Beauty / Fashion | Mijn miskopen

mijn-miskopen-kimmetjekims

Iedereen heeft het vast wel eens meegemaakt; in de winkel lijkt iets leuk, maar als je thuis bent is het, het toch nét niet. Het blijft liggen en je gebruikt het product helemaal niet.. Ja, je hebt een miskoop gedaan. Iets wat ik altijd zo zonde vind, want dan staat het product er maar en dan wordt het dus niet gebruikt. Zo heb ik helaas ook een aantal miskopen en deze deel ik graag met jullie. Lees je mee?

De meeste miskopen die ik doe, heb ik dan ook niet lang op mijn kamertje staan. Daarom kan ik er helaas ook niet zoveel laten zien. Als producten mij niet bevallen geef ik ze altijd weg aan iemand die ze wel kan gebruiken.

louis-vuitton-bag-pink

Tas Louis Vuitton
Deze Tas van Louis Vuitton is niet een echte, deze tas komt uit het buitenland. Ik vond hem destijds, en eigenlijk nog steeds super mooi. Het is helemaal mijn kleurtje, alleen de vorm van de tas bevalt mij niet echt. Als ik er iets in wil doen vormt de tas hier helemaal naar en lijkt het dus heel vreemd. De rits werkt ook niet super goed, en die moet het toch echt wel goed doen vind ik; ik wil altijd mijn tassen zo goed mogelijk afsluiten. Verder een beauty van een tas, maar als ik iets meer wil meenemen laat ik deze al snel staan. Daarom vind ik het toch helaas een miskoopje.

nivea-bb-cream

Nivea BB Cream
Is het raar als ik dit een miskoop vind? Ik heb hier wel vaker reviews over gelezen dat mensen hier tevreden over zijn. Ik besloot deze aan te schaffen, omdat het mij ook een fijn product leek. De BB Cream pakt helemaal niet fijn op mijn huid uit en bovendien matcht de kleur ook niet bij de rest van mijn huid. Ik heb al meerdere dingen geprobeerd; gemengd met een andere foundation, geprobeerd met een andere basis er onder. Maar niks gaf een mooi resultaat, dus deze staat helaas ook op mijn lijstje miskopen.

Parfum Hugo Boss
Dit is een van de weinige parfums waar ik gewoon niet positief over ben. De geur is te sterk voor mij en daar houd ik gewoon niet van. Het flesje is dan ook nog bijna vol, omdat ik hem simpelweg gewoon nooit opspuit. Als ik hem opspuit, word ik er zelfs een beetje misselijk van.. Hmm, dit lijkt me niet de bedoeling! Daarom laat ik hem ook mooi in mijn kastje staan en hoop ik dat ik iemand er nog eens blij mee kan maken.

allure-kristalpad

Allure Kristalpad
Deze heb ik ooit eens op een beurs gekocht, het leek allemaal zo makkelijk en handig. Dat is ook best wel zo moet ik zeggen.. Ohja, voor degenen die nog niet weten wat dit is; dit is een pad waarmee je je haartjes ‘weg kunt wrijven’. Hier moet je dus echt even voor gaan zitten als je je benen wilt gaan ‘scheren’. Het werkt opzich prima, maar niet voor mij. Je moet er echt de tijd voor nemen om op de bank te gaan zitten en met de pad over je benen heen te gaan. Helaas een miskoop dus.

espadrilles-goud-schoenen

Espadrilles goud
Oke, toen ik deze schoenen kocht vond ik ze geweldig! Ze zijn ook best leuk, maar ze zitten gewoon niet lekker. Ik krijg bijna van geen enkele schoen last van mijn voeten, maar van deze helaas wel. Dan trek ik een schoen eigenlijk al liever niet meer aan. En tja, ik heb misschien ook wel iets teveel schoenen met gouden details en die ik dan mooier vind. Dan laat ik deze staan, best zonde, niet!? Gelukkig waren ze destijds niet zo duur, maar het is dus wel een miskoopje geweest.

nivea-andrelon-hugoboss

Andrélon ‘Get the volume powder’
Deze poeder zorgt ervoor dat je meer volume krijgt als je dit in je haar wrijft. Hmm, het leek heel leuk, maar voor mijn haar is het zo niet geschikt. Het wordt er vies, pluizig en vettig van. Alles behalve voller. Het kan zijn dat het bij anderen wel werkt, maar voor mijn haar absoluut geen ideaal product.

louis-vuitton

Dit zijn mijn miskopen, dat wil niet zeggen dat het bij iemand anders wel goed kan werken, of dat iemand anders het wel mooi kan vinden. 

Hebben jullie ook wel eens iets gekocht waar je spijt van hebt?

Liefs Kimberley

17 Reacties

 1. 29 januari 2016 / 07:14

  Wat jammer dat het miskopen zijn. De tas ziet er wel heel mooi uit! Het allure kristallad heb ik ook eens op een beurs gekocht, ik vind het ook helemaal geen fijn product!

 2. 29 januari 2016 / 07:24

  Je tas is inderdaad heel erg mooi maar jammer dat zodra je er iets in stopt dat hij dan helemaal mee vormt. Leuk artikel! Ik heb ooit een video gemaakt van mijn miskopen!

 3. 29 januari 2016 / 07:36

  De volume poeder van andrelon heb ik ook en vind ik ook echt vreselijk! Aller eerst voelt het super vies en stug aan in je haar. Mijn haar wordt er enorm statisch van en binnen een paar uur kan ik het eigenlijk gaan wassen. Oftewel het werkt niet. Helemaal met je eens! Geef mij maar droog shampoo als ik volume wil! Liefs

 4. 29 januari 2016 / 07:44

  Ah zo jammer, miskopen doen is nooit leuk! De kristalpads heb ik ook, en eerlijk is eerlijk, het kost inderdaad veel meer tijd en werk waardoor ik ze uiteindelijk nooit gebruik. Zonde ook van die te schattige tas, dan misschien maar door sparen voor een echte?!

 5. 29 januari 2016 / 08:02

  Espadrilles zitten sowieso echt naar. Jammer van die tas, want hij ziet er zo mooi uit! En dat parfum, ook zonde eigenlijk. Het lijken allemaal zo leuke dingen!

 6. Marita
  29 januari 2016 / 08:25

  Wat zonde van je Hugo boss parfum,
  Ik ben juist dol op dat geurtje.

 7. 29 januari 2016 / 12:19

  Ja, miskopen heb ik er ook zat van! Ik schrok even toen ik de tas zag. Ik dacht: waaat nee, zo’n dure tas?! Maar toen las ik dat hij uit het buitenland komt hihi. Over de Allure Kristalpads zijn veel mensen juist razend enthousiast over, maar ik begrijp dat jij het niks vindt. Lijkt mij ook echt helemaal niks. Ik denk dat wanneer je je gewoon scheert met een scheermesje je dan veel sneller klaar bent! x

 8. 29 januari 2016 / 12:30

  De andrelon poeder.. zo herkenbaar! Voor 5 minuten zit mijn haar dan best redelijk.. maar het voelt zo viezig aan haha. Die parfum daarin tegen vind ik dan wel weer lekker, smaken verschillen (gelukkig :p !)

 9. 29 januari 2016 / 13:38

  Die Allure Kristalpad zijn ook echt verschrikkelijk haha. Had ze toen der tijd op de huishoudbeurs gekocht daar “werkte” het thuis helaas niet. Enkeltje richting de vuilnisbak haha. -x-

 10. 29 januari 2016 / 15:52

  Haha die kristalpads! Die heb ik me ook aan laten smeren en wat ik ook deed, er kwam een enorme verbrande lucht van mijn benen (?) en ze werden er onwijs droog van. De espadrilles en de tas vind ik echt heel gaaf, jammer dat ze niet goed bevallen.

 11. 29 januari 2016 / 15:59

  Wat jammer van die tas! Espadrilles zitten ook niet goed aan mijn voeten, geef mij in de zomer maar lekker slippers haha! Ik heb nog niet zo vaak een miskoop gedaan behalve een paar laarzen dat uiteindelijk toch niet zo fijn bleken te zitten.

 12. 29 januari 2016 / 16:36

  Wat ontzettend jammer van die tas! De kleur is inderdaad prachtig!

 13. 29 januari 2016 / 16:40

  Leuk dat je je miskopen laat zien. Bij mij was die volume poeder ook echt een miskoop haha

 14. 31 januari 2016 / 09:18

  “Leuk” om te zien, ondanks dat het je miskopen zijn. Ik probeer hier altijd heel goed op te letten, om geld te besparen haha! De kristalpad is ook echt niets pff!

 15. 1 februari 2016 / 20:42

  Argg die Allure Pads! Heel wat pijn aan beleefd haha. Ik weet nog steeds niet hoe het komt maar ik kreeg er een soort brandwonden (?) van. Hoe zacht ik ook wreef, mijn hele huid werd geïrriteerd en droog. Linea recta de prullenbak in dus. Heel leuk om te lezen Kim!

 16. 16 februari 2016 / 13:45

  Ik probeer zo weinig mogelijk miskopen doen (zoals iedereen waarschijnlijk) omdat ik gewoon zo weinig mogelijk spullen wil hebben. De goedkope versie uit China van die pads heb ik ook en hoewel ik daar de eerste keer een brandwonde van kreeg, durf ik het nu wel gebruiken om heel zachtjes te scrubben als ik veel tijd heb. Gelukkig voor mij was mijn laatste miskoop al even geleden en heb ik die voor de aankoopprijs kunnen doorverkopen dus dan valt dat allemaal wel mee.
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5 + 1 =