Beauty | Juli Blux Box

juli-blux-box
Afgelopen week kwam er weer een leuk pakketje bij mij binnen van Blux Box. Jeej, want ik vind het altijd zo leuk om die te ontvangen. Dit keer ontving ik de Blux Box van de maand juli en vandaag laat ik jullie graag zien hoe de inhoud van deze box er dit keer uit ziet.

juli-blux-box

Het is een pakket die weer goed gevuld is met veel zomerse producten dit keer. Je zou deze box zo in je koffer kunnen doen en er van kunnen genieten op je vakantie.

juli-blux-box

Fruttini ‘My easygoing is watermelon’ body spray – full size € 4,95
Het Duitse merk Fruttini heeft verschillende productlijnen ontwikkeld voor elke stemming, met elk een andere geur. Voor de zomermaanden hebben wij gekozen voor ‘My Easygoing Is Watermelon’. Dankzij de fijne verstuiver wordt de hydraterende formule op de huid verneveld. De huid voelt zacht en soepel aan en ruikt heerlijk fris naar watermeloen! De spray geeft een verfrissend effect en kan op ieder gewenst moment van de dag gebruikt worden.

Body spray is echt een van mijn favoriete producten. Ik heb er heel veel van verschillende merken staan en ik vind het heerlijk om zo af en toe wat op te spuiten wanneer ik denk dat het weer nodig is. En deze is ook nog eens van watermeloen! Ik had nog nooit eentje met watermeloen gehad en ik ben dol op alles wat met watermeloen te maken heeft. Ik denk daarom ook dat ik deze er zeker vaak bij zal pakken.

juli-blux-box

Nanshy Marvel 4 in 1 make-up blending sponge – full size € 6,95
Breng je foundation, BB/CC cream, poeder en blush egaal aan met de Make-up Blending Sponge. Door zijn speciale vorm is dit product multifunctioneel; gebruik het brede uiteinde om de make-up op grotere delen van het gezicht te verspreiden (zoals het voorhoofd en de wangen) en de punt voor de kleine gebieden en plooien rond de neus. De spons is erg zacht en is daarom gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk te reinigen.

juli-blux-box

Eerlijk gezegd gebruik ik nooit sponsjes in deze vorm. Maar aangezien ik altijd al een beautyblender wilde kopen, en al veel van dit soort andere spons versies heb geprobeerd, wil ik deze ook heel erg graag nog vaker gaan testen. Mijn eerste mening hierover is dat het een fijne kwast is, maar ik ben benieuwd of deze nog zo goed is als ik hem heb gewassen.

juli-blux-box

Aldo Vandini lipcare duo – full size € 5,99
Een lippenbalsem komt altijd van pas, toch? De Peel&Repair set bevat een lippenbalsem met SPF20 voor ultieme verzorging van ruwe, droge lippen en een peeling om eventuele losse velletjes op de lippen te verwijderen. Daarnaast bevat het ook een peeling voor extra gave, zachte en soepele lippen en een volume booster die zorgt voor volle en verzorgde lippen.

Dit beloofd heel veel! Ik ben benieuwd. Mijn lippen willen nog wel eens droog zijn, niet alleen in de winter maar in de zomer wil dit ook nog wel eens voorkomen. Daarom heb ik altijd wel een lipproduct bij mij. De tubes zien er in ieder geval al leuk uit!

juli-blux-box

Manna Kadar Split pan bronzer en highlighter – full size € 18,95
Jouw summer make-up look is niet compleet zonder een mooie bronzer & highlighter. Met dit 2 in 1 product van Manna Kadar accentueer je gemakkelijk de jukbeenderen en geef je jouw gezicht een gezonde gloed. Het product is hoog gepigmenteerd, parabenen vrij en is geschikt voor alle huidtypen. Gebruik ze samen voor een sun-kissed glow of los van elkaar; de bronzer voor o.a. het contouren en shapen van je gezicht en de highlighter voor een gezonde stralende gloed.

Ik ben iemand die dol is op highlighter, blush en bronzer. Wat super leuk dat er een combi in deze Blux Box zit. Deze ga ik waarschijnlijk heel vaak dragen om een sun-kissed glow te creëren.

juli-blux-box

World inspired colours by Herôme – per stuk € 5,99 set prijs € 17,97
WIC by Herôme is geïnspireerd door de rijkdom van verschillende culturen en elke nagellak heeft een naam van een wereldstad. De nagellakken zijn zuurstof doorlatend en verrijkt met Silica en Vitamine E voor een optimale verzorging en briljante glans. De brede kwast zorgt voor een makkelijke applicatie. De WIC by Herôme nagellak set bevat 3 nagellakken en elke samenstelling is uniek. Je ontvangt 3 van de 79 prachtige en trendy kleuren, perfect om mee te nemen op vakantie.

juli-blux-box

Zo zeg, wat bestaan er veel kleurtjes! Ik vind het leuk om 3 van deze lakjes te mogen ontvangen. Ooit heb ik wel lakjes van dit merk gehad, maar dat is alweer zo’n tijd terug! Ik heb twee glitterlakjes gekregen en een roze. Een roze, heel goed Blux Box! Jullie weten wel waar ik van houd, haha.

juli-blux-box

St.Moriz Professional tannig lotion 50 ml – full size 250 ml € 8,99
St. Moriz is het meest favoriete zelfbruiningsmerk van de UK! Wil jij alvast een mooie bruine huid voordat je op vakantie gaat of je bruine kleur behouden na je vakantie? Gebruik dan de St. Moriz Tanning Lotion. De groenige ondertoon in de producten zorgt ervoor dat je niet groen wordt, maar juist natuurlijk bruin (gegarandeerd niet oranje). Tevens bevat de lotion olijfolie en vitamine E die je huid ook verzorgt en hydrateert. De lotion geeft bij het aanbrengen al een kleurtje af zodat je het goed en gelijkmatig kan aanbrengen en eventuele strepen of vlekjes direct weg kan werken.

Dit wil ik toch wel eens proberen! Aangezien het zonnetje zich de laatste dagen niet zo laat zien in Nederland, kan zelfs ik het wel gebruiken. Normaal gesproken ben ik veel bruiner, maar als het zonnetje zich niet laat zien wordt het helaas ook niks.

juli-blux-box

Blux Box, bedankt voor deze mooie producten! Hier ga ik zeker heel erg veel plezier van hebben. Voor €14,95 in abonnement vorm kun jij deze box zelf kopen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Wat vinden jullie van deze zomerse inhoud?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 1 augustus 2016 / 08:23

  Oehh, wat zitten er leuke producten in zeg! Ik ben heel erg benieuwd of de spons je gaat bevallen!
  Liefs,
  Elles

 2. 1 augustus 2016 / 09:07

  Er zitten weer hele mooie producten bij! En die body spray met watermeloen lijkt me echt heerlijk!

 3. 1 augustus 2016 / 09:35

  Ik vind de Nederlandse beautyboxen altijd best tegenvallen, waaronder ook de Blux Box, maar deze maand hebben ze wel leuke spulletjes erin zitten! De spons en de nagellakjes zien er heel leuk en nuttig uit, iets was je zeker gaat gebruiken!

 4. 1 augustus 2016 / 10:47

  Wat een heerlijke, zomerse producten! Ik ben vooral benieuwd naar de lakjes, die zien er super mooi uit.

 5. 1 augustus 2016 / 11:15

  Wat een goed gevulde box! Het lijken me allemaal fijne producten :) Ik ben erg benieuwd naar de tanning lotion!

 6. 1 augustus 2016 / 11:35

  Oeeh die bodyspray lijkt mij erg lekker! Wat zit er veel in deze box zeg, echt heel leuk. :)

 7. 1 augustus 2016 / 11:37

  Dat is pas een goedgevulde box met mooie producten zeg! Daar kunnen veel andere boxen nog wat van leren. Vooral de body spray lijkt me echt heerlijk!

 8. 1 augustus 2016 / 12:22

  Ik vind de inhoudt best wel leuk. Ik ben erg benieuwd naar de spray

 9. 1 augustus 2016 / 15:18

  Wat een leuke inhoud weer! Uk ben benieuwd naar de spray! Zeker een review van maken!

 10. 1 augustus 2016 / 17:01

  Zitten mooie producten in. Deze box moet ik wellicht ook maar eens overwegen om te doen!

 11. 1 augustus 2016 / 17:22

  Oh wat zijn je foto’s toch weer verschrikkelijk mooi!
  Er zaten erg leuke producten in dit keer.

 12. 1 augustus 2016 / 18:08

  Wat een mooie inhoud heeft deze box en wat een mooie foto’s :-)!

 13. 1 augustus 2016 / 18:18

  Wat grappig: een bodyspray die ruikt naar watermeloen! Daar ben ik wel erg nieuwsgierig naar geworden, haha. Het klinkt namelijk erg goed :)

 14. 1 augustus 2016 / 18:50

  Heerlijk die lichte foto’s! Mooie inhoud en er zitten echt veel producten in 😀

 15. 2 augustus 2016 / 06:59

  Oohh ik wil ook watermeloen spray 😀 sponsjes komen altijd van pas! En die lakjes zijn ook leuk. Netjes gevulde box 😀

 16. 2 augustus 2016 / 09:06

  ziet er heel goed uit en wat een prachtige foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

42 − = 32