Beauty / Review | Primer Refreshing Etos

etos-refreshing-primerPrimer is een product wat ik dagelijks gebruik en wat ik ook gewoon echt belangrijk vind om te gebruiken. Een goede basis maakt je make-up mooier, en daar zorgt een primer echt voor. Maar het is altijd een opgave om de perfecte make-up te vinden, vind ik dan. Na een tijdje deze primer te hebben gebruikt van Etos review ik hem vandaag voor jullie. Lees je mee?

etos-refreshing-primer

Ooit werd ik getipt door een vriendin om deze aan te schaffen, en nu ik hem een tijdje heb vind ik het tijd om hier een goede duidelijke review over te schrijven en mijn mening hierover te geven. Deze primer draag ik nadat ik mijn dagcreme heb aangebracht en voordat ik mijn foundation aanbreng.

etos-refreshing-primer

De roze primer zorgt voor een frisse tint en is ideaal wanneer je huid er een beetje grauw en droog uitziet. Daarnaast is er ook nog een groene primer, die meestal door meer wordt gebruikt. Maar deze kleur sprak mij natuurlijk aan en omdat mijn vriendin mij tipte, kocht ik de roze variant. De roze variant beloofd dat je er levendiger uit ziet en de achterkant van het potje geeft dit aan:

”Deze primer corrigeert vaalheid van de huid en laat de huid er fris en glad uit zien. De primer vervaagt oneffenheden en geeft een egale look. De primer is los te gebruiken, na de dagcreme, maar vormt ook een goede basis voor foundation. Vrij van conserveringsmiddelen en parfum, met vitamine E.”

etos-refreshing-primer etos-refreshing-primer etos-refreshing-primer

De substantie breng ik meestal in een paar druppels aan op mijn huid. Daarna smeer ik het helemaal uit zodat het goed verdeeld is over mijn gezicht. Dan laat ik het meestal 1 minuutje intrekken, dan zie ik eigenlijk al verschil. Ik moet toegeven dat het de oneffenheden niet bepaald laat verminderen, maar het zorgt inderdaad voor een egalere look. Heel fijn! Ook nadat ik mijn foundation heb aangebracht zie je duidelijk dat er een goede basis onder mijn foundation zit en hoe langer ik mijn foundation draag, hoe beter je kunt zien hoe goed deze primer eigenlijk is. Hij blijft prettig lang zitten en het zorgt ervoor dat ik de hele dag mijn foundation niet hoef bij te werken en dat mijn gezicht ook niet gaat ‘glimmen’.

etos-refreshing-primer

Tevreden? Ja zeker, ik ben echt blij met mijn primer. Het voelt echt als een veilig laagje onder mijn foundation die mijn huid doet beschermen en ervoor zorgt dat mijn look de gehele dag mooi blijft zitten. Het laat een iets wat roze gloed achter wat er dus voor zorgt dat het zo mooi blijft.

etos-refreshing-primer

De Refreshing primer van Etos is verkrijgbaar bij Etos voor € 5,99.

Gebruiken jullie ook primer?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 14 juni 2016 / 05:06

  Primer is een product wat ik niet heel vaak gebruik eigenlijk… meestal sla ik die over haha. Tenzij ik wil dat mijn make up echt lang blijft zitten voor een feest ofzo :)

 2. 14 juni 2016 / 06:33

  Als ik het niet vergeet gebruik ik een primer. soms zit mijn foundation er al op en denk ik.. ik ben wat vergeten, hahaha.
  Klinkt goed, deze van de Etos :)

 3. 14 juni 2016 / 06:40

  Wat fijn dat je tevreden bent. Ik kan primer van veel merken niet goed verdragen, daarom koop ik ze niet meer.

 4. 14 juni 2016 / 08:01

  De primer ziet er in ieder geval erg leuk uit! Lijkt me best wel een fijn product!
  Liefs,
  Elles

 5. 14 juni 2016 / 09:03

  Wat leuk dat hij licht roze van kleur is! Ik ben heel erg benieuwd hoe het verschil is met een andere primer. Dus ik ga hem ook een keertje proberen!

 6. 14 juni 2016 / 09:07

  Mooi prijsje ook! Ik ben nog steeds op zoek naar een goede primer, misschien ga ik deze wel even proberen.

 7. 14 juni 2016 / 09:31

  Ik ben hier heel benieuwd naar! Als de mijne op is, schaf ik deze misschien wel aan!

 8. 14 juni 2016 / 11:16

  Lijkt me een fijne primer! Ik zocht ook nog een fijne primer, omdat mijne alweer op is van de Catrice en ik vond hem niet zo heel geweldig. Maar toch wil ik die aftershave balsem van Nivea eerst proberen, omdat die zo goed schijnt te zijn!

 9. 14 juni 2016 / 11:52

  Bedankt voor de tip! Ik ben nog steeds op zoek naar een goede primer. -x-

 10. 14 juni 2016 / 11:53

  Natuurlijk roze, haha. Prima primertje toch? Gewoon fijn voor elke dag :)

 11. 14 juni 2016 / 12:34

  Klinkt heel fijn! En nog leuker omdat ‘ie roze is natuurlijk, haha

 12. 14 juni 2016 / 12:56

  Hij klinkt fijn! Mooie foto’s heb je ook gemaakt!

 13. 14 juni 2016 / 17:23

  Hij klinkt heel fijn! De volgende keer dat ik in Nederland ben, moet ik toch écht eens bij Etos gaan kijken!

 14. 15 juni 2016 / 08:12

  Ik vind primers ook heel fijn, ik merk altijd verschil wanneer ik het gebruik! Ik heb zelf eentje van ELF, maar als die op is wil ik zeker even kijken bij Etos! Fijne review <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

96 − = 86