Beauty | Mua Luxe Velvet Matte Lip Laquer ‘Zest’

mua-lip-lacquer-zest

Jullie hebben ze vast al veel voorbij zien komen; de Mua Luxe Velvet Matte Lip Laquer. Ik heb er verschillende meningen over gelezen en dan wil ik het toch altijd zelf even testen. Aangezien ik gek ben op matte lipsticks moest ik er wel eentje aanschaffen. Lees je mee?

mua-lip-lacquer-zest

Zelf heb ik eigenlijk nooit echt rode of felrode lipkleuren. Meestal ga ik voor een iets veiliger kleurtje; een wat lichtere tint, vaak eentje die wat meer roze is. Maar ik dacht, laat ik eens gek doen en een felle rode kleur meenemen. Ik heb de kleur ‘Zest’ gekocht en ik review deze graag voor jullie.

mua-lip-lacquer-zest

De nieuwe collectie was al snel uitverkocht, dit betekent vaak dat het goed lopende lipproducten zijn. Toen ze weer aangevuld waren heb ik er gelijk een gekocht. Deze nieuwe Lip Laquers van Mua kent 6 verschillende soorten:
Vivacity: Een donker roze warme kleur.
Moxie: Lekkere felle roze tint, valt zeker wel op.
Zest: Een koraal roze kleur, die ook dagelijks heel leuk is.
Tranquilty: Een echte nude kleur.
Reckless: Een stijlvolle rode kleur.
Kooky: Een hele diepe paarse kleur.

mua-lip-lacquer-zest

De kleurtjes vind ik erg mooi. De kleur die ik heb gekocht ook, maar ik vind het jammer dat deze liquid erg snel in mijn lippen trekt. Het voelt daarna een beetje strak aan en alsof mijn lippen gaan scheuren. Gelukkig is dit niet het geval en is de pigment wel hartstikke goed. Daarnaast blijft deze lip lacquer ook best wel lang zitten, al vind ik het geen feestje met bijwerken; dan moet je eigenlijk de gehele lacquer er opnieuw opdoen. Ik ben wel tevreden over hoe het eruit ziet (behoorlijk matt), maar het voelt helaas dus niet erg prettig, daarom is dit denk ik niet de perfecte lip laquer voor mij.

mua-lip-lacquer-zest

De MUA Velvet Lip Lacquers zijn verkrijgbaar bij Kruidvat voor €4,99 per stuk.

Welke is jouw favoriet?

Liefs Kimberley

13 Reacties

 1. 7 juni 2016 / 05:02

  De kleur is echt heel mooi, maar ik kan me voorstellen dat hij niet zo comfortabel zit! Zelf breng ik over dit soort lipproducten altijd wat lippenbalsem aan.

 2. 7 juni 2016 / 05:05

  Ik vind de kleur je mooi staan. Zelf vind ik de formule ook helemaal niet fijn, daarnaast brokkelen deze producten wat af. Zest was mij wel de enige kleur die ik zou willen dragen van de exemplaren die ik had ontvangen.

 3. 7 juni 2016 / 06:18

  Wat een beauty is dit zeg en staat ook heel mooi en fris bij je!

 4. 7 juni 2016 / 07:27

  Ik snap wat je bedoelt, de formule is inderdaad wat oncomfortabel. Tranquility is mijn favoriete kleur

 5. 7 juni 2016 / 07:57

  Jammer dat ‘ie niet helemaal lekker zit. Verbaast me om je met wat anders dan roze te zien maar staat je wel mooi Kims 😀

 6. 7 juni 2016 / 08:32

  Mooi kleurtje! Leek mij ook wel een top product, alleen jammer dat hij niet zo comfortabel aanvoelt op je lippen en dat je hem er helemaal af moet halen al wil je hem bijwerken. Wat een verrassing trouwens dat je dit keer niet voor roze bent gegaan, hihi.

 7. 7 juni 2016 / 09:11

  Wat jammer dat t niet echt fijn zit. Ik vind het kleurtje wel heel mooi, dat past ook wel leuk bij je!

 8. 7 juni 2016 / 10:09

  ai, dat lijkt me inderdaad niet zo’n fijn gevoel! Het kleurtje is wel mooi, lekker zomers. Ik wil er ook wel eentje proberen helaas verkopen ze het niet bij elke Kruidvat :(

 9. 7 juni 2016 / 12:35

  Ik lees heel veel verschillende verhalen over deze lip lacquer. Zelf zou ik hem niet kopen. Ik vind de kleur wel mooi en de verpakking trouwens ook.

 10. 7 juni 2016 / 14:02

  Ik vind het een gave kleur, jammer dat het niet helemaal je ding is.

 11. 7 juni 2016 / 18:16

  Hele mooie kleur is dit! Jammer dat het niet zo fijn aanvoelt. Zelf zou ik hem om die reden niet kopen :(

 12. 7 juni 2016 / 19:04

  Wel een prachtige kleur, natuurlijk is het wel belangrijk dat hij fijn aan voelt op de lippen.

 13. 8 juni 2016 / 19:36

  Dat strakke gevoel lijkt mij ook niet fijn, maar de kleur is super. staat je heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

66 − 64 =