Beauty / Review | Gerard Brinard kwasten shampoo

gerard-birnand-kwasten-shampoo

Zo af en toe moet het even gebeuren, de kwasten moeten weer gereinigd worden! Iets wat ik eigenlijk niet het fijnste klusje vind, maar iets wat ik wel belangrijk vind. Het was weer eens tijd om ze te reinigen en dit keer deed ik het met de kwasten shampoo van Gerard Brinard. Lees je mee?

gerard-brinard-kwasten-shampoo
Voor

Als eerst zie ik een fijne verpakking, makkelijk op te bergen en de shampoo is er makkelijk uit te krijgen. De substantie is transparant en erg vloeibaar. Ik vind het ook nog eens lekker ruiken, dus mijn eerste indruk is eigenlijk al goed. Daarna ben ik natuurlijk gelijk gaan proberen. Deze kwasten shampoo moet gebruikt worden met een beetje water, dus ik heb een beetje warm water toegevoegd aan deze shampoo.

gerard-brinard-kwasten-shampoo

Dit is wat de verkoper over de shampoo zegt, iets wat ik écht altijd bekijk. Ik ben altijd zo benieuwd als het ook echt het resultaat geeft als gezegd wordt in de omschrijving.
Gaan uw make-up kwasten ook altijd na langere tijd kapot of vallen er steeds meer en meer haren uit? Dan bied deze kwasten shampoo van Gerard Brinard de uitkomst. Deze kwasten shampoo is speciaal ontwikkeld om make-up kwasten schoon te maken. U zult er niet alleen voor zorgen dat de make-up uit de kwast gaat maar deze shampoo zal er ook voor zorgen dat uw kwast een veel langere levensduur krijgt. Let wel op dat u bij gebruik lauw water moet gebruiken om de kwasten te reinigen! Anders dan kunnen de haren breken of erger nog de lijm zou los kunnen laten. De kwasten shampoo zit verpakt in een compacte maar uiterst stijlvolle zwarte verpakking waardoor deze kwasten shampoo niet zal misstaan in uw huis.

gerard-brinard-kwasten-shampoo

Na lang poetsen en boenen merkte ik toch wel verschil, het water werd ongelofelijk vies en de kwasten kregen weer redelijk hun eigen kleuren (niet helemaal, helaas). Gelukkig heb ik ook echt opgemerkt dat de kwasten er zacht van worden, de haren vallen ook zeker niet uit, dus het is voor mijn kwasten een goed verzorgend product. Maar of dit nou zo snel gaat? Hmm, ik was er eigenlijk erg lang mee bezig. En geloof me, kwasten schoonmaken is al niet mijn favoriete klusje..

IMG_7215
Na (nog wel nat)

Deze kwasten shampoo is verkrijgbaar bij de Etos voor € 5,95. Ben ik blij met dit product? De kwasten worden er zeker schoon van, maar het werkt voor mij niet beter dan een babyshampoo voor mijn kwasten. Ze werden jammer genoeg niet helemaal schoon en dit gebeurt wel als ik babyshampoo gebruik.

Waarmee maken jullie je kwast schoon?

Liefs Kimberley

23 Reacties

  1. 25 maart 2016 / 06:43

    Ik was mijn kwasten regelmatig met iets anders. Laat met mijn (veel te dure daarvoor haar) Philosophy reiniger. Afgelopen week met Zwitsal babyshampoo. Mijn kwasten ruiken daarna ook gewoon zo lekker en het werkt perfect.

  2. 25 maart 2016 / 07:07

    Ik heb zelf ooit een reiniger gekocht bij de Kruidvat en daar doe ik nu nog steeds mee. Ik snap niet waarom je kwasten schoonmaken niet leuk vind, ik vind het geweldig om te zien hoe alle restjes make-up wegstromen in het water haha!

  3. 25 maart 2016 / 07:44

    Ik gebruik zelf nog altijd babyshampoo om mijn kwasten te wassen, dat werkt namelijk perfect!

  4. 25 maart 2016 / 07:44

    Leuk artikel. Toen ik begon met lezen was ik echt benieuwd maar nadat je zei dat het niet beter is dan babyshampoo heb ik niet meer zo’n interesse. Ik gebruik meestal gewoon Zwitsal en dat werkt perfect plus het ruikt lekker!

  5. 25 maart 2016 / 07:51

    Ik houd van kwasten schoonmaken, heb de kwastenreiniger van Kruidvat. Die werkt fijn! Een brush egg erbij werkt ook sneller. Lijkt me op zich prima spul maar geen wondermiddel.

    • 25 maart 2016 / 08:07

      Moet ik daar maar eens naar gaan kijken! Haha, het is opzich best leuk om te zien dat ze schoon worden, alleen ik doe het wekelijks en dan ben ik het wel eens zat, oepsie.

  6. 25 maart 2016 / 08:10

    Ik moet dat écht weer eens doen, oeps. Al maanden niet gedaan haha. Ik gebruik altijd ‘gewoon’ babyshampoo, werkt prima :)

  7. 25 maart 2016 / 08:10

    Babyshampoo werkt wat mij betreft ook echt perfect!! Al vind ik de kwastenreiniger van HEMA ook best fijn.

  8. 25 maart 2016 / 08:33

    Jammer, ik gebruik ook altijd baby shampoo en meestal in combinatie met de kwasten reiniger van de Kruidvat. Dit artikel maakt me er trouwens wel weer van bewust dat mijn kwasten ook weer eens gewassen moeten worden..

  9. 25 maart 2016 / 08:47

    Ik vond de verpakking er veelbelovend uitzien. Jammer dat het niet zo snel werkt, dat is altijd erg irritant.
    Liefs,
    Elles

  10. 25 maart 2016 / 10:52

    Hij klinkt wel goed, alleen jammer dat je zo lang bezig bent met boenen. Kwasten schoonmaken is al 1 ding, laat staan dat je dan nog zo lang bezig bent met boenen. Dan houd ik het liever ook bij mijn Zwitsal shampoo. Wel een fijne review!

  11. 25 maart 2016 / 16:26

    Het klinkt als een erg fijn product en ook de prijs is erg gunstig.
    Mooie verpakking ook inderdaad, staat niet lelijk tussen de beauty spullen
    Ik heb er hier nog 1 liggen van DA en ben ik ook wel erg benieuwd naar..

  12. 26 maart 2016 / 07:19

    Klinkt super goed. Ik moet mijn kwasten echt veel vaker reinigen alleen ik zoek nog steeds een natuurlijk product hiervoor. Is dit merk ook natuurlijk?

  13. 26 maart 2016 / 08:28

    Ik gebruik deze kwastenreiniger en heb er ook eentje van MAC! Ik heb zelf nog nooit baby shampoo gebruikt voor mijn kwasten, maar wil dat toch wel een keertje proberen!

  14. 26 maart 2016 / 21:56

    Hij klinkt fijn! Ikzelf gebruik altijd baby shampoo, of soms van Kruidvat een kwastenreiniger voor snel tussendoor. Sommige van mijn kwasten krijgen ook nooit meer hun originele kleur terug, daarvoor heb ik soms te lang gewacht met schoonmaken.. oeps 😛

  15. 28 maart 2016 / 11:50

    Jammer dat je zo lang bezig bent met schoonmaken zeg !

  16. 28 maart 2016 / 12:27

    Handige review; ik heb namelijk nog steeds geen fijn product gevonden om mijn kwasten mee schoon te maken.. Het is echt zo’n karweitje dat ik constant ook uitstel hahahaha

  17. 28 maart 2016 / 14:52

    Jammer dat het tegen is gevallen. Ik was mijn kwasten ook altijd met baby shampoo (van Zwitsal).

  18. 31 maart 2016 / 19:17

    Hmm jammer dat het niet helemaal goed werkte. Kwasten reinigen is echt zo’n klusje wat ik altijd uitstel. Ik gebruik trouwens zo’n soort zeepblok, merk weet ik zo niet maar heb het bij douglas gekocht. Werkt wel echt goed trouwens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

54 + = 59