Beauty / Review | Calvin Klein lipgloss/oogschaduw

Calvin-klein-kimmetjekims

Afgelopen week kocht ik deze 2 lipglossjes en 1 oogschaduw crème van Calvin Klein, ik had dit merk nog nooit geprobeerd dus ik was eigenlijk wel erg benieuwd. Ik koos voor de kleuren roze en donkerroze en voor de oogschaduw crème nam ik de kleur wit/creme.

Calvin-klein-lipgloss-oogschaduw

Ik ben gek op lipgloss en heb er dan ook altijd wel eentje bij me. Iets vettigs op mijn lippen heb ik ook wel nodig omdat mijn lippen ongelofelijk droog zijn in de winter. In de zomer trouwens ook best wel, maar in de winter heb ik dit écht nodig. De oogschaduw heb ik extra meegenomen, deze gebruik ik eigenlijk niet opvallend. Deze heb lichtelijk aangebracht in in de hoekjes van mijn oog naast mijn neus.

IMG_0053

Lichtroze Calvin Klein lipgloss
Emerald Black – € 3,99
Deze lipgloss is goed smeerbaar en geeft een zacht gevoel aan de lippen. De lipgloss valt alleen totaal niet op. De geur is wel goed, iets wat ik ook belangrijk vind aan lipgloss. Als het stinkt, smeer ik het minder snel op mijn lippen.

Donkerroze Calvin Klein lipgloss
Cocoa Sheen – € 3,99
Deze lipgloss is net zoals de Emerald Black zacht en makkelijk smeerbaar. Deze lipgloss valt wel op, niet overdreven veel maar geeft wel een leuke tint aan de lippen. De lipgloss ruikt ook nog eens heerlijk, het is net alsof ik een lipsmacker op heb.

Witte Calvin Klein tempting glimmer
Bare Silk – € 3,99
Deze oogschaduw geeft net iets teveel glitter voor mij, deze is eigenlijk alleen mooi als ik een heel klein beetje op doe zodat het in het geheel mooi lijkt. Al snel doe je er teveel op met deze, het is een overheersende oogschaduw. Maar ik ga er zeker nog verder mee experimenteren met mijn andere oogschaduw producten. Deze combineren met mijn paletten lijkt me namelijk wel ideaal.

IMG_0054

Ik ben tevreden over de lipglossjes van Calvin Klein. Ze zijn niet te opvallend, maar wel gewoon zichtbaar. Het potje is super makkelijk mee te nemen dus het is zeker wel een aanrader. Al zal ik zelf wel eerder voor de donkerroze gaan, omdat hier nog wel een beetje kleur vanaf komt. De lichtroze is onzichtbaar en geeft alleen een lichte glim die op foto’s niet eens te zien was, deze is puur voor de verzorging van de lippen. De oogschaduw zal ik zelf niet zo snel aanbrengen omdat deze toch best wel opvalt. Combineren is dan een optie en anders zal ik hem iets minder snel aanraden, dan zou ik liever voor de lipglossjes gaan.

IMG_0051

Hebben jullie wel eens make-up van Calvin Klein gehad?

Liefs Kimberley

10 Reacties

 1. 2 januari 2016 / 09:26

  Ik had eigenlijk verwacht dat ze duurder zouden zijn! Ze zien er fijn uit :)

  • 2 januari 2016 / 17:02

   Ja viel nog wel mee he, voor zo’n merk verwacht je misschien wel snel dat je meer betaalt. :)

 2. 2 januari 2016 / 12:22

  Ziet er goed uit meid ik had twee creme oogschaduw van dit merk maar die vond ik niet prettig, dat was een zilveren en een zwarte!

  • 2 januari 2016 / 17:03

   Dankje meis! Aah oke, hoef ik die dus ook niet aan te schaffen haha. Ben benieuwd hoe die is als ik hem ga combineren met mijn paletten!

 3. 2 januari 2016 / 19:19

  ik denk dat ik die met glitter juist wel leuk zou vinden! <3

  • 2 januari 2016 / 19:28

   Ik ben benieuwd als ik het combineer, misschien ben ik dan meer enthousiast, hihi!

 4. 2 januari 2016 / 21:58

  Ik ben niet zo’n lipgloss fan, ik vind het al gauw plakkerig. Vervolgens blijft je haar aan je lippen plakken, je kent het wel haha. Ik vind ‘m je wel mooi staan, en fijne geur is ook niet geheel onbelangrijk :)

  • 3 januari 2016 / 14:36

   Dat is zeker wel een puntje met lipgloss, het blijft inderdaad snel aan je lippen plakken. Dankjewel! :)

 5. 3 januari 2016 / 10:19

  Leuk om te lezen en wat een schattige potjes ook. Calvin Kleijn make-up heb ik zelf nog nooit getest!
  XOXO esmee

  • 3 januari 2016 / 14:37

   Dankjewel! Zeker eens doen, het is best wel een goed merk qua lipgloss dan, als er meer is wil ik dit ook graag gaan testen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

1 + 2 =