Beauty | Blux Box November

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb2 preset

Het is weer tijd voor een nieuwe Blux Box! Dit keer laat ik jullie de inhoud zien van de Blux Box van november. Deze maand bevat de box allemaal producten voor de huid. Maar nu wil ik graag voor jullie de box unboxen, en de huid producten aan jullie laten zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb1 preset

Bloom and Blossom Rejuvenating Facial Spritz – full size 100 ml € 16,60
De Facial Spritz van Bloom and Blossom is een ‘conditioner’ voor je huid. Het bevat o.a aloe vera en limoen olie die de huidtint verbeterd en rimpels verminderen. De spray laat een subtiele geur achter en is bijvoorbeeld een ideaal product voor wanneer je vermoeid  bent en even een verfrissende wake up call nodig hebt. Door het compacte formaat neem je de Facial Spritz gemakkelijk overal mee naar toe! Wij zij fan!

Het helpt rimpels verminderen? Nu ben ik natuurlijk nog niet zo oud, en heb ik eigenlijk nog niet zo heel veel rimpels, maar dit kan ik altijd gebruiken als ik een nachtje minder heb geslapen. Hij ruikt in ieder geval heerlijk dus ik zou het geen probleem vinden om deze wat vaker aan te brengen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb1 preset

Figs & Rouge Hydra-Activ Smart Nutriënt Day Cream – full size 50 ml € 30,99
Deze heerlijke dagcrème van Figs & Rouge mag niet ontbreken in jouw dagelijkse beauty routine. De crème bevat o.a. Vitamine A, C en E die zorgen voor een ultieme hydratatie van de huid. Daarnaast vermindert het fijne lijntjes. Na het gebruik van deze dagcrème voelt de huid super glad en straalt het als nooit tevoren.

Hier heb ik een proefmonster van 20 ml van binnengekregen. Altijd fijn om een dagcreme te testen. Ik wil het soms nog wel eens vergeten, en als ik dan weer iets te testen heb gebruik ik het sowieso. Dit doet me er ook altijd weer aan herinneren dat ik het eigenlijk geen dag mag overslaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb1 preset

Glow For a Cause Solid Perfume – full size € 14,40
Het Amerikaanse merk GLOW For a Cause is opgericht door Joanna Querry Smith met de visie om de mens en de wereld mooier te maken. Het merk ontwikkelt o.a hoogwaardige huidverzorgingsproducten en parfums. De ingrediënten zijn puur en van de hoogste kwaliteit. Wanneer je een product van GLOW For a Cause koopt verwen je niet alleen jezelf, maar gaat er %5 van de opbrengst ook naar goede doelen in Amerika. In jouw box zit de Glow For a Cause Solid Perfume. Een heerlijke vaste parfum in de geur dream, wish of inspire!

Nog nooit eerder heb ik een parfum in potje gehad. Maar wat is dit handig zeg! Het ziet er ook nog eens hartstikke leuk uit. Erg handig om zo eventjes in je tas te stoppen, dan dat je een hele parfumfles in je tas stopt. De vormgeving vind ik te leuk en de geur is ook nog eens lekker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb1 preset

Weleda Evening Primrose Verstevigede Body Olie – full size € 17,49
De Weleda Evening Primrose verstevigende bod olie is een musthave product voor het najaar en niet alleen voor de rijpere huid! De olie voedt de huid intensief en verbeterd de stevigheid en elasticiteit van de huid. De olie heeft een aangename geur, trekt snel in en geeft een licht glansje op je huid. Het resultaat? Een strakkere, gehydrateerde huid die soepel aanvoelt!

Of ik hier nou wat aan heb, weet ik eigenlijk niet gelijk. Dit product gaat wel in het bakje met producten die ik graag wil testen, want een verbeterde en stevigere huid is altijd goed toch? Weleda vind ik sowieso een fijn merk dus dit wil ik zeker een aantal keren goed gaan uittesten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb1 preset

Figs & Rouge  Avancè Mattifying Emulson – full size 30 ml € 27,90
De Avancè Mattifying Emulson van Figs & Rouge matteert en minimaliseert glans in een handomdraai. De actieve ingrediënten helpen bij het verminderen van onzuiverheden en stimuleren de aanmaak van collageen. Je kunt het product gebruiken in plaats van een dagcrème of als basis voor je make-up. Mocht je hem als primer gebruiken; breng het product dan aan op de T-Zone en meng het met je vingertoppen naar de buitenste randen van het gezicht.

Primers? Ik ben er dol op! Zoals ik ook al eerder aangaf vind ik het leuk om nieuwe dagcremes te testen, hetzelfde heb k met primers. Ik vind het altijd fijn om dit als basis aan te leggen onder mijn make-up.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Processed with VSCO with hb2 preset

Blux Box, bedankt voor deze box van november! Hier ga ik zeker heel erg veel plezier van hebben. Voor €14,95 in abonnement vorm kun jij deze box zelf kopen. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Wat vinden jullie van deze inhoud?

Liefs Kimberley

Share:

10 Reacties

 1. 10 december 2016 / 06:59

  Mooie inhoud hoor! toch maar een keer gaan bestellen. Vooral de huidolie van Weleda lijkt me heel fijn.

 2. 10 december 2016 / 07:15

  Hele leuke inhoud! Vooral dat parfum in een potje lijkt me heel leuk. Mooie foto’s!

 3. 10 december 2016 / 08:02

  Ik vind de inhoud deze maand weer wat minder eigenlijk. Die parfum in dat potje heb ik eens in mijn Styletone gehad, vond ik niet fijn aangezien ik lange nagels heb (en ik denk dat veel vrouwen dit hebben) dus er komt meer onder je nagel te zitten uiteindelijk, hihi.

 4. 10 december 2016 / 09:39

  Oeh, zo’n primer lijkt me echt fijn! Leuk ook om eens een ander soort primer te proberen. Toch weet ik niet of dit iets voor mij is, lijkt me toch dat je de meeste producten niet echt (vaak) gebruikt…

 5. 10 december 2016 / 11:39

  Solid parfums vind ik heerlijk! Zo makkelijk! Leuke box blijf ik het vinden!

 6. soraya
  10 december 2016 / 15:34

  leuke producten, ik wil ook weer eens zo’n box bestellen.

 7. 10 december 2016 / 20:32

  Wat een superleuke box! Ik heb StyleTone net opgezegd, dus misschien kan ik dit gaan proberen. Ik ben grote fan van mijn Figs & Rouge dagcrème. Malou x

 8. 12 december 2016 / 07:03

  Ik wil al zó lang een keer zo’n box proberen! Leuke producten zitten er ook in deze keer! X

 9. 21 december 2016 / 13:44

  Wat leuk dat er eens wat anders in zit dan de “gebruikelijke” beautyboxen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

23 − = 19