Beauty / Review | Summer of Love ‘Love Hot Summer’ bronzer

summer-of-love-i-heart-makeup-bronzer

Vandaag schrijf ik voor jullie over de Summer of Love ‘Love Hot Summer’ triple baked bronzer van i heart make-up. Zoals veel van jullie waarschijnlijk al hebben gezien is dat er momenteel een leuk aantal make-up producten van dit merk verkrijgbaar zijn bij de Kruidvat en de Trekpleister. Nadat een blush hiervan mij goed is bevallen laat ik jullie vandaag graag een mijn review zien over deze triple baked bronzer. Lees je mee?

summer-of-love-i-heart-makeup-bronzer

Omdat ik al een blush had van dit merk wilde ik natuurlijk ook de bronzer hiervan. De verpakking ziet er al zo leuk uit; dat de bronzer bijna niet meer tegen mag vallen. Deze bronzer bevat 10g.

summer-of-love-i-heart-makeup-bronzer

De bronzer pakt echt heel erg goed, deze dekt enorm. Daarom raad ik ook iedereen aan die deze gaat gebruiken; doe weinig op of doe deze bronzer gewoon niet op. Iemand met een iets wat lichtere huid moet deze ook niet op doen denk ik, dan is deze kleur bronzer net iets te donker.

summer-of-love-i-heart-makeup-bronzer

Graag laat ik de swatches van deze Summer of Love bronzer graag aan jullie zijn op mijn arm en op mijn wangen. Ik schrok een beetje van de shimmer in deze bronzer, zoveel lieve glitters zitten erin. Naar mijn mening erg mooi, deze zie je ook vooral op de arm weer terug komen. Op de wangen is het iets minder, dat vind ik opzich niet heel erg. Als iets heel erg glittert doe ik het minder snel op mijn gezicht.

summer-of-love-i-heart-makeup-bronzer summer-of-love-i-heart-makeup-bronzer

Deze bronzer van I heart make up zijn verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen. Ik kocht die van mij voor € 5,99 bij de Trekpleister. Mijn conclusie is dan ook dat ik erg blij ben met deze nieuwe bronzer. Het pakketje is alleen al super schattig, maar de werking is naar mijn mening ook nog eens goed. Je moet niet teveel aanbrengen, maar deze is zeker leuk voor de zomer en ook leuk om hem aan te brengen om je gezicht iets meer kleur te geven over de foundation.

summer-of-love-i-heart-makeup-bronzer

Hebben jullie al een product van i heart make-up?

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 27 april 2016 / 06:09

  De verpakking alleen al doet mijn hartje sneller kloppen! Jammer dat hij glitters bevat, ik ben meer van de matte bronzers!

 2. 27 april 2016 / 06:18

  Ik vind de verpakking in een vorm van een hartje heel erg leuk bedacht! De bronzer trekt me niet zo heel erg aan, ik houd liever van eentje zonder glitters er in. Je hebt wel een erg leuke review geschreven! :)
  Liefs,
  Elles

 3. 27 april 2016 / 08:37

  Ik heb hem zelf ook en ben er echt super blij mee. Ik had verwacht dat hij te oranje zou zijn, maar dat is helemaal niet zo.

 4. 27 april 2016 / 08:40

  Ik vind de verpakking echt heel leuk! Wel jammer van de glitters, maar het staat je heel mooi.

 5. 27 april 2016 / 09:02

  Hij is echt super mooi! Blijf die hartjesverpakking zo schattig vinden he 😀

 6. 27 april 2016 / 18:50

  Deze vind ik super mooi vooral de verpakking dat hart vormig is echt geweldig.

 7. 3 mei 2016 / 07:37

  Ik moet eerlijk zeggen dat ik hem door jou gekocht heb. Ik had hem zien liggen in de winkels maar ik twijfelde heel erg of ik hem moest kopen. En opeens zag ik een foto op insta van jou met deze bronzer en toen wist ik het zeker dus meteen de volgende dag gekocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

30 + = 31