A sunny sunday

img_4869
Gisteren was het weer een heerlijk zonnig dagje, dit was helaas al lang niet meer zo geweest. Samen met mijn vriend besloot ik om een rondje te gaan rijden en stukjes te gaan wandelen. We kwamen een aantal mooie tulpenvelden tegen die we natuurlijk niet zomaar voorbij konden rijden. We maakten een aantal foto’s met leuk resultaat, vind ik! Zo vrolijk al die Nederlandse tulpen in allerlei verschillende kleuren in de weilanden.

kimmetjekims
img_4592

Onderweg kwamen we ook nog hele lieve schaapjes tegen, ik kan het dan niet laten om ze eventjes te aaien.  Via een webshop mocht ik leuke blousjes ontvangen voor mijn vriend, dus foto’s van hem moesten sowieso even gemaakt worden. De blouse die hij draagt is van overhemden.com. Maar toen.. kwamen we de roze tulpen tegen, toen moest ik ook even op de foto natuurlijk!

kimmetjekims kimmetjekims

Schoenen – Adidas | Tas – Mango | Broek – Mango | Blouse – Only | Horloge – Michael Kors

kimmetjekims kimmetjekims

Ik wens jullie een fijne week!

Liefs Kimberley

14 Reacties

 1. 1 mei 2017 / 05:55

  Prachtige foto’s meid. Bij ons staan de tulpen ook prachtig in bloei inderdaad dus ik heb ook foto’s gemaakt met mijn vriend hihi. Mooi overhemd trouwens!

 2. 1 mei 2017 / 07:21

  Wat een heerlijke foto’s Kimberley van jou met de tulpen! Ik word zo blij van al die tulpen, ze zien er zo mooi uit. Gaaf overhemd ook draagt je vriend! Malou x

 3. 1 mei 2017 / 07:35

  Aaah lieve Kim wat een fantastische foto’s zijn dit, ZO zomers en vrolijk!!!

 4. 1 mei 2017 / 08:29

  Wat een prachtig overhemd voor je lover! Leuk! En wauw de tulpen, zooo mooi! Echt het lente gevoel <3
  Liefs,
  Evelien

 5. 1 mei 2017 / 08:40

  Wauww mooie foto’s zeg! Ik vind je haar trouwens echt mooi zo!
  Liefs,
  Elles

 6. 1 mei 2017 / 20:27

  Hele mooie foto’s. Ik had ook wel naar die tulpenvelden willen gaan

 7. 1 mei 2017 / 21:21

  Wat een prachtige foto’s, wauw! Ik word er helemaal blij van <3

 8. 2 mei 2017 / 17:15

  Prachtige foto’s! Zulke bloemenvelden kunnen ook niet zomaar overgeslagen worden haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 + 1 =