Beauty | Opgemaakte producten januari 2016

opgemaakt-januari-2016

Wat las ik vandaag veel verschillende artikelen met opgemaakte producten in januari, zeg! Ik vond dit zo leuk, dat ik mijn collectie ook graag met jullie deel. Het zijn stuk voor stuk aanraders; ze zijn natuurlijk niet voor niets op gegaan in deze maand. Lees je mee?

so-kiss-me-versace
So..? Kiss me deodorant
Deze deodorant gebruik ik, maar mijn moeder ook. Ooit kregen we hier een parfum van en toen moesten we de deodorant ook aanschaffen. Dit is al erg lang een blijvertje; deze deodorant wordt keer op keer weer opnieuw aangeschaft. Deze kopen we altijd bij de Kruidvat trouwens!

versace-bright-crystal

Versace Bright Crystal parfum
Zoals jullie al in mijn parfum stash artikel hebben kunnen lezen is dit echt mijn favoriet. Als ‘ie op is, schaf ik hem zelf weer opnieuw aan of ik krijg hem op mijn verjaardag. Mijn ouders zijn er zelfs van op de hoogte dat dit mijn favorietje is, al een aantal jaren.

make-up-foundation-catrice-max-factor
Max Factor foundation powder
Absoluut mijn favoriet, ik schaf hem elke keer weer aan wanneer deze op is. De poeder zorgt ervoor dat de huid een egale uitstraling krijgt en heeft de perfecte kleur die combineert bij de foundation die ik gebruik.

cleansing-milk-kruidvat

Kruidvat cleansing milk
Deze cleansing milk van Kruidvat gebruik ik denk ik al een aantal jaar. Een beetje milk op een watje zorgt er al voor dat de make-up snel van mijn huid en ogen verdwijnt. Naast de cleansing milk gebruik ik reinigingswater van Garnier en deze twee samen zijn een perfecte combi.

nude-illusion-catrice

Catrice nude illusion foundation
Deze heb ik al zo vaak opnieuw aangeschaft. Maar ook deze moest ik weer opnieuw aanschaffen deze maand; hij was helaas weer op. De foundation gebruik ik in de kleur 20 en bevalt mij prima. Soms mix ik deze met andere foundations van Catrice en dan komen ze op mijn huid ook erg goed uit.

opgemaakte-producten-januari-2016

Hebben jullie ook een aantal producten die je telkens opnieuw aanschaft en dus vaak op zijn?

Liefs Kimberley

8 Reacties

 1. 31 januari 2016 / 19:13

  Leuk om jou opgemaakte producten te zien, het geurtje lijkt me heerlijk.

 2. 31 januari 2016 / 19:22

  Wat leuk! Ik ben gelijk benieuwd naar de foundation en de cleansing milk. Toch maar eens kijken bij de kruidvat.

 3. 31 januari 2016 / 19:59

  Wat leuk dat je je opgemaakte producten ook laat zien!

 4. 31 januari 2016 / 20:19

  Leuk om te zien! Ik heb die foundation ook, helaas is de kleur te licht dus ga hem niet gebruiken, haha.

 5. 31 januari 2016 / 20:38

  Leuk om te lezen! Je hebt toch wel veel terugkerende producten. Ik heb dat niet zo snel eigenlijk. Heb wel het luchtje van Guess 2 keer gekocht.

 6. 31 januari 2016 / 20:47

  Ik ben dol op de Versace Yellow Diamond, de gele versie van het parfum dat jij hebt! Ik ben dol op de L’Oréal Miss Manga mascara en deze koop ik vaker opnieuw. Ik houd ook wel van nieuwe producten uitproberen, daardoor koop ik niet zo veel opnieuw. Wel fijn om te zien welke jij gebruikt, ik wil de Catrice foundation snel gaan aanschaffen!

 7. 1 februari 2016 / 08:40

  Mooie producten heb je opgemaakt. Ik gebruik die foundation ook en bij mij is hij ook bijna op!

 8. 1 februari 2016 / 12:04

  Leuk om te lezen, de foto’s zijn echg prachtig gemaakt! :)

  Ik koop de cc cream van bourjois altijd opnieuw. Een van de weinige make up producten waar ik niet zonder kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

85 − = 82