches & look!

Processed with VSCO with a5 preset

Als Etosfriend mocht ik twee paletten ontvangen van het merk Revolution, wat Etos sinds kort nu ook verkoopt. Hoe leuk is dat!? Eerder had ik nog nooit een product gekocht van het merk Revolution, maar toen ik deze binnen kreeg was ik wel erg benieuwd en wilde ik de paletten eigenlijk gelijk gaan testen. Ik ontving een oogschaduw palette, New-Trals vs Neutrals, en ik ontving een contour palette, Iconic Lights & Contour Pro.

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Wat ik zo leuk vind aan het merk Revolution, dat de vormgeving zo ongelofelijk strak is en dat ze eigenlijk van alles verkopen. Van neutrale paletten voor de perfecte ‘girl next door look’ tot smokey paletten met tinten voor een zwoele ooglook. Revolution has it all!

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Ik kan heel eerlijk zijn, maar normaal gesproken gebruik ik bijna nooit oogschaduw paletten. Dit komt omdat ik het vaak te heftig vind in het ‘dagelijkse leven’, en daarom sla ik dit meestal over. Maar aangezien deze eyeshadow palette  ook neutrale kleuren bevat koos ik ervoor om een neutrale look te maken, die ik ook gewoon kan dragen tijdens mijn werk of als ik gewoon een dag weg ga.

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Het eyeshadow palette bevat new-trals en neutrals zoals ik al zei, voor deze look ben ik voor de neutrale kleuren Cool en Style gegaan. Daarna heb ik het afgewerkt met Adapt en daarna geblend. Wat ik zo leuk vind aan deze kleuren is dat er glitters aan toegevoegd zijn, maar deze niet overdreven aanwezig zijn. Je ziet een hele subtiele sprankeling, en dat vind ik echt een pluspunt.

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

Hieronder zijn de swatches te zien. Als eerst van de new-trals en daarna van de neutrals. Eigenlijk had ik verwacht dat de neutrale kleuren nog iets meer zouden opvallen, maar ik vond het swatchen van deze kleuren dan ook wat moeilijker dan de opvallende kleuren. De neutrale kleuren zijn op mijn arm niet zo goed zichtbaar, maar zodra ik ze op mijn oog aanbreng zijn ze erg leuk aanwezig. Gewoon precies genoeg voor een dagelijkse look.

Processed with VSCO with a5 preset Processed with VSCO with a5 preset

De oogschaduw blijft goed zitten en is zeker een die ook lang blijft zitten. Wel heb ik er van te voren een oogschaduw basis onder gedaan, omdat ik dan zeker weet dat het goed en mooi blijft zitten. Mijn oogschaduw basis is van Mac, dit is een erg fijn product in gebruik en goed te combineren met het palette van Revolution. Ik heb het een dag op gehad, van ongeveer 9 uur in de ochtend tot 7 uur in de avond en ik kon wel zien dat het er nog steeds op zat en eigenlijk nog steeds naar mijn zin. Hier en daar zag ik wel dat het iets minder was geworden, maar het resultaat mocht er nog steeds zijn. Ben ik dus tevreden? Ja!

Processed with VSCO with a5 preset

Daarnaast ontving ik ok een contour palette van Revolution waar ik uiteraard ook erg blij mee ben. Al deze producten zijn verkrijgbaar bij Etos en zijn te koop voor een leuke prijs. Het oogschaduw palette kost maar liefst € 9,95 en het contour palette kost ook € 9,95.

Processed with VSCO with a5 preset

Zijn jullie bekend met het merk Revolution?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 16 december 2016 / 07:57

  Zo leuk dat Etos nu ook Revolution verkoopt! Mooi look heb je met de producten gemaakt.

 2. 16 december 2016 / 09:00

  Ik vind het oogschaduw pallette er ongelofelijk mooi uitzien! Wat een mooie kleuren bij elkaar zeg. En die countour kit is ook mooi :)

 3. 16 december 2016 / 09:39

  Wat een prachtige producten! Ik ben echt ontzettend enthousiast over dit merk. Het contour palette ziet er prachtig uit. Zijn de kleuren creamy of poederig? Daar ben ik heel benieuwd naar!

 4. 16 december 2016 / 10:00

  Ik ben zelf fan van dit merk en bezit veel van de palette van Make up revoluition. Deze palette heb ik niet, maar de neutrale kleur voor dagelijkse look vind ik prachtig!

 5. 16 december 2016 / 10:49

  Ik heb al een paar items van dit merk, waaronder een contour palette. Daarnaast heb ik ook beide palettes ontvangen :) Ben er erg over te spreken! Mooie budget producten die fijn geprijsd zijn, top!

 6. 16 december 2016 / 11:27

  Zo leuk dat Etos het nu verkoopt! Vind het een heel mooi merk.

 7. 16 december 2016 / 13:02

  Ik zag het inderdaad ook bij Etos liggen, leuk!

 8. 16 december 2016 / 16:29

  Ik heb nog nooit wat geprobeerd van dit merk, maar het ziet er zeker goed uit. Wat een prachtig palette ook!

 9. 16 december 2016 / 16:42

  Ik zag het laatst dat ze makeup revolution verkopen. Wat leuk zeg!

 10. 17 december 2016 / 11:09

  Mooie producten, heel blij dat Etos het ook gaat verkopen! Mooie look heb je gemaakt!

 11. 17 december 2016 / 14:52

  De producten vind ik echt heel erg leuke en fijn! Wat heb je toch weer mooie foto’s gemaakt!

 12. Bente
  19 december 2016 / 15:48

  Ik weet wat ik van mijn Etos bon ga kopen. Erg mooi!

 13. 20 december 2016 / 11:12

  Ik vind het zo leuk dat Etos dit merk nu verkoopt! Wat een mooie palettes ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 3