Beauty / Review | Mac Retro Matte Runway Hit lipstick

maccosmetics-runwayhit-matte

Een tijdje terug vroeg ik aan jullie op mijn Instagram of jullie het leuk vonden om een review te zien van de Mac Runway Hit lipstick uit de Retro Matte collectie. Na veel positieve reacties, werd het nu dus tijd voor een review. Ik laat jullie graag kennis maken met weer een pareltje van Mac, lees je mee?

douglas-maccosmetics

Sinds ik blogs lees ben ik helemaal fan van deze pareltjes. Na lang nadenken en mijn Douglas winkelmandje meerdere keren gevuld en geleegd te hebben heb ik er uiteindelijk voor gekozen om deze Runway Hit te kopen.

runwayhit-maccosmetics

De kleur vind ik erg leuk staan, de lipstick heeft een kleur die niet overdreven opvalt maar wel laat zien dat de lipstick aanwezig is. Hij blijft ook zeker lang zitten voor de prijs-kwaliteitverhouding. Alleen heel eerlijk gezegd denk ik dat ik de volgende keer wel liever voor een lipstick ga die iets meer roze is van kleur. Deze gaat alweer meer richting de rood/oranje kant, wat misschien ook wel eens goed is voor mij. Misschien moet ik toch maar eens van de roze lipstick af en moet ik maar eens beginnen aan de knallende kleuren; bordeaux rood of iets in die richting, dan is dit wel een goed begin natuurlijk!

matte-rode-liptick-mac

Het aanbrengen van deze lipstick gaat wel wat lastiger dan een ‘gewone’ lipstick, ik moest er een paar keer overheen tot dat ik echt een goede pakkende laag op mijn lippen had zitten. Ik vind dit ook niet heel gek; het is en blijft wel een matte lipstick, die glijdt niet zo makkelijk over je lippen dan een ‘gewone’ lipstick.

runwayhit-swatch-mac-cosmetics

Graag laat ik jullie de swatches zien op mijn lippen en hoe de lipstick gewoon uit pakt op mijn huid. Ik had hem op de foto bij Douglas iets minder donker verwacht, maar ik ben zeker blij met het resultaat van deze lipstick.

mac-cosmetics-runway-hit-swatch

Tevreden of ontevreden? Zeker weer tevreden, weer eentje die ik zeker vaak ga dragen. Gewoon naar school of werk, maar voor een avondje uit of stappen is dit zeker ook een geschikte lipstick. Ik kocht deze bij de Douglas voor € 19,50. Zo leuk aan de Douglas; je krijgt er altijd zo’n mooie verpakking omheen!

Welke Mac lipstick is jullie favoriet?

Liefs Kimberley

18 Reacties

 1. 27 januari 2016 / 06:09

  Echt een prachtige kleur! Gaat op mijn wishlist haha!

 2. 27 januari 2016 / 07:13

  Prachtige kleur die je echt goed staat met het blonde haar. Ik heb op dit moment alleen de kleur Brave, die ik stiekem net te roze vind.. Mac Faux zou ik wel graag willen aanschaffen omdat die heel veel lijkt op brave maar minder roze is. Ja snap je het nog? Haha! Mac heeft echt fijne lipsticks

 3. 27 januari 2016 / 08:16

  Hele mooie kleur! Ook niet te fel, hij is precies goed :) Ik zou deze wel eens willen proberen!

 4. 27 januari 2016 / 08:30

  Wat heb je er weer een beauty bij Kimberley! Echt heel mooi en lief kleurtje die erg goed bij je past!

 5. 27 januari 2016 / 08:34

  Wat een lief kleurtje! Mooi, maar roze lipsticks zijn niet echt mijn ding. Ben wel een enorme MAC fan als het gaat om lipsticks!

 6. 27 januari 2016 / 09:19

  Het design van de MAC lipsticks vind ik alleen al geweldig hihi! Deze kleur is voor mij iets te roze, ik hou meer van berry en donkere kleurtjes, wel vind ik hem jou erg leuk staan! Liefs

 7. 27 januari 2016 / 10:37

  Prachtige kleur, staat je heel erg mooi! Zeker een aanrader. Liefs!

 8. 27 januari 2016 / 10:59

  Wat een mooie kleur is dit zeg! Ik kende deze nog niet :-)

 9. 27 januari 2016 / 12:47

  Niks mis met dit kleurtje. Staat je super! Ik wil ook een nieuwe maar ben er nog niet over uit welke dit gaat worden. Wil weleens een keer iets opvallenders dan anders. Mijn lievelings kleur is op dit moment nog Faux.

 10. 27 januari 2016 / 13:24

  Deze is heel mooi en ook nog eens matte, mijn favoriete finish. Deze gaat op mijn wishlist! Hij staat je erg mooi.

 11. 27 januari 2016 / 14:08

  Wat een perfect kleurtje, en ook nog eens matte! Staat je weer super 😀

 12. 27 januari 2016 / 15:07

  Heel mooi kleurtje Kim! En inderdaad weer roze haha. Ik denk dat zo’n bordeaux kleur jou ook echt heel leuk zal staan! x

 13. 27 januari 2016 / 18:54

  Wat een mooie kleur! Ik heb deze nog niet zo vaak voorbij zien komen. Ik hou van deze finish! <3

 14. 29 januari 2016 / 22:15

  Mooie kleur! Staat je erg mooi. Mijn favoriete MAC lipstick is Diva

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

96 − 95 =