Beauty / New in | Etos parfum Forever Love

etos-parfum-forever-love

Dit luchtje uit de nieuwe parfumcollectie van Etos MOET ik met jullie delen! Dit geurtje is echt heerlijk en heeft ongelofelijk veel van het luchtje Si, van Georgio Armani. Ik ben verliefd! Lees je mee?

love-forever-etos-eau-de-toilette

Toen ik de Etos binnen liep, vielen mij deze parfumflesjes gelijk op. Allemaal een ander kleurtje, die moest ik natuurlijk even gaan testen. Met de nieuwe luxe én scherp geprijsde eau de toilettes biedt Etos extra variatie voor elk moment. De Etos parfumcollectie kent vier heerlijke en levendige geuren, variërend van zwoel tot bloemig en fris. En de prijs is net zo fijn. De Etos parfumcollectie kent dus vier verschillende geuren, allemaal even heerlijk, al is de Forever Love vanaf nu mijn nieuwe liefde.

etos-parfums-eau-de-toilette

– Forever Love
– Sapphire Sky
Deze lichte en transparante geur bevat een verkwikkende mix van citrusvruchten, bamboe en musk. Je beleeft direct een puur gevoel van frisheid en optimisme. Kortom: een luchtige vrouwelijke geur waar jijzelf en iedereen om je heen gewoon vrolijk van wordt. Belangrijkste geurnoten: mandarijn, iriswortel en musk.

– Evening Kiss
Deze moderne klassieker bevat een geraffineerde mix van witte bloemen met hout en gourmandnoten. Het warme, kruidige hart zorgt voor een onweerstaanbare aantrekkingskracht, terwijl peer en oranjebloesem het geheel toch heel elegant houden. Belangrijkste geurnoten: roze peper, oranjebloesem, koffie.

– Dreamy Garden
Een fris en fruitig geurbouquet van amaryllis, jasmijn en ylang ylang, aangevuld met groene akkoorden en een warm en zonnig slot van musk en patchoeli. Een vrouwelijke bloemengeur die je direct aan warme zomermiddagen in de tuin doet denken. Belangrijkste geurnoten: neroli, witte amaryllis en kasjmier.

etos-parfum

Ik koos voor de Forever Love omdat deze mij natuurlijk aansprak; het geurtje is roze. Maar toen ik deze op spoot bij de Etos werd ik helemaal gelukkig. Dit geurtje lijkt enorm veel op Si van Georgio Armani, ik ruik geen verschil! Het is een zwoele, romantische ‘floriental’ dankzij de combinatie van jasmijn, roos, vanille en amber. De magische geur begint licht en fruitig, maar finisht kruidig en een tikje gourmand.

Belangrijkste geurnoten: cassis, roos en patchoeli.

forever-love-etos-parfum

Ingrediënten: alcohol denat, aqua, parfum, benzyl salicylate, ethylhexyl methoxycinnamate, d-limonene, linalool, butyl methoxydibenzoylmethane, geraniol, cinnamyl alcohol, alphaisomenthyl ionone, coumarin, eugenol, citronellol, citral, benzyl alcohol, benzyl benzoate, phenoxyethanol, farnesol, CI 17200.

Deze geurtjes bevatten 50 ml en kosten maar € 9,99 bij de Etos en ik had zelfs geluk; want deze week zijn ze voor € 8,00 verkrijgbaar per stuk.

forever-love-etos

Ik ben razend enthousiast over dit luchtje van Etos, vooral omdat hij zoveel lijkt op de geur Si van Georgio Armani. Daar komt ook nog eens bij dat het een goedkoop luchtje is, de verpakking handig is en je deze dus zo in je tas stopt, en de geur ook nog eens lang blijft hangen.

Kennen jullie de nieuwe parfums van Etos al?

Liefs Kimberley

19 Reacties

 1. 17 februari 2016 / 07:56

  Klinkt een heerlijke parfum, ben benieuwd hoe het in het echt ruikt!

 2. 17 februari 2016 / 08:00

  Deze parfum is volgens mij perfect voor jou. Je favoriete geur én hij is roze. Had niet beter gekund haha!

 3. 17 februari 2016 / 08:57

  Oeh ziet er super uit! Ik ben er wel langsgelopen, volgende keer maar eens aan ruiken!

 4. 17 februari 2016 / 09:03

  Ik vind het altijd moeilijk om een idee te krijgen van de geur als ik een review lees, haha. Wat een mooie foto’s heb je trouwens gemaakt! Als ik een keer bij Etos ben ga ik zeker even kijken bij deze parfums, ik ben reuze benieuwd!

 5. 17 februari 2016 / 09:16

  Als ik op het 1e gezicht zou moeten kiezen zou ik ook voor deze gaan. Ik heb de flesjes wel zien staan maar niet gekocht. Si van Georgio Armani ken ik ook niet qua geur. Ik heb momenteel een aantal favorieten en wil een parfum die verslaan, dan moeten ze wel erg lekker zijn hihi! Liefs,

 6. 17 februari 2016 / 10:59

  Ik moet echt een keer langs de Etos en de nieuwe producten, waaronder deze parfum. Lijkt me heel lekker en hé zier er ook zo leuk uit!
  Liefs,
  Elles

  • 17 februari 2016 / 11:00

   Oh, ja. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, hopelijk ga jij hem ook maken! Je kunt de vragen vinden op mijn blog!
   Liefs,
   Elles

 7. 17 februari 2016 / 11:19

  Oeeeh ik hou van dupes! Ik ga hier zeker even aan ruiken als ik ‘m tegen kom 😀 X

 8. 17 februari 2016 / 11:38

  Ik ken ze niet, ben benieuwd hoe ze ruiken!! :) X

 9. 17 februari 2016 / 11:39

  Ik heb nog nooit geroken aan de parfums van de Etos. Deze klinkt wel goed, ik ga binnenkort eens eraan snuffelen.

 10. 17 februari 2016 / 11:40

  Elke keer als ik moet werken ruik ik weer even aan deze geuren. Ze zijn heerlijk. Als dit een dupe van Si is, ga ik deze toch maar eens aanschaffen.

 11. 17 februari 2016 / 12:19

  Omg! Wat een geniale tip, ik ben dól op Sí maar heb hem laatst verkocht en daar heb ik nu best een beetje spijt van. Ik ga gewoon deze dupe kopen dan!

 12. 17 februari 2016 / 15:54

  Ik heb dreamy garden, en ik denk dat ik dat wel de lekkerste vind van de 3 :) Super mooie flesjes en lekkere geuren voor een fijn prijsje! Top.

 13. 17 februari 2016 / 17:34

  Zien er hele leuke luchtjes uit! Wat ik zo leuk vind aan Etos is dat alles daar lekker goed koop is :)

 14. 17 februari 2016 / 19:38

  Ik vind de flacon er mooi uitzien, ben nieuwsgierig naar de geur :)
  X klinkt alvast lekker!

 15. 17 februari 2016 / 19:57

  Wat leuke flesje is het.
  Lijk me wel een heerlijke geurtje

 16. 20 februari 2016 / 09:26

  Ik heb zelf de oranje variant, welke ik al erg lekker vind. Ik ben ook erg benieuwd naar deze geur. De kleur scoort gelukkig al veel punten, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

65 − 55 =