Beauty | Blush Artist Shading Palette Catrice

Blush-Artist-Shading-Palette-Catrice

Een post over een nieuwe blush van Catrice, dit is al de tweede blush-post deze week, oepsie! Maar deze blush wil ik ook nog graag even in het zonnetje zetten. Ik heb het nu over de Blush Artist Shading Palette van Catrice. Lees je mee?

Blush-Artist-Shading-Palette-Catrice

Ik vind het altijd super lastig om in de drogisterij een keuze te maken over welke kleur ik mee moet nemen. Ik heb uiteindelijk voor de 020 CorAll I Need gekozen, deze kleurtjes kan ik nu gebruiken, maar ook in het voorjaar en in de zomertijd. Ik vind het altijd handig om producten te kopen die tijdloos zijn, of die eigenlijk het hele jaar door gedragen kunnen worden, met deze kleuren kan dat prima.

Blush-Artist-Shading-Palette-Catrice

Van deze blush palette zijn drie verschillende varianten, die allemaal hun eigen kleurtjes in de palette hebben die perfect met elkaar te combineren en te blenden zijn op het gezicht.

Blush-Artist-Shading-Palette-Catrice

De swatches op mijn arm vind ik bij deze blush palette goed overeen komen met die op mijn gezicht. Wat de palette laat zien, komt ook weer terug op het gezicht. Dit is niet vaak zo bij make-up, ik zie vaak wel een verschil. Met een goede blushkwast is het heel makkelijk om deze blush aan te brengen.

Blush-Artist-Shading-Palette-Catrice

Maar welke andere varianten kent deze Catrice blush dan? Hieronder zijn de verschillende paletten te zien.

Blush-Artist-Shading-Palette-Catrice

♡ 010 Bronzéclat
♡ 020 CorAll I Need
♡ 030 Rock ’n Rose

Blush-Artist-Shading-Palette-Catrice

Deze blushpalette van Catrice is te koop voor € 4,59 bij verschillende drogisterijen. Ik kocht die van mij bij de Kruidvat. Mijn conclusie over dit palette is dat ik erg blij ben met deze nieuwe kleurtjes. Ik denk dat ik deze nu nog niet overdreven veel zal gaan dragen, maar als het straks wat beter weer wordt pak ik deze als eerst uit mijn make-up kastje!

Blush-Artist-Shading-Palette-Catrice

Draag jij zelf wel of niet blush?

Liefs Kimberley

20 Reacties

 1. 3 maart 2016 / 05:46

  Ik draag altijd blush. Vaak MAC Dainty, één van MaxFactor of uit mijn Urban Decay x Gwen Stefani blush palette. Ik vind dit palette ook heel mooi, fris en toffe kleuren voor de lente/ zomer!

 2. 3 maart 2016 / 06:00

  Deze review komt echt op het perfecte moment Kim! Laatst stond ik minstens een kwartier te twijfelen welke kleur ik mee moest nemen en uiteindelijk heb ik alles laten liggen. Erg fijne review lieverd! Strakjes snel naar de Kruidvat om CorAll I Need te halen!

 3. 3 maart 2016 / 06:40

  Ik heb ook staan twijfel welke van deze 3 ik zou kopen. Ik ga toch nog maar eens terug want deze ziet er heel goed uit. Zelf draag ik dagelijks blush, op dit moment is Sleek Rose Gold mijn favoriet.

 4. 3 maart 2016 / 07:14

  Wauw, wat een snoepige kleurtjes heeft dit palette. Helemaal lente proof! Van alle versies die er zijn heb je ook meteen de mooiste gekozen, ik zou ook voor die zijn gegaan!

 5. 3 maart 2016 / 07:23

  Ze vallen me toch niet tegen moet ik zeggen! Maar ik heb momenteel een blush-koop-verbod. Oeps! Teveel blush gekocht laatste tijd haha. Denk dat mijn bakje blushes nu wel 15 verschillende blushes telt… Je hebt het mooiste palette gekozen zie ik al wel.

 6. 3 maart 2016 / 09:08

  Wat een mooie blush! Ik twijfel of ik ‘m ga aanschaffen, blush is bij mij een beetje too much en ik wil er niet uit zien als een poppetje haha. X

 7. 3 maart 2016 / 09:25

  Mooie blush voor een leuke prijs. Ik draag graag blush nu al, zelf als het nog niet eens beter weer is.

 8. 3 maart 2016 / 10:01

  Ik vind ‘m best wel mooi en hij past ook goed bij je! Leuk gedaan weer 😀

 9. 3 maart 2016 / 10:09

  Ik hou van warme blushkleuren, dus deze is echt iets voor mij 😀 x

 10. 3 maart 2016 / 12:17

  Ik vind dit ook echt een prachtige blush! Love the colors! <3

 11. 3 maart 2016 / 13:23

  Wat een mooie kleurtjes! Ik heb deze gezien maar toch niet meegenomen en daar heb ik nu wel een beetje spijt van.

 12. 3 maart 2016 / 13:28

  Deze blush is zo pretty ! staat je goed meid! mooie fotos ook

 13. 3 maart 2016 / 19:43

  Oeh pretty. Jij hebt de mooiste uitgekozen, goed zo hihi. Prachtige kleurtjes zitten erin, erg lief!

 14. 3 maart 2016 / 20:06

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Perfect voor de Lente! 😉

 15. 3 maart 2016 / 20:23

  Heb lang staan twijfelen bij dit palette, maar uiteindelijk toch laten liggen.
  Ik heb net een mooie nieuwe blush die ik graag gebruik, maar toch vind ik deze mooi subtiel..
  twijfels twijfels haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

94 − 90 =