Mijn Etos favorieten op het moment

Processed with VSCO with a6 preset

Verzorgende producten zijn toch wel producten die ik er de laatste tijd vaak bij pak. Gewoon omdat ik na veel lezen en testen gewoon weet dat het veel beter is voor je huid. Zo ontving ik weer een super leuk pakketje van Etos en het zijn ook gelijk na ongeveer een kleine week testen mijn favorieten geworden. Deze producten moet je gewoon in je kast hebben staan en zou je gewoon dagelijks moeten gebruiken.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Body Butter to Oil – € 4,99
De structuur van deze body butter is zo fijn. Het is net wat dikker dan de butters die ik normaal gesproken gewend ben of gebruik. De geur is ook niet zo aanwezig. Vind ik aan de ene kant wel jammer, maar beter zo dan dat je een overheersende geur hebt, toch!? Deze butter zorgt ervoor dat je huid goed verzorgd wordt en je krijgt er een zachte huid van. Wel belangrijk is, dat je dit dagelijks doet.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Handcream Intensive Care – € 1,99
Een handcreme, ik heb daar al zoveel van uitgetest. Dit is toch wel een product die je nu vaak toegestuurd krijgt in diverse beauty boxen. Daarnaast heb ik er ook een kastje mee vol, omdat ik het gewoon een product vindt die je moet hebben. En weet je wat? Ook deze heeft weer een super lekkere geur, en het heeft een ideale verpakking. Ik ben altijd blij met tubes, deze kun je makkelijk meenemen in je tas.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Overnight Handserum – € 2,99
Een overnight handserum, een serum voor mijn handen!? Heel eerlijk gezegd had ik hier nog nooit eerder van gehoord. Maar aangezien mijn handen ontzettend droog zijn tijdens de winterdagen, kan ik dit heel goed gebruiken. Dit geeft net nog een extra verzorging dan een gewone handcreme. En wat ook altijd goed is, ik maak iemand anders hier thuis er ook erg blij mee, mijn moeder. Die gebruikt het ook en is er erg tevreden over. De geur van dit product is ook super lekker.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Bodyspray Seconde – € 3,69
Deze spray voelt lekker aan op de huid. Dankzij de luchtige spray formule trekt deze bodylotion zeer snel in de huid en hydraten hij intensief. Gelukkig plakt hij niet en is het makkelijk te verspreiden. Deze handige spray werkt sneller dan een butter. Dus wanneer je net even wat minder tijd hebt, kun je deze er altijd even bijpakken. Daarnaast bevat deze bodyspray vitamine E. Ook had ik dit product nog nooit eerder getest en ik vind dit een hele prettige wanneer ik ’s avonds voor het slapen niet heel veel zin meer heb om mij volledig in te smeren.

Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset Processed with VSCO with a6 preset

Dit waren mijn favorieten! Welk product lijkt jullie het fijnst?

Liefs Kimberley

Share:

10 Reacties

 1. 13 januari 2017 / 07:10

  Zitten echt hele toffe producten tussen! Vooral het handserum lijkt mij wel wat.

 2. 13 januari 2017 / 08:46

  Ik heb ook nog nooit van een handserum gehoord, maar het lijkt me wel heel fijn! Leuke producten!

 3. 13 januari 2017 / 08:58

  etos heeft zulke mooie producten!
  Ik ben heel benieuwd naar de hand serum. :)
  Liefs,
  Evelien

 4. 13 januari 2017 / 09:21

  Stuk voor stuk lijken mij het heerlijke producten. Zelf heb ik wel het handserum en ik en ook mijn dochtertje gebruiken deze elke avond, maakt je handen echt veel zachter!

 5. 13 januari 2017 / 10:19

  Lijken mij superfijne producten! De bodyspray lijkt mij ook wat, vind zulk soort altijd handig in gebruik. Prachtige foto’s weer Kim! <3

 6. 13 januari 2017 / 13:19

  Etos is echt vooruit gegaan met zijn huismerk producten. Echt een 10+. Wat een mooie producten hebben ze er bij gekregen zeg.

 7. 14 januari 2017 / 11:54

  Zien er fijne producten uit! Dat hand serum ziet er grappig uit, nog nooit eerder van gehoord.
  Liefs,
  Yara

 8. 14 januari 2017 / 13:05

  De bodybutter to oil lijkt me heel erg lekker! Vooral in deze periode waarin mijn huid wat droger is dan normaal.

 9. 17 januari 2017 / 15:49

  Nou dat is ook toevallig zeg, ik heb dat kleine flesje handserum toevallig net gekocht bij Etos. Er stond een tester dus even geprobeerd en ik was er gelijk erg over te spreken. Het ruikt lekker friszoet en m’n handen worden er gelijk een stuk zachter van. Er is momenteel trouwens 25% korting op deze productlijn. Scheelt toch weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

33 − = 28