New outfit | Thomas

kimmetjekims

Meestal wanneer er outfit foto’s gemaakt moeten worden, is dat van mij, omdat dit mijn blog is natuurlijk. Ook wanneer ik kledingstukken, accessoires of andere leuke gadgets mag ontvangen zijn deze meestal voor mij bedoeld, maar een tijd geleden werd ik gecontacteerd door iemand van overhemden.com met de vraag of ik het leuk zou vinden om een blogpost over overhemden te schrijven. Dit in ruil voor twee overhemden. Ik wilde graag eerst een overhemd voor mijzelf, omdat ik zag dat de website ook een dames categorie hebben, maar helaas verkopen zij niet mijn maat (ik ben nogal klein). Dus toen kreeg mijn vriend Thomas er twee. Ook wel eens leuk, natuurlijk! Afgelopen week lag het pakketje op mijn deurmat met twee schitterende overhemden erin. Ik kreeg via de mail een lijstje opgestuurd van meerdere Michaelis overhemden waaruit ik kon kiezen. Ik koos samen met Thomas voor een navy/blauw- en wit overhemd.

Deze blogpost met foto’s zal gaan over het witte overhemd en over een paar werken zal ik nog een blogpost plaatsen met het navy/blauwe overhemd.

kimmetjekims

Zoals ik net al zij komt er binnenkort nog blogpost op mijn blog over het ander overhemd, maar eerst gingen we de witte combineren. Wanneer Thomas een blouse gewoon casual wilt dragen, doet hij hier meestal een trui overheen. In de zomer kan dit natuurlijk niet, maar wanneer het winter is of wanneer het een beetje zonnig is, kun je dit prima aan doen wanneer je er geen jas overheen doet. Hij koos ervoor om deze witte blouse te combineren met een grijze trui van H&M.

kimmetjekims

Dit overhemd wat Thomas hier draagt is dus een overhemd van het merk Michaelis. Deze witte blouse, maar ook de blauwe/navy variant die hij heeft ontvangen, zijn erg goed qua kwaliteit. De overhemden zijn ook iets duurder dan een overhemd van de H&M. De stof is net iets dikker, wat er voor zorgt dat het model gelijk goed valt. En dat het overhemd langer mee gaat. Het overhemd is ook prima te dragen zonder trui erover heen, maar ook met trui, dan is het niet té warm. Nu alleen nog beter weer, elke dag!

kimmetjekims kimmetjekims

Deze blousjes zijn ook prima te dragen wanneer het gaat om iets wat niet casual is, dus wanneer je bijvoorbeeld een sollicitatie hebt of een trouwfeest. Dan kun je deze blouse mooi afkleden met een nette broek, nette schoenen en een colbert. De mouwen van de blouse zijn door middel van de knoopjes ook handig op te knopen tot een zomers model.

kimmetjekims

Broek – Pull & Bear | Blouse – Overhemden.com | Trui – H&M | Horloge – Michael Kors | Zonnebril – Ray Ban | Armband – Buddha to Buddha | Schoenen – Ralph Lauren

kimmetjekims

Zonder of met trui?

Liefs Kimberley

6 Reacties

 1. 3 mei 2017 / 06:32

  Ik vind het allebei prachtig staan, maar zonder trui vind ik net iets stoerder staan en natuurlijk lekker zomers!

 2. 3 mei 2017 / 09:01

  Wat leuk dat je lover voor de camera staat! <3 Ik vind ze outfit heel erg mooi, ik vind de beide combi's heel erg leuk <3
  Liefs,
  Evelien

 3. 3 mei 2017 / 11:26

  Handig dat je de mouwen kan opknopen! Ik vind een hemd onder een trui niet mooi staan, maar dat is natuurlijk persoonlijke voorkeur. :-) Toffe foto’s!

 4. 3 mei 2017 / 19:39

  Wat leuk zeg! De foto’s zijn super mooi geworden. Ik vind zowel met als zonder trui erg mooi!

 5. 4 mei 2017 / 15:56

  Oh wat zijn de foto’s toch leuk geworden! Ik vind beide opties kunnen maar het hangt natuurlijk een beetje af van het weer :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

91 − 88 =