2 days left: wat neem ik mee op vakantie?

kimmetjekims

Maanden lang zit je af te tellen tot dat je op vakantie gaat, en nu is het gewoon over 2 dagen al! En ik kan nog steeds niet wachten. Samen met mijn vriend ga ik 8 dagen lang genieten van het zonnige Lanzarote. Gewoon daar elke dag chillen in de zon, genieten van elkaar, naar het strand gaan, uitstapjes doen en lekker eten en verfrissende drankjes drinken. Aangezien ik deze week nog wel elke dag moet werken moest ik mijn koffer al inpakken. Iets wat ik helemaal niet erg vind, want ik vind het zo heerlijk om mijn koffer in te pakken: want dat is een teken dat je bijna weggaat! Sinds kort heb ik een Suit suit koffer, een koffer waar ieder meisje denk ik van droomt. Deze koffer mocht ik ontvangen via Duifhuizen koffers & tassen. Ik ben er zo blij mee en ik laat vandaag zien wat ik meeneem op vakantie en hoe ik mijn koffer hiervoor inricht.

kimmetjekims kimmetjekims

Als eerst: wat een mega luxe koffer voor 8 dagen. Deze is maar liefst 91 liter, dus daar heb ik meer dan genoeg aan voor 8 dagen. Maar oké, hoe groter de koffer, hoe meer ik mee ga nemen.. Ik vond het dus ook best wel moeilijk om sommige spullen thuis te laten, want ja, het past toch!? Ik moest uiteindelijk toch gaan selecteren en het is mij toch wel aardig gelukt gelukkig, mijn koffer past dicht en hij staat klaar om te gaan. Whoehoe, let’s go!

kimmetjekims kimmetjekims

Wat zit er in mijn koffer? Wat neem ik mee voor 8 dagen vakantie? Eigenlijk is niets het  belangrijkst, want ik mag natuurlijk niets vergeten. Een bikini moet mee, zonnebrand, maar ook pleisters en een doosje met paracetamol vind ik iets wat mee moet. Maar hoe begin ik met een koffer in pakken?

kimmetjekims kimmetjekims

Ik had samen met mijn vriend al een lijstje gemaakt van wat we allemaal mee moesten nemen. Dit lijstje heb ik er dan ook bij gepakt en deze ben ik helemaal af gegaan. Als eerst koos ik er voor om mijn badlakens en andere overige dekens/plates voor op het strand in mijn koffer te doen. Dit neemt namelijk altijd best wel veel ruimte in beslag. Daarna deed ik mijn bikini’s er in. Omdat ik er van uit ga dat het mooi weer gaat worden, heb ik maar liefst 4 (!!) bikini’s mee. Misschien een beetje overdreven, maar als je het aan mij vraat niet. Ik wil natuurlijk elke keer een andere bikini aan en ik vind het ook gewoon leuk om af en toe wat anders te dragen. Daarnaast deed ik mijn ondergoed en sokken.

img_3783 kimmetjekims

Nadat ik al mijn zwemspullen en badspullen had gepakt begon ik aan alle verzorgende producten. Dus denk dan aan zonnebrand, douchegel, tandpasta, aftersun etc. Alle vloeistoffen deed ik in een zak, omdat ik natuurlijk niet wil dat mijn koffer helemaal vies wordt, en de rest deed ik in een zijvakje. Dit zijvakje is trouwens super handig bij de Suit suit, hier heb ik dus alles in als paracetamol, zakdoekjes, mijn tandenborstel, pleisters, scheermesjes etc. In het vakje daarnaast doe ik ook mijn opladers voor mijn telefoon en camera.

kimmetjekims kimmetjekims

Toen was ik alweer toe aan de andere kant. De kant voor de slippers, de reisspelletjes en de jurkjes, topjes en de rokjes. Ik vind het altijd leuk om wat spellen en/of kaarten mee te nemen op vakantie. Als je dan bij je hotel, bungalow of huisje bent, en je zit in de avond nog even buiten vind ik het heerlijk om dan even een bordspel te spelen. Wat ik allemaal meeneem aan kleding, dat is echt weer ongelofelijk. Ik denk veel te veel, maar ik kan het gewoon niet laten om sommige items niet mee te nemen. Daarnaast heb ik ook gelijk een doosje met sieraden mee, waarvan een aantal ringetjes, een extra horloge (voor bij een andere outfit ofzo, hihi), en wat leuke enkelbandjes en armbandjes.

kimmetjekims kimmetjekims

En voor je het weet.. Zit je koffer dan alweer vol. Ik denk ook dat ik zo al heel veel heb. Omdat wij in een bungalow zitten heb ik ook een wegwerp tafelkleed gekocht en dat soort dingetjes, gewoon om het allemaal wat leuker en praktischer te maken. Ik vraag mezelf nu eigenlijk af of ik alles hier heb benoemd, of dat ik eigenlijk alles wel mee heb op vakantie in mijn koffer. Maar goed, ik neem natuurlijk niet alleen een koffer mee. Gelukkig mogen we ook nog een handbagage stuk meenemen die ook niet onbelangrijk is. Hier zitten wel bijna de belangrijkste spullen in, anders mag je niet eens het vliegtuig in.

kimmetjekims kimmetjekims

Als handbagage neem ik mijn Ted Baker tas. Dit is een makkelijke schoudertas, die ook nog eens vies mag en kan worden. Hij is namelijk van een soort siliconen, echt heerlijk! Je kunt het er zo weer af poetsen. Deze heeft ook genoeg ruimte voor mijn paspoorthoes met paspoort en vliegtickets, mijn portemonnee met belangrijke spullen, mijn camera, mijn polaroid en een paar zakdoekjes.

kimmetjekims kimmetjekims

Ik weet zeker dat ik nog wel een aantal keer mijn koffer en handtas ga checken, en dat er nog wel wat bij in komt. Maar voor zoals het nu lijkt, kan ik direct wel gaan, en wil ik ook direct wel gaan. Zo jammer dat je er maanden naar uit kijkt maar dat het altijd zo snel weer voorbij is zo’n vakantie. Maar voor nu: genieten, genieten, genieten!

kimmetjekims

Waar gaan jullie naar toe op vakantie?

Liefs Kimberley

15 Reacties

 1. Marita
  6 juni 2017 / 05:46

  Hele fijne vakantie toegewenst !
  Wij gaan over 5,5 week naar Rhodos voor 11 dagen☀️

 2. 6 juni 2017 / 06:28

  Wat leuk! Geniet ervan! Lekker er op uit <3
  Ik ga over twee maandjes naar kefalonia voor 11 dagen, heel erg veel zin in!
  En wat een leuke koffer, love it!
  Liefs,
  Evelien

 3. 6 juni 2017 / 06:39

  Oh heerlijk! Jij hebt altijd zo mooie spulletjes he. Ik ga over 2 weken paar dagen Griekenland 😀 geniet ervan! <3

 4. 6 juni 2017 / 07:12

  Zo te zien ben je hélemaal klaar voor je vakantie! Geniet ervan mop!<3

 5. 6 juni 2017 / 07:28

  Heerlijk dat je bijna naar Lanzarote gaat! Precies ook als het hier bagger weer wordt, dat doe je goed hihi. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt trouwens, dat viel mij gelijk op. Geniet er van en heel veel plezier! :)

 6. 6 juni 2017 / 07:58

  Super leuk om te zien wat je allemaal meeneemt en je koffer is echt fantastisch! Hele fijne vakantie meis x

 7. 6 juni 2017 / 08:18

  Goed ingepakt! Ik heb, voordat we voor drie weken naar Amerika vertrokken, een Samsonite-koffer van 98,5 liter gekocht. Ik had nog geen grote, stevige koffer, vandaar. Klopt wat je zegt, je bent geneigd meer mee te nemen doordat je er plék voor hebt. Gelukkig had ik nog meer dan genoeg plek om spullen vanuit Amerika terug mee naar België te nemen. 😉
  Veel plezier op reis!

 8. 6 juni 2017 / 09:12

  Oeh wat heerlijk dat je naar Lanzarote gaat, zeg! Wat ga je daar ontzettend genieten en wat een mooie koffer heb je ook. Handig, zo’n lijstje met al die dingen! Ik ga dit jaar naar Kroatië, Venetië en Macedonië! Malou x

 9. 6 juni 2017 / 12:00

  Heel handig, zo’n grote koffer! Ik zou zelf ook nog een koffer willen hebben van SuitSuit (wie niet). Ik ga begin juli op vakantie en heb mijn lijstje al klaar liggen, maar door jouw artikel heb ik er toch een paar dingen op gezet waar ik zelf helemaal niet aan had gedacht, zoals pleisters. Leuk artikel en mooie foto’s Kim!

 10. 6 juni 2017 / 13:53

  Ohhh heerlijk, bijna weg! Ben benieuwd naar al je leuke vakantie foto’s!
  Lekker genieten met zn tweetjes en heel vele plezier <3

 11. 6 juni 2017 / 14:20

  Ohh heerlijk zeg, ik wil ook vakantie mweehhhh! Maar nog geduld tot september. Heel veel plezier op vakantie meis!

 12. 6 juni 2017 / 18:56

  Superleuke foto’s (zoals altijd)!

  Ik ga deze zomer twee weken naar Oostenrijk, waarin ook een weekendje naar Italië. Ik vind het altijd erg moeilijk om in te pakken voor een land als Oostenrijk. Het kan supermooi weer worden, maar het kan ook twee weken lang somber zijn. Meestal neem ik daarom van alles wat mee, waardoor ik net als jij veel te veel mee neem, haha.

 13. 11 juni 2017 / 17:49

  Wat leuk om te zien wat je mee neemt! Wat een mooie foto’s ook! Alvast veel plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 + 4 =