Ik ben één van de Etos Friends! – skincare producten

etos-friendsJullie hebben het vast al voorbij zien komen op mijn Instagram dat ik sinds kort mijzelf één van de Etos Friends mag noemen. Iets waar ik echt heel erg blij mee ben! Nu ik Etos ambassadeur ben krijg ik elke maand een pakket opgestuurd wat ik mag gaan reviewen.

etos-friends

Helaas kon ik niet aanwezig zijn bij het event van Etos, maar heb ik toch nog het eerste pakket van augustus mogen ontvangen. Het eerste pakket stond in teken van skincare. Van mijzelf weet ik dat ik een normale huid heb, ik heb eigenlijk nooit echt last van een vette huid en dus bijna ook nooit meer last van een puistje of een mee-eter.

etos-friends

De skincare lijn van de Etos is helemaal vernieuwd en bevat producten voor verschillende huidtypen. Zo heb je bijvoorbeeld de jonge huid, gevoelige huid, droge huid, normale huid etc. Het is belangrijk om van jezelf te weten wat voor soort huid je hebt, om te weten wat voor producten je moet aanschaffen. We moesten als ambassadeurs aangeven wat voor soort huid je hebt etc, zodat het makkelijker is voor Etos om de goede producten toe te sturen.

etos-friends

Hydra Eye Cream – €2,49
Bevat bisabolol en shea butter voor extra voeding voor de huid rondom de ogen. Vermindert wallen en kraaienpootjes en is parfumvrij. Eigenlijk wel iets voor mij, want ik vind zelf altijd wel dat ik een beetje last heb van kraaienpootjes. Niet heel erg zichtbaar gelukkig, maar ze zijn zo af en toe na wat minder slaap wel te zien, net zoals mijn wallen. Daarom vind ik dit altijd een perfecte oplossing, zo’n oog crème!

Hydra Day Cream – €3,49
Voedt en hydrateert de huid intens en is verrijkt met hyaluronzuur dat de huid verstevigt en de vochtbalans herstelt. Wie wil de dag nu niet goed beginnen? Ik vind het altijd zo’n heerlijk gevoel geven als ik in de ochtend dagcreme op mijn gezicht doe. Soms wil ik het nog wel eens overslaan, maar nu ik deze van Etos heb, doe ik het eigenlijk wel dagelijks. Ik moet zeggen dat dit mij prima bevalt.

Hydra Night Cream – €3,49
Hydrateert de huid intens. Bevat macademia olie en shea butter voor een goed herstel van de huid gedurende de nacht. Nacht crème vind ik heerlijk op op te doen voor het slapen gaan. Deze gebruik ik nu dan ook al een tijdje, om hem goed uit te proberen. Ik heb nacht crèmes van verschillende merken gehad en deze doet haar werk eigenlijk net zo goed als de rest. Ik ben enthousiast over mijn nieuwe dag- en nachtcreme!

EtosFriends
Naast deze skincare producten kreeg ik ook nog drie andere heerlijke producten toegestuurd. Een elderflower & raspberry hand scrub, een hand cream en een shower foam. Ik vind het super leuk om Etos Friend te zijn en om producten te mogen testen van Etos! Wat vinden jullie van de eerste producten?

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 1 september 2016 / 06:01

  Ha Mede-Etos Friend! Leuk hè al die producten. Ik ben ook erg te spreken over de skincare producten!

 2. 1 september 2016 / 06:25

  Super leuk dat je Etos Friends bent! Tof dat je het eerste pakkerje inmiddels hebt ontvangen. Ik zou wel eens zo’n eye cream willen proberen! Ben daar wel eeg benieuwd naar. :)

 3. 1 september 2016 / 06:58

  Super jaloers. Ik had ook graag een Etos Friend willen zijn maar helaas pindakaas! Mooie producten heb je mogen ontvangen lieverd.

 4. 1 september 2016 / 07:26

  Wat heb je er heerlijke producten bij Kimberley! Ze klinken stuk voor stuk ontzettend fijn <3

 5. 1 september 2016 / 07:32

  Ik heb ook 3 cremes, maar dan hypoallergeen, ben er heel tevreden mee tot nu toe :) Het zijn fijne budget producten.

 6. 1 september 2016 / 12:47

  Wat leuk dat je Etos-friend bent! Je foto’s worden trouwens steeds mooier!

 7. 1 september 2016 / 12:54

  Zo leuk dat je Etos friend bent! Het lijken mij zo fijne producten.

 8. 1 september 2016 / 15:57

  Leuk dat je Etos friend bent :) Dit lijken me hele fijne producten!

 9. 1 september 2016 / 17:46

  Ohh wat leuk dat je dit mag doen! Je doet het erg goed!
  Liefs,
  Elles

 10. 3 september 2016 / 12:39

  Wat een leuke producten! Ze klinken erg fijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 31 = 38