Mijn eigen foto op hout door Photogifts.nl!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Foto’s, ik ben er echt dol op! Digitaal vind ik ze erg leuk maar ik vind het ook nog steeds leuk om ze in een boek te hebben of om aan de muur te hangen. Omdat ik heel erg van de zomer houd en ik nog ruimte had op een witte muur voor een mooie foto, koos ik ervoor om mijn zomerse zwembad flamingo af te laten drukken op berkenplex whitewash bij Photogifts.nl.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Je hebt bij Photogifts super veel verschillende materialen waar je je foto’s op kan laten bedrukken. Ik vond het daarom ook best wel moeilijk om iets uit te kiezen. Uiteindelijk ben ik dus voor berkenplex gegaan omdat ik al wist dat dit glad materiaal zou zijn en ik dat meestal het mooist vind, omdat dit er strak uit ziet.  Je kunt je foto’s dus niet alleen laten bedrukken op hout, maar op ook dibond, forex, plexiglas of canvas. Ook kun je een tuinposter laten maken of fotobehang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omdat ik het dus niet zo mooi vind om door mijn foto’s allemaal nerven te zien koos ik voor dit soort hout. Door de white wash afwerking worden kleuren krachtig weergegeven. Dit is ook wel te zien aan mijn foto, ik vind dat als deze ‘fotolijst’ aan de muur hangt hij er echt uit springt. Hij is onmisbaar. Het berkenplex is ongeveer 1cm dik. De foto kun je zo groot af laten drukken als je zelf wilt, de grootste optie is 150×150 cm. Je kunt wel zien op de foto hoe groot hij is vergeleken met mij!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wat ik een erg groot voordeel vond aan deze bestelling was dat hij zo ontzettend snel binnen was. Ik had verwacht dat het langer zou duren maar ik had hem eigenlijk binnen drie werkdagen al in huis. Zoiets moet nog gemaakt worden en dan verwacht je eigenlijk dat het langer duurt. Dan is het altijd leuk om iets eerder te ontvangen dan je eigenlijk verwacht, toch!? Toen ik het pakket binnen kreeg was het wel even lastig om hem open te krijgen, maar dat vind ik ook een pluspunt. Wanneer je iets besteld moet het goed verpakt zijn om beschadigingen te voorkomen. Door de goede en juiste verpakking was mijn foto op hout helemaal mooi aangekomen bij mijn huis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik weet zeker dat deze heel lang in de kamer blijft hangen, gewoon omdat ik het een erg leuke, vrolijke en zomerse foto vind. Dat niet alleen natuurlijk, de berkenplex zorgt er ook voor dat het er nog strakker uit ziet en dat de foto duidelijk geprint is.

Zouden jullie ook zoiets in je huis willen hebben?

Liefs Kimberley

16 Reacties

 1. 24 oktober 2016 / 06:31

  Je hebt een leuke foto uitgekozen mop! Lekker vrolijk! <3

 2. 24 oktober 2016 / 06:58

  Oh vind het heel erg leuk zo’n foto op hout!
  Heeft zo’n leuk effect <3
  Liefs,
  Evelien

 3. 24 oktober 2016 / 07:58

  Wat een mooie foto zeg! Ik heb zelf ook een foto op hout van mijn zwangere buik. Ik word er elke dag weer blij van als ik hem zie hangen.

 4. 24 oktober 2016 / 09:30

  Super leuk! Ik verhuis heel binnenkort dus zo’n inspiratie posts zijn altijd welkom.

 5. 24 oktober 2016 / 10:03

  Wat een geweldige foto, zo vrolijk en zomers <3 Op hout is het echt heel mooi!

 6. 24 oktober 2016 / 14:28

  Heel leuk! Ik vind die foto zo leuk!

 7. 24 oktober 2016 / 18:01

  Ik vind het een ontzettend leuke foto! Zo hou je toch een beetje de zomer in huis hihi

 8. 24 oktober 2016 / 18:12

  Keileuk! En wat een heerlijk zonnige foto. Daar krijg je de een lekker vakantiegevoel van. Is wel zo fijn de aankomende maanden haha!

 9. 25 oktober 2016 / 08:05

  Aaaah wat heb je een mooie en zomerse foto uitgekozen! <3 Staat vast super mooi in je kamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

54 + = 60