Dromen over leuke badmode voor volgend jaar..

Processed with VSCO with hb1 preset

Dreaaaaming! Ja, wakker worden kim! Het is nog lang geen zomer, maar dat betekent niet dat het nog geen tijd is om badmode te gaan scoren. Je kunt nooit vroeg genoeg zijn, want voor je het weet zijn de mooiste en meest geliefde modellen weer uitverkocht. En dan baal je, geloof me! Ik kan niet vroeg genoeg denken aan het zonnetje, dus laat ik alvast m’n favorietjes voor volgend jaar op een rijtje zetten terwijl ik lekker binnen op de bank zit met de kachel hoog en m’n onesie aan. Maar wat zijn mijn favorieten op dit moment van de badmode collectie van LASCANA?

kimmetjekims

1. Beugelbikini – € 59,99 | 2. Triangelbikini – € 54,99 | 3. Bandeaubikini – € 44,99 | 4. Badpak – € 59,99  | 5. Beugelbikini – € 54,99| 6. Triangelbikini – € 54,00

Bij LASCANA verkopen ze bikini’s, maar ook badpakken. Zelf draag ik liever bikini’s, maar ik ga badpakken eigenlijk ook steeds meer waarderen. Vroeger vond ik ze voor de wat oudere mensen, maar met de hippe modellen van LASCANA zou ik hier ook wel eentje van willen aanschaffen. Voor mij doen gekleurde badmode artikelen het altijd wel goed, maar ik vind een zwarte bikini of badpak altijd ook wel erg netjes staan.

Ergens kan ik begrijpen dat je er misschien nog niet over na wilt denken, maar geef toe. Wie krijgt er nou niet zin in een middagje strand? Ik word hartstikke vrolijk van al deze vrolijke en kleurrijke items. Het is niet alleen leuk om voor je zelf eentje uit te zoeken, maar het zou natuurlijk ook heel leuk zijn om zo’n leuke bikini cadeau te geven aan je beste vriendin, met wie je misschien op vakantie gaat volgend jaar! Welke is jouw favoriet?

Liefs Kimberley

€€€

4 Reacties

  1. 30 november 2017 / 09:36

    Ik vind de tweede heel erg mooi, maar ik droom in de eerste plaats van een bikini body, moet ik toegeven. 😛

  2. Sonja
    1 december 2017 / 20:17

    Ivm mijn leeftijd kies ik voor een badpak. Ik durf eigenlijk niet op een strand met bikini!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =