Believ’in unicorns herbapharm

Processed with VSCO with hb1 preset

Unicoooorns! Waar zie je ze tegenwoordig niet? Ik vind het zo leuk dat dit overal in wordt verwerkt, en toen ik er achter kwam dat hier dus ook een glittersnot, een showergel en een handzeep van was, was ik meteen verkocht. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn nichtje de showergel, en een aantal dagen later kreeg ik een pakketje binnen vol met producten van Believ’in Unicorns. Stiekem wist ik dus al een beetje hoe het allemaal mocht gaan ruiken, dus was ik ook al begonnen met testen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Begin augustus zijn deze te lieve beautyproducten van Herbapharm gelanceerd. Doordat ik dit pakketje mocht ontvangen mag ik genieten van de magie, het gevoel van sterren, wolken en de regenboog en de geur van eenhoorns op mijn lichaam. Dit maakt mij nieuwsgierig! Wanneer ik de potjes opende, de handzeep op mijn handen deed en de glittersnot over mijn armen smeerde, was ik meteen zo blij. Wat een te fijne geur!

Processed with VSCO with hb1 preset

Believ’in Unicorns Handsoap – € 4,99 – 250 ml 
Handzeep is iets wat ik zelf erg belangrijk vind. Want niet alleen een crème of een shampoo gebruik je bijna elke dag, een handzeep gebruik je echt elke dag. Deze heb ik dan ook gelijk een plaatsje gegeven op de wastafel in onze badkamer. De handzeep ruikt écht heerlijk en maakt je handen goed schoon, waarbij de geur ook nog even blijft hangen, zeker niet verkeerd.

Processed with VSCO with hb1 preset

Believ’in Unicorns Bath & Showergel – € 4,99 – 250 ml
Als jullie mijn blog al langer volgen, weet je dat ik dol ben op zoete geuren van parfums, douchegels en dat soort producten. Laat deze showergel nou net zoals de handzeep en de glittersnot, super zoet ruiken. De hele douche ruikt zoet wanneer ik uit de douche stap, i love it!

Processed with VSCO with hb1 preset

Believ’in Unicorns Glittersnot – € 5,99 – 150 ml 
Glittersnot, wie bedenkt de naam? Ik vind hem echt heel grappig. Vooral omdat ik vroeger de gel van mijn vader snot noemde. Handig aan deze snot/gel is, dat hij niet alleen handig is voor je haar, maar je hem ook kunt gebruiken voor de rest van je lichaam. Na het aanbrengen van deze gel blijft er ook een klein subtiel glittertje zichtbaar, so cute.

Processed with VSCO with hb1 preset

Het is wel duidelijk dat ik blij ben met mijn nieuwe producten, en dat ik ze waarschijnlijk wel weer zou aanschaffen wanneer de potjes helemaal leeg zijn. En geloof me, dit is waarschijnlijk heel snel. Wanneer je zelf ook benieuwd bent naar deze geuren, zal ik zeker aanraden om even op de site te kijken van Believ’in Unicorns. Hier kun je ze zelf bestellen voor deze leuke prijsjes. Er zijn ook nog meerdere producten verkrijgbaar van dit merk, zelfs een bodysplash. Aangezien ik fan ben van bodysplashes, lijkt het me nog prettig om deze een keer te testen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Do you believ’in?

Liefs Kimberley

9 Reacties

 1. 12 september 2017 / 07:12

  Wat een geweldige producten en namen, I love it! Zo leuk dat ze zo de unicorn er in hebben verwerkt. <3
  Liefs,
  Evelien

 2. 12 september 2017 / 07:56

  Aaaah die verpakkingen zijn echt te cute! Klinkt echt heerlijk!

 3. 12 september 2017 / 07:57

  Dat snot lijkt me eerlijk gezegd niks, haha! Maar de andere producten juist wel, de verpakkingen zijn in ieder geval super leuk!

 4. 12 september 2017 / 09:13

  Dit is zooo schattig allemaal! Alleen hou ik niet van zulke mierzoete geurtjes, al past dat natuurlijk wel bij eenhoorns en suikerzoete verpakkingen. :-)

 5. 12 september 2017 / 09:18

  Ik vind deze producten echt zoooo ontzettend leuk!

 6. 12 september 2017 / 11:04

  Wat een leuke verpakking! Ik kende dit nog niet, maar ben erg benieuwd :) Liefs, Sija

 7. 12 september 2017 / 19:18

  Ik vind de verpakkingen heel schattig! Al zou ik zelf alleen de handzeep waarschijnlijk kopen van de lijn.

 8. 13 september 2017 / 11:40

  Wat een schattige verpakkingen! De naam glittersnot is ook echt leuk gevonden en ik moest er een beetje om giechelen. Hoe duur zijn deze producten? Dat kan ik zo snel niet terugvinden op de site! Liefs <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 24 = 28