Beauty / Review | Luster’s Pink haarproducten

lusters-pink-original

Droog haar, dun haar, stijl haar; ik heb het allemaal. Stiekem ben ik ontzettend blij met mijn haar; het is erg makkelijk, lang én blond (ik ben erg blij met mijn blonde haartjes). Ik hoef er ’s morgens alleen maar een kam door heen te halen en het zit alweer in ‘model’. Maar soms is het zo vervelend om altijd maar droog haar te hebben. Het oogt niet altijd droog, maar ik voel me er gewoon niet prettig bij en het is ook gewoon belangrijk dat haar goed verzorgd wordt. Ik heb de nodige producten wel, maar extra’s kunnen nooit kwaad.

Mijn moeder neemt geregeld wat haar- en beautyproducten voor mij mee, super lief. Het is altijd weer leuk als ze met iets aan komt zetten. Ze kwam een aantal dagen terug met deze twee haarproducten aan zetten. Alleen de verpakking al; roze, altijd goed.

lusters-pink-kimmetjekims

De volgende producten kreeg ik:
– Luster’s Pink Original voor € 5,90
– Luster’s Pink Design control gel voor € 2,50

Luster’s Pink Original
Deze haarlotion bevat vitamine E die ervoor zorgt dat beschadigd haar weer mooi wordt, ook door de toegevoegde provitamine b5 wordt je haar nog beter beschermt. De lotion is wit van kleur en kun je aanbrengen op vochtig haar maar ook gewoon in droog haar, ik heb de lotion erin gedaan toen mijn haar bijna droog was na het douchen.

lusters-pink-producten

Luster’s Pink design control gel
Deze gel zorgt ervoor dat je een mooi model in je haar krijgt. Stel, je doet de Luster’s Pink design control gel in je haar en doet er daarna krulspelden in en haalt het er na een aantal uur weer uit, dan zit de krul er beter in. Je hoeft het alleen maar uit te kammen en je hebt de perfecte look gecreëerd. Deze gel ziet er niet echt smakelijk uit, het heeft een aparte donkere kleur en het is een echte gel substantie. Maar de geur maakt het goed, er zitten verschillende ingrediënten in, waaronder caramel en aqua. Nu vind ik het totaal niet naar deze ingrediënten ruiken, maar oke. Het heeft een heerlijk perzikengeurtje. Aangezien stijl haar mij het beste staat (zoals anderen altijd zeggen) heb ik ervoor gekozen om deze te testen op mijn stijle haar, in de hoop dat het nu iets voller en minder dor en dof lijkt.

lusters-pink-review

Ik heb ervoor gekozen om eerst de Original aan te brengen in mijn haar en om de look vervolgens af te maken met de gel. Hier onder zijn twee foto’s te zien van hoe het voor was, en hoe na. Ik ben erg tevreden over het resultaat, het voelt zachter en voller aan en bovendien ruikt mijn haar de hele dag heerlijk. Wel is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je de juiste hoeveelheid erin doet, want anders wordt het helaas wel iets vettig.

IMG_3067lusters-pink-hairproducts

Zouden jullie dit product ook willen uitproberen? Of hebben jullie al eens iets van Luster’s geprobeerd?

Liefs Kimberley

 

vitamine e herleeft beschadigd haar provitamine b5 beschermt en voorwaarden van haar

15 Reacties

 1. 13 januari 2016 / 07:04

  Fijne producten! Je kent mij, ook een roze liefhebber dus ik zou ze zelf ook alleen voor de verpakking kopen maar omdat hij ook nog is zijn werk doet zou ik hem al helemaal willen testen!

 2. 13 januari 2016 / 07:10

  Haarproducren waar je haar heel de dag lekker van gaan ruiken hebben voor mij altijd al een pluspunt! Deze lijken me erg fijn, en mooi haar heb je Kim! X

 3. 13 januari 2016 / 08:46

  Wow, heel mooi resultaat! <3 Dat de gel er niet smakelijk uitziet, lijkt mij alleen maar beter. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je ervan begint te eten hihi. Maar je ziet duidelijk een verschil. En dat de producten ook nog eens roze zijn, is al helemaal een pluspunt! x

 4. 13 januari 2016 / 08:59

  Ik ben echt verbaasd over het resultaat!

 5. 13 januari 2016 / 09:01

  Oh ik ben hier wel benieuwd naar! Mijn haar kan na het douchen ook heel erg droog en pluizig worden..

 6. 13 januari 2016 / 09:09

  Je haar is zo mooi, ben echt jaloers!
  Ik heb dat probleem ook wel, dus ik zou deze zeker willen proberen!

 7. 13 januari 2016 / 11:27

  Klinkt goed. Ik ken dit merk nog niet. Ik heb zelf ook dun haar, maar zit nooit zo goed in model hahah

 8. 13 januari 2016 / 12:18

  Wat een grappig goedje! Ik kende dit merk nog niet, ziet er goed uit!

 9. 13 januari 2016 / 13:47

  Ik zou willen dat ik zulk makkelijk haar zou hebben! Je haar is echt prachtig Kimmie! En de producten lijken me echt super fijn. Mijn haar is van nature golvend, dik en pluizig. Gelukkig bestaat er zoiets als een stijltang. 😉

 10. 13 januari 2016 / 15:32

  Wat een schattige verpakkingen! Zowel de Pink Original als de Gel klinken wel goed! Ik heb zelf ook dun, stijl en droog haar, dus deze producten zijn denk ik ook wel wat voor mijn haar.

 11. 13 januari 2016 / 16:57

  Toen ik nog bij kruidvat werkte kwam dit pas nieuw in het assortiment. Werd veel verkocht aan mensen met kroeshaar.
  Had er nog nooit een review van gezien, maar ziet er goed uit! De gel zou ik gezien de kleur niet graag in mijn haar smeren haha, bang dat heel mijn haar die kleur zou krijgen.

 12. 13 januari 2016 / 21:17

  Oeh de control gel is echt geweldig, zeker als je krul kroes haar hebt haha

 13. 14 januari 2016 / 11:22

  Ik doe veel te weinig voor mijn haar. Wat betreft verzorging. Ja wassen en vervolgens conditioner, soms een maskertje. Maar daar houdt het wel bij op.. Zien eruit als fijne producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + 4 =