10x de leukste voordelen aan een blogvriendschap

svenjalovinglifeiseasy-kimmetjekims

Gisteren heb ik met Svenja afgesproken. Ik ging naar Zwolle toe, waar we eerst outfit foto’s hebben gemaakt. Natuurlijk hebben we het deze dag weer erg gezellig gehad, bijgekletst, samen gegeten en aan onze blogs gewerkt. Daarna kwamen we op het idee om dit artikel op te zetten, dus bij deze! Hierin vertellen we 10 x de voordelen van het hebben van een blogvriendschap. De laatste 5 zijn bij mij te lezen en de andere 5 op de blog van Svenja.

6. Het delen van dezelfde interesses 
Je deelt dezelfde interesses –blogs schrijven, fotograferen, shoppen en heel veel gezellige steden en events bezoeken- Hierdoor heb je altijd wel een leuk onderwerp om over te praten en ben je nooit uitgesproken. Het is dan zelfs jammer wanneer je weer naar huis toe moet. Maar gelukkig bestaan er ook nog bloggers-groepsapps!

7. Geen inspiratie, en dan?!
Wanneer je even geen inspiratie hebt of in een blogdip zit, kun je altijd je blogvriendin een berichtje doen. Zij heeft altijd inspiratie of heeft altijd handige tips. Wanneer zij dat heeft, help jij haar natuurlijk!

8. Samen naar events 
Wanneer je wordt uitgenodigd voor een event en je mag +1 meenemen, weet je gelijk wie je moet vragen. Dat moet natuurlijk je blogvriendinnetje worden!

9. Ze helpt je bij aanschaf van producten 
Als je iets moois op het oog hebt; een make-up product, een kledingstuk of een ander accessoire en je weet niet of dit goed is of jouw ding, kun je het eerst altijd even lenen en dan zelf aanschaffen. Natuurlijk kun je haar ook om raad vragen, waarschijnlijk heeft zij er al een review over geschreven en kun je haar advies via haar blog raadplegen.

10. Samen kun je veel meer 
Samen is je netwerk ook nog eens veel groter! Zo kun je veel meer andere bloggers, bedrijven en doelgroepen bereiken.

Wil je de eerste 5 redenen lezen? Dan kun je deze vinden op de blog van Svenja! Wat vind jij het grootste voordeel aan het hebben van een blogvriendin?

Liefs Kimberley

7 Reacties

 1. 26 januari 2017 / 07:43

  Woehoeee, zo waar allemaal! Zo leuk dat wij elkaar dankzij onze blogs hebben leren kennen! Op naar de volgende bloggersdate <3

 2. 26 januari 2017 / 10:48

  Zo leuk dat jullie dit samen hebben gedaan! Had die van Svenja inderdaad al gelezen hihi. Leuk artikel Kim! <3

 3. 26 januari 2017 / 11:42

  Yaay, leuk vervolg! En wederom 5 herkenbare punten. Ik vind het ook zo gezellig om met andere bloggers naar events te gaan en dezelfde interesses te delen. Vriendinnen die niet bloggen begrijpen dat over het algemeen toch wat minder goed!

 4. 26 januari 2017 / 11:48

  Ik kan me vooral in #9 vinden. :-) Zo fijn dat jullie elkaar op deze manier gevonden hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

+ 62 = 65