Beauty / Review | L’oreal Paris La Terra bronzer

glambronze-loreal-review

Een aantal weken terug kocht ik de La Terra uit de GlamBronze collectie van L’oreal. Het is een gezichts- en bodybronzer wat tegen de zomer aan erg mooi als bronzer te gebruiken is. Aangezien het nu jammer genoeg nog lang geen zomer is, kocht ik deze toch. Omdat ik van mezelf best wel een iets wat bruinere huid heb in de winter, gebruik ik vaak dit soort brozers ook gewoon in de winter.

loreal-review-bronzer-face-body-sun

De La Terra van L’oreal kocht ik bij de Etos voor € 15,99 en bevat 18 gram.

loreal-paris-review-laterra

De uitstraling van de L’oreal bronzer vond ik zo leuk, er zit zo’n leuke print in verwerkt. In de L’oreal La Terra zitten ook leuke glitters verwerkt, die je zo niet heel erg goed ziet. Als je de bronzer aanbrengt, is de glitter ook niet opvallend. Iets wat ik wel fijn vind, ik houd er niet van om rond te lopen met een heleboel glitters op mijn gezicht. Deze hoeveelheid is perfect. Ik wil jullie graag laten zien hoe de bronzer bij mij uitvalt, vooral vanaf de zijkant is hij wel mooi zichtbaar. Niet te opvallend, maar wel aanwezig.

bronzer-loreal-kimmetjekims

 

Zou jij deze bronzer van GlamBronze ook aanschaffen? Of hebben jullie andere producten van de GlamBronze collectie?

Liefs Kimberley

25 Reacties

  1. 7 januari 2016 / 07:02

    Lijkt me een hele fijne bronzer! Heb helaas nog niets van de L’Oréal collectie maar ga wel zeker even kijken! (:

    • 7 januari 2016 / 08:04

      Zeker doen, heb al veel positieve reviews gelezen over de andere producten uit deze collectie! :)

  2. 7 januari 2016 / 07:27

    Mooie bronzer! Ik gebruik dagelijks bronzer of het nou winter is of zomer 😉
    Uit een oude collectie heb ik nog wel een glambronze, maar deze bevatte veel shimmer. Ik heb het liefst matte bronzers

    • 7 januari 2016 / 08:06

      Aaah oke, ja dat heeft deze dus ook wel een heel klein beetje. Matte bronzers zijn inderdaad vaak wat natuurlijker :)

  3. 7 januari 2016 / 07:46

    Ziet er erg mooi uit! Ik gebruik eigenlijk nooit bronzer, ben veel te bang dat ik het verkeerd gebruik en ik dan vervolgens knal oranje wordt haha. Maar vind ze wel altijd erg mooi om te zien bij andere bloggers x

    • 7 januari 2016 / 08:09

      Haha daar heb je ook wel weer een puntje, je moet het inderdaad wel goed aanbrengen! Dankjewel Chelsey! <3

  4. 7 januari 2016 / 08:19

    Hij ziet er erg mooi uit, dat printje ook! Ik houd van zo mat mogelijke bronzer dus dit klinkt best fijn.

    • 7 januari 2016 / 10:27

      Ja leuk he, zeker een aanradertje, dus als je nog een goede zoekt.. haha!

  5. 7 januari 2016 / 10:04

    Ik ben echt totaal niet van de bronzers, ik denk echt dat mijn gezicht er te oranje uit zou komen te zien haha! (dan ben ik natuurlijk ook geen expert in het aanbrengen van een bronzer :P)

    • 7 januari 2016 / 10:29

      Hahaha, dat dacht ik ook altijd. Nu moet ik eerlijk zijn dat dat door sommige bronzers ook wel gebeurt, maar deze is super mooi!

  6. 7 januari 2016 / 11:39

    Ziet eruit als een fijne bronzer. Wel eentje die meer een sunkissed touch geeft aan je gehele gezicht. Denk namelijk dat hij iets te warm is om te shapen ( voor mijn huid dan ) :)

  7. 7 januari 2016 / 12:46

    Ziet er mooi uit :) Toch gebruik ik niet vaak bronzers, waarom geen idee. Ben bang dat het snel te nep eruit ziet ofzo haha. Toch wel mooi want ik ben nu een stuk witter :)

    • 7 januari 2016 / 15:35

      Haha ik snap precies wat je bedoeld! Als je het een beetje goed verdeeld kan het opzich geen kwaad gelukkig :)

  8. 7 januari 2016 / 14:32

    Het is echt een prachtige bronzer, ik heb hem zelf ook. Het enige nadeel vind ik dat is zo mega groot is. Je kunt er lang mee doen, maar het neemt wel veel ruimte in beslag.

    • 7 januari 2016 / 15:36

      Haha klopt, als je hem in je make-up tas stopt neemt ‘ie gelijk een heel groot deel in beslag. Super dat jij er ook zo tevreden over bent!

  9. 7 januari 2016 / 16:25

    Wat een prachtige bronzer! Ik gebruik er nu een heel veel van Too Faced

    • 7 januari 2016 / 21:41

      Die ken ik persoonlijk niet, ook maar snel eens testen dan! :)

  10. 7 januari 2016 / 20:37

    Ziet er goed uit, hij lijkt me heel fijn!

  11. 7 januari 2016 / 23:08

    Ik gebruik altijd matte bronzers maar door jou word ik spontaan helema enthousiast over een lichte shimmer. Staat je echt geweldig Kimberley!

    • 8 januari 2016 / 11:32

      Aaah dankje, zeker eens proberen! Dit is echt wel een goede :) X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

17 − 15 =