10 dingen die je nog niet over mij wist #3

kimmetjekims

Al eerder schreef ik een artikel en schreef ik daarin 10 dingen die je nog niet over mij wist. Ik schreef hier het eerste deel hiervan, en hier het tweede deel hiervan. Maar na 20 weetjes kan ik nog wel eventjes doorgaan, dus let’s go! Even een wat persoonlijker artikeltje op je blog zetten is altijd leuk, toch? Ook al is het een vervolg, ik begin gewoon weer bij één!

1. Ik kan niet tegen kleine ruimtes. Zelfs wanneer ik iets onder mijn bed weg moet pakken en ik voel mij al in het nauw gedreven, vind ik dat écht heel erg verschrikkelijk.

2. Ik kan overal in slaap vallen. Het maakt niet uit hoe laat het is, wanneer of waar, ik kan eigenlijk altijd wel slapen. Geef me in de zomer een stoel en laat me in de zon zitten, geef me een bijrijdersstoel in de auto, of gewoon wanneer ik op bed ga liggen op een random tijdstip; ik slaap wel. Best vervelend soms, want als ik met iemand een film kijk is dit heel saai. Ik slaap meestal binnen een halfuur, tenzij de film dan wel erg leuk of interessant is, dan niet.

3. Mijn week moet volgepland zijn. Naja, volgepland is misschien een beetje overdreven, maar ik kan er niet tegen als ik heel veel vrije tijd heb en dus gewoon maar zit te niksen. Als ik overdag moet werken vind ik het leuk om ’s avonds leuke dingen te doen met mijn vriendinnen of met mijn vriend, daarnaast ga ik natuurlijk ook wel vaak eens even lekker bloggen. Ik vind het echt niet leuk om stil te zitten en onderneem graag.

4. Ik wil de hele dag wel op mijn rug gekriebeld worden. Oooh, wat vind ik dat heerlijk! Wanneer ik naast mijn vriend, moeder of oma op de bank zit vind ik het zo fijn als ze mij even op mijn rug kriebelen. Dat weten ze dan ook en doen ze vaak al uit zichzelf. Super lief!

5. Soms ben ik een uitsteller, maar alles komt altijd op tijd af. Uitstellen is een slechte eigenschap, en eigenlijk zou dat niet moeten. Maar ik denk vaak ”oh, dat kan dan nog wel even”. Ik zou het eigenlijk gewoon direct moeten doen, maar oké, zo ben ik niet. Maar daar moet ik wel bij zeggen, dat als ik iets uitstel, ik het altijd nog wel op tijd af heb, dus dat is wel weer een voordeel.

6. Ik ben een controlfreak. Wanneer ik van huis naar mijn werk ga moet ik eerst een paar keer checken of mijn beide hondjes wel in huis zijn en bijvoorbeeld niet nog buiten staan. Ook check ik het liefst twee keer de deur of ik hem wel echt op slot doe.

7. Te lang uitslapen vind ik zonde van mijn dag. Ik ga dan ook het liefst, wanneer ik uit kan slapen, niet later dan 10:00 uur uit mijn bed. Sommige mensen kunnen echt wel tot 14:00 uitslapen. Als ik echt zou willen kan ik ook wel zo lang blijven liggen, maar ik vind het zo zonde van mijn dag!

8. Ik kom uit Friesland, maar kan geen Fries. Oei, is dit heel erg? Oké, ik kan het natuurlijk wel verstaan, maar ik kan het zelf echt niet spreken. Gaat hem ook nooit worden denk ik. Mensen kijken dan vaak ook verbaasd als ik zeg dat ik uit Friesland kom, omdat ik bijna geen accent heb.

9. Het liefst zou ik zoveel mogelijk dieren willen hebben en/of verzorgen. Het is dat het niet kan, maar ik ben zo gek op dieren. Het liefst heb ik er heel veel, zodat ik de hele dag door met alle dieren kan knuffelen. Ik ben daarom ook zo blij met mijn twee teckels! Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten. Het lijkt mij geweldig om later, wanneer ik op mijzelf woon, een aantal dieren te hebben. Zo gezellig!

10. Als ik jarig ben, geslaagd ben, of iets dergelijks, weet ik nooit wat ik moet vragen. En verder het hele jaar door heb ik zoveel wensen, dat ik blij zou zijn dat ik weer jarig was, want dan kon ik dat vragen als cadeau. ZO erg! Ik heb het elk jaar weer. Noteren van cadeautjes die ik eventueel zou willen hebben werkt vaak ook niet. Of het is te duur, of ik heb het al, of ik hoef het niet meer. Grrr, frustrerend!

Dit was dan alweer deel 3, wat is typisch jou? Ik ben benieuwd!

Liefs Kimberley

8 Reacties

 1. 17 mei 2017 / 05:26

  RUG KRIEBELEN! Mijn vriend vind het verschrikkelijk om te doen maar tóch krijg ik het voor elkaar dat hij het doet haha.

 2. 17 mei 2017 / 08:10

  Haha wat een leuke weetjes! ik kan ook echt overal in slaap vallen en dat op je rug laten kriebelen, love it!

 3. 17 mei 2017 / 15:33

  Oké wauw.. wij hebben best veel gemeen met elkaar!

 4. 17 mei 2017 / 18:18

  Haha thank god, ik heb iemand gevonden die ook overal kan slapen. Ik dus ook!
  Leuk om dit allemaal over je te weten

 5. 18 mei 2017 / 05:30

  Yess, ik ben niet de enige persoon uit Friesland die geen Fries kan. Ik heb vaak dat mensen spontaan Fries tegen me beginnen te praten en dan moet ik altijd weer zeggen dat ik dat niet kan. Vaak kijken mensen, die niet uit Friesland komen, me raar aan omdat ze verwachten dat iedereen Fries kan.
  Liefs,
  Elles

 6. 18 mei 2017 / 19:59

  Grappige feitjes over jou! Ik val ook overal in slaap haha.

 7. 21 mei 2017 / 16:27

  Wat een leuke post! Ik ben al bijna tien jaar vegetarisch en dat weten eigenlijk ook maar heel weinig mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

72 + = 81