Droombestemmingen waar ik ooit nog naar toe zou willen

droombestemming-kimmetjekims

Droombestemmingen waar ik ooit nog naar toe zou willen.. Volgens mij staat mijn bucketlist er vol mee, maar toch wil ik er even een artikeltje over schrijven. Er zijn zoveel plaatsen op de wereld waar ik bij weg droom, maar vandaag wil ik ze toch even op een rijtje zetten. Natuurlijk hoop ik ze ooit te kunnen afstrepen, maar nu wil ik eerst nog even dromen. Ik vind het heerlijk om rond te kijken op het internet en om ideeën op te doen waar de reis deze zomer naar toe zal gaan. Nog geen idee, daarom is het altijd goed om ideeën op te doen. Helemaal leuk is om dan er een blogje over te schrijven, wie weet kunnen jullie hieruit ook een toekomstige vakantiebestemming halen!

droombestemming-kimmetjekims

Zelf ben ik echt zo’n iemand die echt van zonvakanties houdt. Nu moet ik eerlijk zijn, ik ben nog nooit op wintersport geweest. Ik heb wel ooit eens geskied, en dat was leuk, maar toch ben ik echt iemand die van de zon houdt. Lekker genieten van de zon, met je kont op een ligbed liggen onder het genot van een cocktail.. Hmm, is het al zomer!? Nee, nog niet. Dus eerst maar eens kijken wat leuke bestemmingen zijn!

Natuurlijk hoeft het er niet altijd mooi weer te zijn. Ooit heb ik ook wel eens Parijs bezocht toen het minder mooi was en zelfs sneeuwde volgens mij. Ik geef toe dat dat ook gewoon prachtig is om te zien. Maar welke bestemming is echt onmisbaar?

droombestemming-kimmetjekims

New York
The big apple.. Ja wie wil hier nou niet eens naar toe of eens zijn geweest? Deze staat echt al mijn hele leven op mijn to-do-list! Shoppppen! Maar dat niet alleen, ook kijk je je ogen uit denk ik. Alles is zo anders en zoveel malen groter dan Nederland. Echt een bestemming waar je ooit moet zijn geweest.

droombestemming-kimmetjekims

Malediven 
Gewoon in één woord; paradijs. Ik geloof dat je hier niet je actiefste vakantie ooit zult hebben, maar mooi ziet het er zeker uit. Gewoon zo anders dan hier, dan is het natuurlijk altijd leuk.

droombestemming-kimmetjekims

Aruba 
Eigenlijk wil ik al zo lang naar één van de ABC-eilanden. Gewoon door de verhalen die ik heb gehoord en de plaatjes die ik heb gezien. Aruba lijkt mij helemaal geweldig, nu ik weet dat daar een speciaal flamingo eiland is. Flamingo’s vind ik namelijk zoo leuk, ik baalde er laatst al van dat ik ze niet kon vinden in de dierentuin. Op dat speciale eiland, waar je dus niet zo maar kunt komen, lopen allemaal flamingo’s rond. Hoe leuk is dat!? Ik zie mezelf al in een hangmat liggen en een stel flamingo’s bewonderen. Maar dat niet alleen, die temperaturen! Maar daarnaast lijkt het mij ook erg leuk om Oranjestad te bezoeken. De omgeving is daar zo pretty, en de bezienswaardigheden en barretjes zien er zo leuk uit.

droombestemming-kimmetjekims

Venetië
Hier zijn de meeste mensen vast al eens geweest, maar het lijkt mij zo leuk om met zo’n bootje door de grachtjes te varen. Maar dat niet alleen, ook de huizen vind ik daar zoo mooi! Zo leuk al die kleurtjes. Daarnaast zal ik ook volop genieten van de restaurantjes die mijn lievelingseten verkopen; pizza. Maar ook ben ik dol op Italiaans ijs en pasta. Prima bestemming lijkt mij zo!

Natuurlijk heb ik nog veeel en veel meer droombestemmingen, maar ik laat het eerst bij deze 4! De volgende keer voeg ik zeker meer toe aan mijn lijstje in een nieuwe blogpost.

Welk land zouden jullie ooit nog eens willen bezoeken?

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 24 januari 2017 / 05:27

  Ik deel jouw bucketlist, allemaal bestemmingen waar ik ook wel eens naar toe zou willen gaan :-)!

 2. 24 januari 2017 / 07:13

  Mooie bestemmingen staan er op je travel wishlist Kimberley <3 Altijd heerlijk wegdromen met dit soort artikelen. Vooral de Malediven lijkt mij een echte droomlocatie. New York lijkt mij ook te gek, en ik kan niet wachten om er in mei heen te gaan!

 3. 24 januari 2017 / 07:34

  Mooie bucketlist!
  De malediven en aruba staan ook echt op mijn lijstje!
  Ook zou ik graag meer plekjes in Italie willen ontdekken

  Liefs, Nathalie

 4. 24 januari 2017 / 08:29

  Ik wil terug naar New York City! ♥ Daar zou ik dus echt kunnen wonen. Ik ben nog geen maand terug en heb al zo’n ontzettende heimwee. Die negen nachten waren véél te weinig!
  Venetië wil ik ook zien, maar m’n vriend is niet zo enthousiast omdat hij er vroeger al eens geweest is met zijn familie. Balen, want met wie moet ik anders naar zo’n romantische stad? :’D

 5. 24 januari 2017 / 08:35

  Oeh jouw bucketlist is inderdaad echt top! Naar deze bestemmingen zou ik zelf ook heel graag willen! :)

 6. 24 januari 2017 / 14:37

  Wat een leuke plekken! Venetië ga ik heen als huwelijksreis ben dus erg benieuwd! Maladiven lijkt mij ook echt tof!

 7. 24 januari 2017 / 16:00

  Zet mij ook maar erbij op je lijstje! Prachtige droombestemmingen. Ik wil graag naar Amerika.

 8. 24 januari 2017 / 16:38

  Ook absoluut met stip op nummer 1 New York, of op z’n minst ergens in Amerika. Ik wil gewoon echt die sfeer proeven daar!

 9. 24 januari 2017 / 19:24

  Mooie bestemmingen! Eentje hier van heb ik een paar maanden geleden bezocht, Venetië. De foto die je hier bij hebt gezet is op Burano en precies daar heb ik ook een foto van mezelf haha! Grappig om weer even terug te zien. :)
  Ik wil al heel lang Indonesië en de Filipijnen bezoeken en daar ga ik over 2 maanden naar toe aaaah! Wat daarna op mijn bucketlist op nummer 1 staat moet ik nog bedenken, hihi.

 10. 31 januari 2017 / 17:32

  Ik wil ook nog heel graag een keer naar New York, dat lijkt me zo’n indrukwekkende en bijzondere stad! Vooral ook leuk omdat er veel bekende films zijn opgenomen. Zelf ben ik al een keer naar Venetië geweest, maar om eerlijk te zijn vind ik Rome een stuk leuker. Daar is veel meer te doen, en veel meer cultuur en sfeer :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 1